In kje misliš, da sem seSaj se ne rabiš cepit. Isto se lahko v primeru okužbe doma zdraviš.
In kje misliš, da sem seSaj se ne rabiš cepit. Isto se lahko v primeru okužbe doma zdraviš.
Bo naslednik omicroma 90 dni skrajsal na 30.Ampak do 90 dni jepa boljše!
Ergo -> booster vsakih 90 dni? Ali pa rečmo rajši vsak mesec za ziher?
Ah ja...Bhakdi/Burkhardt pathology results show 93% of people who died after being vaccinated were killed by the vaccine
The vaccine was implicated in 93% of the deaths in the patients they examined. What's troubling is the coroner didn't implicate the vaccine in any of those deaths.stevekirsch.substack.com
I got an email recently from Mike Yeadon, former VP of Pfizer,...
2 min sem prebiral potem je bilo pa dovolj. Če se ti zdi to pametno branje, potem imaš pa resne težave sam z sabo.Zgornje poročilo je zaskrbljajoče, samo vzorec je majhen, 15.
Pravila igre
How the game is really played
Just for the record, here is the secret memo that Tony Fauci sent to world leaders clearly explaining the Ground Rules of the pandemic response. Revealed here for the first time.stevekirsch.substack.com
Pričevanja
Tvoj link: How the game is really playedKaj si bral ?
VAERS je tam zato, da lahko vsi vnašajo. Vnašajo jih pod kazensko odgovornostjo, mimogrede.Daj ne bluzi o Vaers, ko lahko tja noter vsak nabluzi svoje nebuloze, brez preverjanja. Tako kot zdravnik, ki se je po cepljenju spremenil v Hulka.
Cel kup je dokazanih primerov, ko so bili vnosi ”nepravilni”. Baza dobi smisel šele po preverbi. Zato se ne zanašat na tisto, kar tam piše, ampak kvečjemu na analize, ko CDC opravi svoje delo.VAERS je tam zato, da lahko vsi vnašajo. Vnašajo jih pod kazensko odgovornostjo, mimogrede.
Naloga CDC-ja pa je, da te vnose/dogodke preverja in potrdi/dopolni/popravi/izbriše vnose.
P.S.: Tvoja zdrajsana plošča o Hulku je že fejst zdrajsana.