Dejstvo je, da je tvoj post spet poln neumnosti ampak tale v citatu zgoraj je pa zmagovalna.Dejstvo je da v krvi ni neskončno veliko prostora za injiciranje vedno večjega števila protiteles.

Dejstvo je, da je tvoj post spet poln neumnosti ampak tale v citatu zgoraj je pa zmagovalna.Dejstvo je da v krvi ni neskončno veliko prostora za injiciranje vedno večjega števila protiteles.
Tudi covid eni prebolijo brez da bi vedli, drugi pa ne.Jaz sem cepljen z eno dozo tega Johnsona, pa me ne boli nič, kar je ne bi bolelo že od prej...
Jem Aspirin na, recept.....sem 2/2 z Pfeizerjem....vse bp (hvalabogu)Se je še komu zgodilo oz pozna koga, ki mu je po tretji dozi (seveda ne takoj) iz nosa neustavljivo začela teči kri?
Moj oče in stric, oba s tremi dozami:
- očetu tekla kri iz nosa cel petek, v soboto dopoldne je bilo treba iti na urgenco, ker se mu ni ustavilo. Imel je izredno redko kri - dali so mu nekaj za strjevanje krvi
- stric je hospitaliziran, ker se mu tudi ni kri ustavila iz nosa in menda ima zdej en balon (v nosu?)
imam 3 doze, vse okSe je še komu zgodilo oz pozna koga, ki mu je po tretji dozi (seveda ne takoj) iz nosa neustavljivo začela teči kri?
Moj oče in stric, oba s tremi dozami:
- očetu tekla kri iz nosa cel petek, v soboto dopoldne je bilo treba iti na urgenco, ker se mu ni ustavilo. Imel je izredno redko kri - dali so mu nekaj za strjevanje krvi
- stric je hospitaliziran, ker se mu tudi ni kri ustavila iz nosa in menda ima zdej en balon (v nosu?)
v tem trenutku vem prav toliko kot ti: dolgoročni stranski učinki niso znaniJao, spet nebuloze na polno. Ti sploh veš, kako delujejo cepiva?
In zakaj ne daš enak komentar na cepljenje?Tudi covid eni prebolijo brez da bi vedli, drugi pa ne.
Menjava teme. Kakorkoli obrneš, protiteles ti ne vbrizgajo.v tem trenutku vem prav toliko kot ti: dolgoročni stranski učinki niso znani
Kaksna povezava z vec dni neustavljivo krvavitvijo iz nosu mojega oceta (urgenca) in strica (hospitalizacija), o cemer sem pisal dan, dva nazaj, je cisto nakljucna (izvid pokazal redko kri).Znanec,tri dni nazaj hospitaliziran zaradi krvavitve v možganih.Od zadnjega cepljenja tožil nad bolečinami v glavi.Operiran in v komi,nakar se mu še enkrat ponovi krvavitev in ponovno operiran.
Sam ti pa si vrhunski izmeček !!!!!!!!!!!! Ko boš naslednjič potreboval zdravnika ostani doma podlež.Ce delas proti ljudem slej ko prej pristanes ob zid.
Stran objavlja neznana oseba ali ustanova, ki ima samo poštni predal. In na dnu obvestilo, da se o vsebinah posvetuj s strokovnjakom posameznega področja:
No vsaj nekaj pametnega si sproduciral. To da je takšna povezava zgolj naključna.Kaksna povezava z vec dni neustavljivo krvavitvijo iz nosu mojega oceta (urgenca) in strica (hospitalizacija), o cemer sem pisal dan, dva nazaj, je cisto nakljucna (izvid pokazal redko kri).