Če se prav spomnim, naš NIJZ to preverja sproti in tudi redno javno objavlja poročila. Koliko časa za to potrebuje CDC?Česa nisi zastopil? Ko je preverjen vsak primer posebej in se naredi analiza podatkov, se lahko o rezultatih pogovarjamo. Dokler pa lahko vsak vpisuje, kar želi in podatki še niso preverjeni, se nanje pač ne moreš zanesti.
Suh in mrzel zrak je. Ali morda iz kakšnega razloga sicer jemlje Aspirin?Se je še komu zgodilo oz pozna koga, ki mu je po tretji dozi (seveda ne takoj) iz nosa neustavljivo začela teči kri?
Moj oče in stric, oba s tremi dozami:
- očetu tekla kri iz nosa cel petek, v soboto dopoldne je bilo treba iti na urgenco, ker se mu ni ustavilo. Imel je izredno redko kri - dali so mu nekaj za strjevanje krvi
- stric je hospitaliziran, ker se mu tudi ni kri ustavila iz nosa in menda ima zdej en balon (v nosu?)
Dokler podpira njegovo agendo, pa že ne more biti scam. Včasih še infowars prav pride.In da link na openvares, za katerega smo mu že n-krat pokazali, da je scam
Noben od njiju. Stric je pa brat od mame, tako da nista v krvnem sorodu.Suh in mrzel zrak je. Ali morda iz kakšnega razloga sicer jemlje Aspirin?
Kar jih jaz poznam, nihče s tretjo dozo ni imel nobenih težav... Tudi z drugo ne... Res pa, da ne preverjam dnevno vseh cepljenih znancev, tako da je lahko kdo med tistimi 14imi, pa sploh ne vem...Se je še komu zgodilo oz pozna koga, ki mu je po tretji dozi (seveda ne takoj) iz nosa neustavljivo začela teči kri?
- očetu tekla kri iz nosa cel petek, v soboto dopoldne je bilo treba iti na urgenco, ker se mu ni ustavilo. Imel je izredno redko kri - dali so mu nekaj za strjevanje krvi
- stric je hospitaliziran, ker se mu tudi ni kri ustavila iz nosa in menda ima zdej en balon (v nosu?)
To je od strahu, ki si ga ti sproduciral.Se je še komu zgodilo oz pozna koga, ki mu je po tretji dozi (seveda ne takoj) iz nosa neustavljivo začela teči kri?
Kar jih jaz poznam, nihče s tretjo dozo ni imel nobenih težav... Tudi z drugo ne... Res pa, da ne preverjam dnevno vseh cepljenih znancev, tako da je lahko kdo med tistimi 14imi, pa sploh ne vem...
Samo nekaj mi ni jasno... A niso po cepljenju nekakšni problemi s strdki? Tu pa sedaj preredka kri in krvavitev? Nekaj ne štima...
Naši tamali tudi, pa tudi ni bila cepljena. "Mogoče" bi kaj imel pri temu suh zrak.Sam poznam 4. Dva po tretjem odmerku cca. pol dneva šibka, dva nič.
Moji tamali je v zadnjih dveh tednih 2x tekla kri iz nosa, prej nikoli. Jajc je edino, da ni cepljena. Morda se je pa nalezla od staršev.
Jaz sem cepljen z eno dozo tega Johnsona, pa me ne boli nič, kar je ne bi bolelo že od prej...Sam pozna 4ri od 18 let do 45 let imajo vsi so se cepili z Jonsonom 1 odmerek 2-3 mesce težava v nogah (bolečine).