Zaposlitev je ½čist na izzi½ dobit ta čas

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne, ne

prej ni mogel z dodatnim uram pobrat več, ker je to bilo to..zdej v istih urah dela več. in z dodatnim ne more še več.

to je..fant na klic.
eno uro lahko žge, več ne gre. najprej žge za 100 na uro. zdej s eje mal uveljavil, al pa našem bogatunovo ženo, pa žge za 200 na uro.

mamici sta pa stran produkt treningov

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.445
3.828
113
davorinm.wordpress.com
hysterical-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
se mi zdi, da se je tema malo umirila, ko bi morali naisati kaj delate in dohodke
hysterical-1.gif

Večina verjetno na socialcu ,ker za manj kot 1000 evrov se pa ja ne boste zmigali
grin1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Če, če, če....seveda vsak dobi službo. Ampak če je nekdo študiral nekaj z namenom, in to potem delal v službi, bil ok plačan...seveda ne bo iskal službe v McDonaldsu.
bonk.gif
Kakšne neumne primerjave....seveda se dobi delo, lahko si čistilka, pometaš...kaj pa če nočem tega delat? A potem sem že razvajen?

Čist napačen način razmišljanja.

Lajf ni potica. Kdor ima neuporabno izobrazbo, si je sam kriv.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
saj pravim. se ne cenite, se ne znate prodati, ali pa ste ravno iz šole.
tisti, ki svoje delo obvlada ima nekaj izkušenj in referenc bo delal kot sem napisal.
smo pa ljudje različni. zaradi mene delajte 10 ali več ur in bodite dosegljivi 24 ur na dan
za 1100 € bruto pa tisto podjetje tudi ne bo dobilo kvalitetnega kadra. seveda če nimaš službe greš in si vesel, da jo dobiš in imaš pa četudi je minimalec. ampak velja pa kakšno plačilo, takšna odgovornost in kvaliteta dela.

Daj nakladač nehaj. Pokaži mi enega direktorja resne firme, ki ni vsaj 10 ur na dan na delovnem mestu.

Ti delaš na pošti za šalterjem ali pa v MacDonaldsu, da take nabijaš.

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Če, če, če....seveda vsak dobi službo. Ampak če je nekdo študiral nekaj z namenom, in to potem delal v službi, bil ok plačan...seveda ne bo iskal službe v McDonaldsu.
bonk.gif
Kakšne neumne primerjave....seveda se dobi delo, lahko si čistilka, pometaš...kaj pa če nočem tega delat? A potem sem že razvajen?

Točno zaradi takega razmišljanja imamo na faksih trikrat preveč folka.

Pojdi na faks, dobra sluzba zagotovljena.press

LP,
PIC

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
bonk.gif

Točno zaradi takega razmišljanja imamo na faksih trikrat preveč folka.

Pojdi na faks, dobra sluzba zagotovljena.press

LP,
PIC

Počas se bodo trendi obrnili.... potem bo tudi tak z osnovno zahteval jurja, samo zato ker dela. Na faks boš pa za hobi hodil.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.416
1.270
113
PIC: Verjetno mislis glede na mesecni promet na zaposlenega? Ker drugace je vprasanje nesmiselno.
Zakaj si pa izbrial? Saj je zanimivo vprasanje.

Nazadnje urejeno:

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Hm, ne vem, sem si premislil
smile-1.gif
.

Mesecni promet na zaposlenega ima smisel, ampak, koliko ljudem pa lahko direktno in transparentno "obesis" mesecni promet?

LP

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
vsem
te dni sem sedel na enem kosilu in poslušal zgodbo o uspeho, ki temelji na delitvi proemta na vse

sam to ze ni vec za na tablo, ampak za kosilo, čaj..

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.416
1.270
113
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Hm, ne vem, sem si premislil
smile-1.gif
.

Mesecni promet na zaposlenega ima smisel, ampak, koliko ljudem pa lahko direktno in transparentno "obesis" mesecni promet?

LP

Ma ne, mislil sem samo promet firme deljeno s št. zaposlenih. Ravno toliko, da obstaja neka relevanca. Ker samo promet firme in 1 plača je no go.
Ampak je pa res zanimivo vprašanje. Po moje bi se cifre gibale tam nekje med 25 in 100% (bruto plača vs mesečni promet firme na zaposlenega).

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Aja, ja, to pa ja!

Mi imamo povprečje recimo 3 % na glavo. Prometa na glavo pomoje 15k.

LP

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
al sta vidva skrenuila..al imata čudno logiko..al je pa zame čas za spanje

bto zaposlenega predstavlja 35 proemta na zaposlene, proemta je 15 na glavo. to men neki ne gre skup