Covid-19 Zakaj se ne cepiti?

corsol

Guru
11. mar 2010
2.995
968
113

Country singer Maurílio dies, aged 28​

Musician had been hospitalized since December 15, when he got sick and was diagnosed with pulmonary thromboembolism​

On that date, he had three cardiac arrests and was diagnosed with pulmonary thromboembolism .

2x cepljen, naključje seveda.

Znanec, necepljen, podobne starosti kot v pevec v članku imel pljučno embolijo.
Seveda velik sum na Covid in ker je bil hospitaliziran, so ga praktično dnevno testirali za Covid, + test na protitelesa,.... vse negativno.

Za vse pač ne more biti krivo cepivo.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.810
5.918
113
V tem kar si nalimal, ni govora ne o cepljenju, ne o covidu. :evil:
Tu imaš v galeriji sliko cepljenja (zadnja slika).

Thromboembolism so krvni strdki.

Za Evropo so statistični podatki, da je cca pol milijona (0,544M) smrti letno (na 500M populacije) povezano s tem, torej 0,1088%.

In če je vam kar nenadoma normalno , da umirajo mladi cepljeni zaradi tromboz/krvnih strdkov, potem nekaj ni v redu.

On November 17th, Maurílio had posted a picture of himself receiving the COVID vaccine on his Instagram. The 29-year-old captioned the post with:

“I’m messed up but I’m immunized! 2nd dose is in the arm!
GET THE VACCINE!!! Vaccines save lives

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

corsol

Guru
11. mar 2010
2.995
968
113
Pulmonary Thromboembolism = pljučna embolija.

Zgoraj sem napisal primer 1 necepljenega.(ja na srečo ni umrl , lahko pa bi)

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.810
5.918
113
Kar so krvni strdki...

Poleg tega je imel 3x cardiac arrest (srčni zastoj).

In contrast, the vaccines cause cells deep inside our body to express the viral spike protein, which they were never meant to do by nature. Any cell which expresses this foreign antigen will come under attack by the immune system, which will involve both IgG antibodies and cytotoxic Tlymphocytes. This may occur in any organ. We are seeing now that the heart is affected in many young people, leading to myocarditis or even sudden cardiac arrest and death.

Conclusion Histopathologic analysis show clear evidence of vaccine-induced autoimmune-like pathology in multiple organs. That myriad adverse events deriving from such auto-attack processes must be expected to very frequently occur in all individuals, particularly following booster injections, is selfevident.

corsol

Guru
11. mar 2010
2.995
968
113

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.768
113
Še ena študija izobraženih za Matey :aplauz:

Ja kriza no... Še ena študija O izobraženih za MateyA. Vidim, da ti poleg ostalih stvari tudi sklanjanje dela težave :p
O sami "študiji" pa raje ne bom zgubljal besed, itak najverjetneje ne bi razumel replike.

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.453
3.552
113
Ja kriza no... Še ena študija O izobraženih za MateyA. Vidim, da ti poleg ostalih stvari tudi sklanjanje dela težave :p
O sami "študiji" pa raje ne bom zgubljal besed, itak najverjetneje ne bi razumel replike.
Kolk vas je fajn gledat, kako skačete v luft. :aplauz: Najprej malo zatišja, potem hiter ček z guglom, potem pa skakanje. :valjamse: Kar tako naprej.

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: Gonzo in Matey

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
hmm...

Glede na kovid sledilnik presežene smrti, nam je šlo konec 2021 boljše, kot konec 2020...graf smrti po starostnih skupinah pa je ostal isti, še vedno so največ zastopani 65+

Torej zakaj panika in posiljevanje vseh s cepivi?

• Všeč mi je
Reactions: jendomen