Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Jst sem za to da lezbijke in peedri dobije vse pravice..ostali naj pa pocrkamo..živela virtualna svododa in živeli virtualno spočeti otroci..
živeli!!!!
Virtualni sex in še eno upanje za @Sloveneta.
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Jst sem za to da lezbijke in peedri dobije vse pravice..ostali naj pa pocrkamo..živela virtualna svododa in živeli virtualno spočeti otroci..
živeli!!!!
Če res veš za tak primer, zadevo prijavi! Do starejših gresta dva člana komisije lahko na dom, to pa.Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Jaz sem bolj za prepoved, da mladi na volitvah/referendumih odločajo tudi v imenu starejših: ni malo primerov, ko tamladi pridejo glasovat zase in še za staro mamo, sploh v ruralnem okolju je to stalna praksa.
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
A ti misliš, da se hribovci žgejo s kravicami in ovcami?Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Pa dejmo pol še hribovce zajet v zakon pa bomo mel mešane zakone z kravicami...ovčkami...kozicami![]()
Pejmo se igrat liberalčke...da se bomo lahko pred drugimi lahko pohvall kol smo "napredni"![]()
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:Bolje bi bilo, da bi volilno pravico talali na osnovi IQ: če nimaš sto pik, nimaš pravice odločat o pomembnih vprašanjih, ker si prebutast, da bi jih razumel in se na podlagi razmisleka potem odločil za neko varianto.
A to govoriš ti iz lastnih izkušenj o novih dimenzijahCitat:
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
A ti misliš, da se hribovci žgejo s kravicami in ovcami?Citat:
Pa dejmo pol še hribovce zajet v zakon pa bomo mel mešane zakone z kravicami...ovčkami...kozicami![]()
Pejmo se igrat liberalčke...da se bomo lahko pred drugimi lahko pohvall kol smo "napredni"![]()
Pa bodmo pol napredni preko vseh meja...ker je to IN in še posebej ker s tem direktno kontriraš RKC![]()
Zakaj se obremenjevat? Potegn belo i opusti se...raziskuj nove dimenzije![]()
Zakaj pa je bil možen denimo referendum o malem delu, kjer je prav tako "veliko" volilno telo odločalo o pravicah, ki se tičejo malega deleža prebivalstva? Ali o nedeljskem času trgovin? Ali o arbitražnem sporazumu, ki roko na srce, na prebivalce iz notranjosti Slovenije ne vpliva nič, zelo veliko pa vpliva na ljudi ob meji? Veliko volilno telo si je vzelo pravico, da bo na nek način odločilo v katero državo bo "padla" njihova lastnina. Kako je bilo tako odločanje možno? Večine o manjšini...Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Sicer pa, ce ustavno sodisce ne prepove tega referenduma (kar ga itak mora, drugace nas bodo zaceli omenjati v isti sapi kot Belorusijo, Turkmenistan in Savdsko arabijo), potem, zal, Slovenija kot taka v civiliziranem svetu nima kaj iskati, in bi bilo za vse nas bolje, ce ponizno prosimo Avstrijce, Italjane in Madzare, ce si nas lahko spet razdelijo.![]()
Rezultat tega razmišljanja je, da se Slovenija kar naprej vrti v svetli preteklosti, namesto da bi iskala svetlo prihodnost.Citat:
Uporabnik Abraham pravi:Govoriš, kot da bi vse doslej zgrajeno padlo z neba.![]()
Tudi to je moral eden plačat in naredit - in to so bili tisti, ki so bili takrat mladi in aktivni, danes so pa stari.
Koliko je potem povprečni IQ v parlamentu, kateri sploh predlagajo takšne butaste zakone?Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:Bolje bi bilo, da bi volilno pravico talali na osnovi IQ: če nimaš sto pik, nimaš pravice odločat o pomembnih vprašanjih, ker si prebutast, da bi jih razumel in se na podlagi razmisleka potem odločil za neko varianto.
![]()
Saj se strinjam, ampak ne moreš sedaj menjati zakonodaje, klicati na pomoč ustavno sodišče itd... Samo zato, ker bi nek zakon (v bistvu bolj ali manj nepomemben) rad spravil skozi vse zanke, ki si jih je politika sama nastavila. V primeru arbitraže je sama pozicija predlagala referendum, če me spomin ne vara.Citat:
Uporabnik nadi pravi:
a se ti ne zdi malo nesmiselno, da izvoliš svoje predstavnike v zakonodajno oblast,jih palčuješ za odločanje.. potem pa plačaš! še enkrat, da ti odločaš namesto njih?
Verjetno nimaš otrok. Moje mnenje je, da bodo starši in skrbniki otrok veliko bolje glasovali v dobrobit svojih otrok, kot upokojenci.Citat:
Uporabnik nadi pravi:
dejma bit poštena..kaj novega bi ti fakturiralz glasovi otrok? bi bil glas na volitvah njihov? res?![]()
Ja sej občinski svetniki in župan bi pa zagotovo veliko bolje glasovali v dobrobit teh staršev in skrbnikov, pa zakaj bi sploh starši hodili na volitve, saj lahko glas zanje odda kar župan?Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Verjetno nimaš otrok. Moje mnenje je, da bodo starši in skrbniki otrok veliko bolje glasovali v dobrobit svojih otrok, kot upokojenci.Citat:
Uporabnik nadi pravi:
dejma bit poštena..kaj novega bi ti fakturiralz glasovi otrok? bi bil glas na volitvah njihov? res?![]()
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
To se kaže že v tem, da masa občin nima več prostora v otroških vrtcih, ker se volivcem zato je.be. Problem naših volivcev so domovi za ostarele in kako ohraniti privilegije ostarele populacije, ki jih aktivna populacija več ne zmore financirati. Ampak to ni njihov problem.
Čak, predpostavljaš da bo kdo po ponovitvi enostavčne floskule še vsaj eno sekundo imel vklopljene možgane?Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Kako pa je besedilo referendumskega vprašanja?
Besedila ne vem, gre pa se še vedno za to, da otrok potrebuje očeta in mater. Samo ne vem kaj bodo potem naredili pobudniki s vsemi številnimi ločenimi starši, kjer (večinoma oče) sploh ne pride blizu. Jih bodo prisilili da živijo skupaj? Da si mati najde novega partnerja?