Zbiranje podpisov za referendum

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Hudo. En boljših postov. Ravno prav humorja.
zmaga.gif

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:

Če kdo ne razume kaj sem med vrsticami hotel povedati: otrok, ki ga vzgojita dva "pedra", bi težko živel na kmetiji 200 let nazaj. Ampak - današnja družba je pomehkužena, polna pedrov, metroseksualcev in ostalih izvržencev, zato bo takšen otrok lahko odlično funkcioniral, ker bo že v otroštvu deležen pravilnih norm in vrednot in se bo na Manhattnu znašel precej bolje od mulca enega holcarja, ki mu je ata prepovedal govoriti angleško in igrati playstation, ker je to za pezdete.

Bravo .. super post , ki ponazarja današnjo dužbo in njeno vedenje...

In zdaj sem povsem odločen , da se bom drugi teden ločil od svoje žene in se takoj nato poročil z enim pedrom.

le tako bodo moji otrici lahko uspeli v svojem življenju in bodo takoj uživali svetovno slavo, saj njihov foter ne bo zgledal en navaden kmetavzar ki ljubi svojo ženo...

Mah kolac...še ženil se ne bom...bodo moji otroci še bolj spoštovani...

Hvala za ideje..dobri ste..najboljši ste.. živeli pedri!

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.586
5.171
113
Če bi bilo kateremu od poslancev kaj do zakona in "neustavnosti", ne bi odvihrali na počitnice, temveč bi še preden je Gantar dal datum za zbiranje podpisov, izdelali pobudo za ustavno sodišče.
Ampak gre bolj za politične igrice, kdo bo bolj rajo nategnil, da se bo sovražila med seboj in pozabila na ostalo... Zato se malo počaka in šele potem se parlament usede skupaj.

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Dejstvo je, da ostarelo prebivalstvo na volitvah odloča o državi od katere potrebuje le še pokojnine, zastonj zdravstveni sistem in neobdavčeno lastnino. Ostarelega prebivalstva ne zanimajo ne nove ceste, ne neki razvojni programi, ne razvoj šolskega sistema, ne vrtci, ker tega ne rabi. Iz pisanja doktorz je sklepati, da s tem delom prebivalstva lažje manipulirati.

Popolnoma (namerno?) si spregledal dejstvo, da vam je ravno ostarelo prebivalstvo s samosprispevki zgradilo mnoge vrtce in šole.

Da je ravno ostarelo prebivalstvo zgradilo halo Tivoli, sedaj pa nimate denarja, da bi jo v zdrževali, še manj obnovili.
Da vam je zgradilo Cankarjev dom, v katerem so še vedno koncerti in prireditve.
Da vam je obnavljalo stotine kilometrov lokalnih in regionalnih cest. Če jih nebi, bi se po Sloveniji danes lahko vozili samo s traktorji in terenci.

Sedaj pa stare v kante, mi pa pokasirat in jerbat. Ne bo šlo...
ne-ne-1.gif

Kakih 10, 15 let boste še plačevali (če boste imeli s čim) za svoje starše in ostale starostnike, potem pa bo državi zmanjkalo denarja, tako za stare, kot za mlade.
In ko stari ne bodo več dobivali penzij, bodo po smešnih cenah prodali hiše in stanovanja, šli za podnajemnike, redki v domove, mnogi od vas pa boste lahko šli šotorit. Tako kot Strojani...

Ali pa v slovensko vojsko ali v tujsko legijo, kjer boste imeli brezplačno posteljo, hrano in streho nad galvo.

Nazadnje urejeno:

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Če bi bilo kateremu od poslancev kaj do zakona in "neustavnosti", ne bi odvihrali na počitnice, temveč bi še preden je Gantar dal datum za zbiranje podpisov, izdelali pobudo za ustavno sodišče.
Ampak gre bolj za politične igrice, kdo bo bolj rajo nategnil, da se bo sovražila med seboj in pozabila na ostalo... Zato se malo počaka in šele potem se parlament usede skupaj.
Ja, sem ravnokar zgoraj linkano stran rtvslo bral in si mislil: Spet zganjajo cirkus, da se pozornost od pravih problemov preusmeri.

Torej vprašanja vsem gorečim sodelujočim:
- a bo to zmanjšalo nezaposlenost?
- povečalo blaginjo?
- otrokom ločenih staršev povrnil družino?
- zmanjšalo nasilje (v in izven družine) ?
- zmanjšalo utajo davkov? klientelizem? korupcijo?
- karkoli?

Nazadnje urejeno:

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
256
83
Citat:
Uporabnik stein pravi:
- povečalo blaginjo?
- karkoli?

Hehe, obratni populizem.

Ampak pomoje ne bo šlo skoz.
grin1.gif

Sicer pa bi bilo družino dokaj enostavno rešiti: samo vse je treba poriniti na rob preživetja, da se bodo morale ponovno vzpostaviti razširjene družine (po 10 ljudi v dvosobnem stanovanju), ukiniti nesmiselne prepovedi otroškega dela (šola itak poneumlja s svojimi liberalističnimi idejami; učitelji so pa tako ali tako pedri) ter v pogon spraviti kakšno obliko timokratičnega parlamentarizma, ki bo vladajoči eliti v dovolj velik motiv za vzdrževanje reda. Osnovne človekove pravice in ostale podobne neumnosti pa je treba seveda izbrisati iz ustave.
smirk-1.gif

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Ja, sem ravnokar zgoraj linkano stran rtvslo bral in si mislil: Spet zganjajo cirkus, da se pozornost od pravih problemov preusmeri.

- povečalo blaginjo?
- karkoli?

Volilna baza KK, treba kaj narest za njih pred volitvami.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Veš, če se izvoljenim predstavnikom malo 'spelje', ima ljudstvo še vedno z referendumom možnost, da prepreči kakšno zadevo, za katero pač samo, torej ljudstvo, misli, da je neumnost. Hm, saj jaz sme tudi očitno neumen, da se o tem sploh pogovarjam z osebo, ki bi verjetno vodenje države najrajši prepustila poskakujoči mizici z darom prerokovanja...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
No, verjetno res nima otrok, samo najbrž jih bo še imela. Prepričan sem, da zna njen tip streči stvari.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
ni mogoče, da nas zamenjajo z njimi..švicarji so, prav zaradi te direktne dem., zelo dobro poučeni o stvareh o katerih odločajo..ni tako kot pri nas, ko vemo kaj oz. kdo pelje rajo na ref.(in to ni inteligenca ali bog ne daj znanje o temi)..

In ti si seveda jemlješ pravico, da veš, kaj je dobro za rajo, kajne? S tvojimi pogledi in idejami se sicer nikaor ne strinjam, saj so ne sami zgrešeni, ampak zelo naivni, vseeno pa imaš vso pravico do njih.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.863
396
83
Tale referendum res podpisujejo samo mamce in ateki, ki jim uni idioti natvezijo bogsigavedi kaj. Saj ne vem kdo je bolj neumen, tisti ki zbirajo podpise ali nesrečne žrtve.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ja, to se gre za kazanje mišic ... tačrnih.

A res koga briga, da bo onih pet homo družin z otrokom zdaj drugače zavedeno v papirjih?

Tak kot zadnji, recimo o trgovinah v nedeljo. Cirkus so delali vso leto, nastal pa je en velik nič. Ampak cirkus pa res bil lep, kajne?

Za tiste, ki radi mutibarijo in "debatirajo":

Trdili so, da se v nedeljo ne sme delat*. (s čim vse so podprli to trditev, ne bom našteval, glej naslednjo točko)

Leto pozneje so vsi ti argumenti izpuhteli, kot Marija v nebo. Naenkrat sploh noben problem ni, če so trgovine odprte v nedeljo. Sploh noben ne omeni to. Niti tak, mimogrede.

* - to pravilo seveda velja le za trgovke (že za trgovce je malo nejasno), drugi lahko delajo komot...

Nazadnje urejeno:

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
256
83
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Hudo. En boljših postov. Ravno prav humorja.
zmaga.gif

Hvala.
grin1.gif

Sicer sem dostikrat že pobrisal napisano v podobnih tematikah, ker se trdim (indoktriniranim, bi rekli "nasprotniki"
evil.gif
) itak ne da nič dopovedati.

Sicer pa - v Grčiji je šla demokracija po gobe v 4. in 3. stoletju pr. n. št. Povozila jo je makedonska monarhija, s praktično absolutičnim vladanjem na vrhuncu. Mogoče bomo šli pa mi po isti poti. Kralja že imamo: http://www.monarh.si/

tongue-1.gif