Citat:
Uporabnik masevc pravi:
kaj je brezvezno? zgoraj imate link do objavljenega prostega delovnega mesta z bruto plačo 1100€.
no dajte, da vas vidim
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
iebeš malco. nisem tebi pisal. na splošno.
.
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
samo eni ste pa tu res ali omejeni ali pa nespodobni. za 1.5k neto pa me firma res ne bo imela 24 ur na dan itd
tisti, ki dela več kot 8 ur je nesposoben. če v 8 urah ne moreš narditi zadev potem si retardiran
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Kaj misliš, da pa tehniki so pa kaj na boljšem....
tole je 1100€ bruto plača, sredi ljubljane.
http://www.mojedelo.com/100039...ritve.aspx?f=31
1.100 bruto? :s
S kolki plače pa bi morali biti mladi zadovoljni? Npr. diplomant z dvemi, tremi leti delovnih izkušenj. Nimam pojma kok drugi folk dobi.
Seveda, edino pravilno je govoriti o efektivnem delu. Meni gre na živce, ko folk razlaga, da delajo 11-11 ur na dan, ne omenijo pa, da porabijo več kot uro za kosilo, da zjutraj in popoldan pijejo kavo pa vmes še privat stvari rihtajo. To pač ni delo. Ko ste v službi se ukvarjate z delom, ostalo klepetanje, pitje kavic, cigarete, časopis pa počnite doma, ker boste mel časa dovolj za te stvari. Ljudje smo si pač različni, eni vse stvari počnejo laganica, eni se pač v službi ukvarjamo samo s službo, zato sem pa jst ob 16h fertik in imam dosti časa, da počnem še kaj drugega kot da hodim v službo, žrem in zvečer crknjena zaspim pred tv-jem.Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
8 efektivnih ur je danes standard pri vseh resnih podjetjih. To pomeni, da čas malice ni vštet v čas dela, imaš pa za malico ponavadi "neomejen" čas.
Citat:
Uporabnik Dr.Rugelj pravi:
Delodajalci točno vejo kolk potrebuje njihov kader za preživetje in vsak ki se je kdajkoli kaj izobraževal da bi pridobil znanja za delodajalca ve da je treba ljudi plačat 4% manj kot potrebujejo za preživetje. Za uno razliko so se prpravljen raztrgat in primarno zadovoljstvo jim je preživetje.