Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Citat: Uporabnik Pbutec pravi:
Po eni strani moraš biti [cenzura], da pomisliš na to, da bo oseba, ki ti bo zavarovala stanovanje potem tudi poskrbela za vlom.
Slikanje objekta, se bolj pa opreme in predvsem vrednejsih predmetov je priporocljivo za tvoje dobro...da lahko v primeru kraje lazje dokazujes kaj si imel.
Po eni strani moraš biti [cenzura], da pomisliš na to, da bo oseba, ki ti bo zavarovala stanovanje potem tudi poskrbela za vlom.
Zgleda da ne razumeš ravno mojega pointa. Če mu jaz poskrbim za zavarovanje doma, najbrž ne bom delal v smeri kraje njegovega premoženja, pri čemer mu bo firma pri kateri sem zaposlen potem morala poravnati nastalo škodo. Če se zavarovalničar hoče okoristiti na račun lastne firme, obstaja precej enostavnejših in varnejših načinov od ropanja svojih strank.
Zgleda da ne razumeš ravno mojega pointa. Če mu jaz poskrbim za zavarovanje doma, najbrž ne bom delal v smeri kraje njegovega premoženja, pri čemer mu bo firma pri kateri sem zaposlen potem morala poravnati nastalo škodo. Če se zavarovalničar hoče okoristiti na račun lastne firme, obstaja precej enostavnejših in varnejših načinov od ropanja svojih strank.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.