Covid-19 Zakaj se ne cepiti?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.317
6.135
113
Stran objavlja neznana oseba ali ustanova, ki ima samo poštni predal. In na dnu obvestilo, da se o vsebinah posvetuj s strokovnjakom posameznega področja:

The information contained or presented on this website is presented solely for educational purposes only on matters of interest for the personal use of the reader, who accepts full responsibility for its use. The information is provided with the understanding that the authors and publishers are not herein engaged in rendering medical, pharmaceutical, nutritional, mental health, legal, or any other professional advice or services. As such, it should not be used as a substitute for consultation and advice from a licensed professional in the specific field of interest who will provide recommendations based on your particular situation and factual background. Do not make any decisions based on the information contained or presented on this website without consulting an appropriate professional.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.398
5.680
113
Kaksna povezava z vec dni neustavljivo krvavitvijo iz nosu mojega oceta (urgenca) in strica (hospitalizacija), o cemer sem pisal dan, dva nazaj, je cisto nakljucna (izvid pokazal redko kri).
No vsaj nekaj pametnega si sproduciral. To da je takšna povezava zgolj naključna.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.098
4.066
113
Kaj pa to?

Kako ve da so bili anticepilci? Nič ni omenjeno da sta med napadom vzklikala anticepilske parole. Lahko je recimo bil napad povezan z njegovo spolno usmerjenostjo, politično pripadnostjo ... ali pa pač naključni napad iz dolgočasja?!

Drugače pa s pozicijo pride tudi odgovornost položaja. Lahko mirno pusti službo pa gre past ovce na planino, res mu ni treba razlagat v vseh možnih medijih kako cepiva delujejo, potem pa se po pol leta vsaka tretja izjava izkaže za popolnoma zgrešeno. A je prišel (in ostali naši "strokovnjaki") že na TV pa rekel, zmotil sem se, lagal sem vam, ... ? Ne, super vleč dodatke k redni plači, ki je itak 5 mestna, potem pa jamrat da dobiš grozilna pisma domov v nabiralnik. Ovce naj gre past, sej ima izbiro (tako kot cepljenje ni obvezno po njegovem).

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.328
2.540
113
Single thread.jpg

• Haha
Reactions: Ytbnd in darjan

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Je ja, ampak ne kovid aka prehlad virus.
Bodo prišli oz so že, kdaj bolj resni, takrat pa bomo morali skup stopit. Ampak ne bo problema prepričat ljudi, ker bodo videli dejanski problem ne pa to nategovanje sedaj.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.986
10.737
113
kod Džej-Zija
Stran objavlja neznana oseba ali ustanova, ki ima samo poštni predal. In na dnu obvestilo, da se o vsebinah posvetuj s strokovnjakom posameznega področja:

The information contained or presented on this website is presented solely for educational purposes only on matters of interest for the personal use of the reader, who accepts full responsibility for its use. The information is provided with the understanding that the authors and publishers are not herein engaged in rendering medical, pharmaceutical, nutritional, mental health, legal, or any other professional advice or services. As such, it should not be used as a substitute for consultation and advice from a licensed professional in the specific field of interest who will provide recommendations based on your particular situation and factual background. Do not make any decisions based on the information contained or presented on this website without consulting an appropriate professional.
Tipična AndYjeva "Slovenski zdravniki" scena. Zveneče ime in antivaxx retorika, pa že linka.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.986
10.737
113
kod Džej-Zija
Kako ve da so bili anticepilci? Nič ni omenjeno da sta med napadom vzklikala anticepilske parole. Lahko je recimo bil napad povezan z njegovo spolno usmerjenostjo, politično pripadnostjo ... ali pa pač naključni napad iz dolgočasja?!

Drugače pa s pozicijo pride tudi odgovornost položaja. Lahko mirno pusti službo pa gre past ovce na planino, res mu ni treba razlagat v vseh možnih medijih kako cepiva delujejo, potem pa se po pol leta vsaka tretja izjava izkaže za popolnoma zgrešeno. A je prišel (in ostali naši "strokovnjaki") že na TV pa rekel, zmotil sem se, lagal sem vam, ... ? Ne, super vleč dodatke k redni plači, ki je itak 5 mestna, potem pa jamrat da dobiš grozilna pisma domov v nabiralnik. Ovce naj gre past, sej ima izbiro (tako kot cepljenje ni obvezno po njegovem).
Precej bedna relativizacija, ker ni po tvojem okusu.

• Všeč mi je
Reactions: johan_blond

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.098
4.066
113
Precej bedna relativizacija, ker ni po tvojem okusu.

"Ei incumbit probatio qui dicit"

.. pa da smo natančni, njegova izjava ki jo je dal ne govori o napadu anticepilcev. Dal je nevtralno izjavo v kateri sicer omenja da dobiva grožnje "anticepilcev" ampak za napad ni nikjer obsodil teh. So pa naslovi danes po vseh (provladnih) medijih da gre za napad "anticepilcev".

Glede drugega dela, sem skoraj prepričan da bomo covid19 in strokovnjake gledali naslednjih 20 let na raznih zaslišanjih parlamentranih komisij in ostalih budalščinah. Mogoče celo kje v povezavi s kakšno afero. Tako da tisti ki danes na mrtvo zagovarjajo poznana stališča bodo še na tnalu, ne samo ljudske sodnije.

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113

Za razliko od nekaterih tukaj ne poznam strokovnjaka/znanstvenika, ki bi trdil da pozna vsa absolutna dejstva in prihodnost. Imamo predikcije in ocene, ki izhajajo iz obstoječih podatkov. Vi bi pa želeli kaj? Nostradamusa?

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.810
5.918
113

SiOL je vladno trobilo in temu primerno se obnašajo, od Jančiča navzdol.
Ni to ravno neka skrivnost.

• Všeč mi je
Reactions: AndY1 in jendomen

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska

Malo bedno je tako pisati o enem vodilnih znanstvenikov na področju biokemije, ki je zaposlen na Fakulteti za farmacijo. Malo dvomim, da je za razlage takrat poznanih dejstev o cepivih in zdravilih dobil kak dodatek k plači, ki je daleč od petmestne. :nigladek: Sicer se je pa sedaj zaradi izkazane "hvaležnosti" izključil iz javnosti in pustil, da relevantna "dejstva" pobirate od YT "znanstvenikov", ki so lastniki trgovin s prehrambnimi dopolnili.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.098
4.066
113
Malo bedno je tako pisati o enem vodilnih znanstvenikov na področju biokemije, ki je zaposlen na Fakulteti za farmacijo. Malo dvomim, da je za razlage takrat poznanih dejstev o cepivih in zdravilih dobil kak dodatek k plači, ki je daleč od petmestne. :nigladek: Sicer se je pa sedaj zaradi izkazane "hvaležnosti" izključil iz javnosti in pustil, da relevantna "dejstva" pobirate od YT "znanstvenikov", ki so lastniki trgovin s prehrambnimi dopolnili.

On je relevanten samo zato ker je vpet v razvoj, predvsem pa lobiranje z farmacevtskimi družbami in agencijami za farmacijo na EU ravni. Zato je zadnji, ki bi ga morali poslušat kot strokovnjaka. Lahko pogledaš kje vse je bil in kaj vse je delal pa ti je jasno da gre sicer najbrž za velikega strokovnjaka, ampak tudi za človeka ki je pri koritu farmacevtskih firm. Dokler se on oglaša v medijih je toliko relevanten kot Jože iz spodnjega duplleka, ki pravi da virus ne obstaja. S tem da prvi zganja PR in ima od tega direktno korist, drugi pa je samo neumen.

Aja z mojega stališča se nebi posvečal njegovim izjavam če ne bi bile nekatere direkten PR za cepiva brez objektivne presoje. Sedaj čakam na cepivo V2 iz pfizerja (za delta sev), ker je nazadnje rekel da bo januarja ven. Pa po njegovih izjavah o razvoju cepiv lani jeseni bi danes morali imeti že V3 za omikron v sodih, boosterji pa nebi bili potrebni ker je zaščita doživljenska ... je vse to je natresel v medije v zadnjem letu.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.810
5.918
113

Country singer Maurílio dies, aged 28​

Musician had been hospitalized since December 15, when he got sick and was diagnosed with pulmonary thromboembolism​

On that date, he had three cardiac arrests and was diagnosed with pulmonary thromboembolism .

2x cepljen, naključje seveda.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska

Country singer Maurílio dies, aged 28​

Musician had been hospitalized since December 15, when he got sick and was diagnosed with pulmonary thromboembolism​

On that date, he had three cardiac arrests and was diagnosed with pulmonary thromboembolism .

2x cepljen, naključje seveda.
V tem kar si nalimal, ni govora ne o cepljenju, ne o covidu. :evil: