Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Če kdo ne razume kaj sem med vrsticami hotel povedati: otrok, ki ga vzgojita dva "pedra", bi težko živel na kmetiji 200 let nazaj. Ampak - današnja družba je pomehkužena, polna pedrov, metroseksualcev in ostalih izvržencev, zato bo takšen otrok lahko odlično funkcioniral, ker bo že v otroštvu deležen pravilnih norm in vrednot in se bo na Manhattnu znašel precej bolje od mulca enega holcarja, ki mu je ata prepovedal govoriti angleško in igrati playstation, ker je to za pezdete.
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Dejstvo je, da ostarelo prebivalstvo na volitvah odloča o državi od katere potrebuje le še pokojnine, zastonj zdravstveni sistem in neobdavčeno lastnino. Ostarelega prebivalstva ne zanimajo ne nove ceste, ne neki razvojni programi, ne razvoj šolskega sistema, ne vrtci, ker tega ne rabi. Iz pisanja doktorz je sklepati, da s tem delom prebivalstva lažje manipulirati.
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
A to govoriš ti iz lastnih izkušenj o novih dimenzijah![]()
Ja, sem ravnokar zgoraj linkano stran rtvslo bral in si mislil: Spet zganjajo cirkus, da se pozornost od pravih problemov preusmeri.Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Če bi bilo kateremu od poslancev kaj do zakona in "neustavnosti", ne bi odvihrali na počitnice, temveč bi še preden je Gantar dal datum za zbiranje podpisov, izdelali pobudo za ustavno sodišče.
Ampak gre bolj za politične igrice, kdo bo bolj rajo nategnil, da se bo sovražila med seboj in pozabila na ostalo... Zato se malo počaka in šele potem se parlament usede skupaj.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Torej vprašanja vsem gorečim sodelujočim:
- a bo to zmanjšalo nezaposlenost?
- povečalo blaginjo?
- otrokom ločenih staršev povrnil družino?
- zmanjšalo nasilje (v in izven družine) ?
- zmanjšalo utajo davkov? klientelizem? korupcijo?
- karkoli?
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Ja, sem ravnokar zgoraj linkano stran rtvslo bral in si mislil: Spet zganjajo cirkus, da se pozornost od pravih problemov preusmeri.Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Če bi bilo kateremu od poslancev kaj do zakona in "neustavnosti", ne bi odvihrali na počitnice, temveč bi še preden je Gantar dal datum za zbiranje podpisov, izdelali pobudo za ustavno sodišče.
Ampak gre bolj za politične igrice, kdo bo bolj rajo nategnil, da se bo sovražila med seboj in pozabila na ostalo... Zato se malo počaka in šele potem se parlament usede skupaj.
Torej vprašanja vsem gorečim sodelujočim:
- a bo to zmanjšalo nezaposlenost?
- povečalo blaginjo?
- otrokom ločenih staršev povrnil družino?
- zmanjšalo nasilje (v in izven družine) ?
- zmanjšalo utajo davkov? klientelizem? korupcijo?
- karkoli?
Citat:
Uporabnik Nikka pravi:
Pa če noče? Ga prisiliš?
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
ni mogoče, da nas zamenjajo z njimi..švicarji so, prav zaradi te direktne dem., zelo dobro poučeni o stvareh o katerih odločajo..ni tako kot pri nas, ko vemo kaj oz. kdo pelje rajo na ref.(in to ni inteligenca ali bog ne daj znanje o temi)..
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
No, verjetno res nima otrok, samo najbrž jih bo še imela. Prepričan sem, da zna njen tip streči stvari.
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Hudo. En boljših postov. Ravno prav humorja.![]()