Ti sploh ne oporekam.Ti verjetno s takšnim razmišljanjem nikoli ne boš imel niti osnovne, razen če ti jo bo kdo podaril.
Ti sploh ne oporekam.Ti verjetno s takšnim razmišljanjem nikoli ne boš imel niti osnovne, razen če ti jo bo kdo podaril.
Naj ti le uspe potomcem zapustit hišo in ne le kreditov.Priden, zdaj pa v kočo!
Naj ti le uspe potomcem zapustit hišo in ne le kreditov.
Čiast tak, eno vprašanje, ti strokovnjak za vse na tem svetu. H4 žarnica stane 2 EUR, ksenon žarnica pa je potem tudi nabijačina, ne. A je res tako dražja proizvodnja.Kar se tiče cene zavarovanja, to je moje osebno mnenje in če ga ti sprejmeš potem odlično, če ga ne sprejmeš pa tudi OK. Sam veš da so osnovna zavarovanja vedno najcenejša (price performance), vsak dodatek/update kaj šele premium različice so pač temu primerna nabijačina, kot vse ostalo na trgu in vsak tak dodatek je gledano na koncu leta za zavarovalnico samo plus saj zato se pa konec koncev tudi forsirajo te "full opcije". Osnovna bela štruca je ploceni, čemažev kruh pa je nabijačina. Pa je res proizvodnja toliko dražja? To če bom pa jaz sklenil predrago, precenjeno, podcenjeno in ali bi ga moral ali ne je pa popolnoma moja stvar, a ne? To je bila sedaj ena takšna čist nepotrebna pripomba namreč na trgu kjer je nekaj zavarovalnic in kjer sploh ni neke hude konkurence in alternative pa res imam izbiro kajne? Bom protestiral in ne bom zavaroval hiše a ne?
Predvsem se splača pred podpisom zavarovalne pogodbe investirat par ur časa, vzeti v roke povečevalno steklo in se prebiti skozi drobni tisk zavarovalnih pogojev. Pa zapiske spotoma delat.Bivsa agentka “imas zavarovano - ni da ni”.. pride do pizdarije.. od vseh lepih besed je ostalo samo “ni in ni”..
pri menjavi zavarovalnice na podlagi slabe izkusnje spraseval cuda.. spet so bili vsi prijazni in oh in sploh.. sumasumarum zberes eno - in upas, da si dobr zbral.. do naslednjega skodnega primera
Ne, ker če bi bilo precenjeno, ga ti ne bi kupil. Dokler se pa prodaja, pa očitno ni precenjeno. Čeprav je nadstandard.
In vidiš, si le ugotovil pomembno zadevo: proizvodna cena je večinoma nevezana na prodajno ceno, ki se določa kot si napisal.
Ampak to je dokler gre za tvoje zadeve ok, ko gre za pekov čemažev kruh je pa kar naenkrat le ta nabijačina. Bi ga moral on prodati za le za stroške čemaža več, a ne? Dvojna merila?
Bivsa agentka “imas zavarovano - ni da ni”.. pride do pizdarije.. od vseh lepih besed je ostalo samo “ni in ni”..
pri menjavi zavarovalnice na podlagi slabe izkusnje spraseval cuda.. spet so bili vsi prijazni in oh in sploh.. sumasumarum zberes eno - in upas, da si dobr zbral.. do naslednjega skodnega primera
Predvsem se splača pred podpisom zavarovalne pogodbe investirat par ur časa, vzeti v roke povečevalno steklo in se prebiti skozi drobni tisk zavarovalnih pogojev. Pa zapiske spotoma delat.
No, lahko pa narediš kot ti in “zaupaš”. Kako potem gre, pa že veš.
Pri nepremičnimah recimo je pozitivna nula protipotresno zavarovanje, kjer si zavarovalnica pokrije samo administrativne stroške, ostalo gre v pozavarovanje.
Morda sem jaz preveč preprost in nimam nadstandardnih zadev (beri sem reven bedak), tako da sem vse odgovore na vprašanja našel v pogojih. Zanimivo tudi, da še nisem imel težav pri povračilu škod.Splošni pogoji niso enoumno napisani kot tudi večina zakonov ni enoumno napisanih. Vse jasno zakaj. Zakaj pa bi nekaj napisal jasno če pa lahko napišeš dvoumno in si potem vsak tolmači po svoje in je lahko zmeda. Če bi zakoni bili enoumno in jasno napisani ne bi potrebovali pravnikov.
Ja zato potres kar lepo dvigne premijo. Ko je streslo hrvate so naši na vseh nepremičninah updatali to protipotresno pa čeprav smo na štajerskem. Premije so kar lepo zletele gor. Drugače pa ja, verjetno dajo pozavarovati zato ker če bi se res streslo lahko verjetno "dol zaprejo"?
Morda sem jaz preveč preprost in nimam nadstandardnih zadev (beri sem reven bedak), tako da sem vse odgovore na vprašanja našel v pogojih. Zanimivo tudi, da še nisem imel težav pri povračilu škod.
No, vsekakor ti želim, da ustrezno zavaruješ svojo nadstandardno nepremičnino po nabijaški ceni, ki si jo lahko privoščiš.
Sicer pa: marsikdo je spoznal, da je kvaliteten (z izkušnjami, znanjem in trudom za stranko) zav. agent kar nekaj vreden. Tak bo recimo ti odgovoril na večino vprašanj, če ne bo vedel odgovora, ga bo pa takoj pridobil, namesto da te preveže in se s tem reši odgovornosti . In seveda vse podkrepil z zapisi v zavarovalnih pogojih. Zato imam jaz pri nekaterih premijah malenkost višjo ceno, ampak mi je vredno, ker vem, da je ta oseba sposobna in praktične izkušnje kažejo, da res obvlada stvari.
No, ti imaš očitno dovolj časa, da lahko v svoji nadstandardni nepremičnini (za katero te obrtniki niso ocurili!!!!!) namesto tega visiš ure na telefonu in pridobivaš te informacije. S katerimi si dejansko lahko le rit obrišeš v primeru težav pri izplačilu. Čestitke.