Covid-19 Zakaj se ne cepiti?

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.058
6.108
113
Kar so krvni strdki...

Poleg tega je imel 3x cardiac arrest (srčni zastoj).

In contrast, the vaccines cause cells deep inside our body to express the viral spike protein, which they were never meant to do by nature. Any cell which expresses this foreign antigen will come under attack by the immune system, which will involve both IgG antibodies and cytotoxic Tlymphocytes. This may occur in any organ. We are seeing now that the heart is affected in many young people, leading to myocarditis or even sudden cardiac arrest and death.

Conclusion Histopathologic analysis show clear evidence of vaccine-induced autoimmune-like pathology in multiple organs. That myriad adverse events deriving from such auto-attack processes must be expected to very frequently occur in all individuals, particularly following booster injections, is selfevident.

corsol

Guru
11. mar 2010
3.255
1.133
113

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.339
16.626
113
Še ena študija izobraženih za Matey :aplauz:

Ja kriza no... Še ena študija O izobraženih za MateyA. Vidim, da ti poleg ostalih stvari tudi sklanjanje dela težave :p
O sami "študiji" pa raje ne bom zgubljal besed, itak najverjetneje ne bi razumel replike.

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.507
3.594
113
Ja kriza no... Še ena študija O izobraženih za MateyA. Vidim, da ti poleg ostalih stvari tudi sklanjanje dela težave :p
O sami "študiji" pa raje ne bom zgubljal besed, itak najverjetneje ne bi razumel replike.
Kolk vas je fajn gledat, kako skačete v luft. :aplauz: Najprej malo zatišja, potem hiter ček z guglom, potem pa skakanje. :valjamse: Kar tako naprej.

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: Gonzo in Matey

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.644
7.105
113
hmm...

Glede na kovid sledilnik presežene smrti, nam je šlo konec 2021 boljše, kot konec 2020...graf smrti po starostnih skupinah pa je ostal isti, še vedno so največ zastopani 65+

Torej zakaj panika in posiljevanje vseh s cepivi?

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.644
7.105
113
No ja, analiza stavkov je psihoanaliticno orodje staro ohoho let. Sam nacin pisanja, besede, ipd.
Sem siguren da bi 123 oznacla taka analiza kot sociopata