Covid-19 Zakaj se ne cepiti?

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Ne pridigam, posredujem informacije.

Linkal sem URADEN dokument Pfizerjevih študij, ki ga je objavilo AMERIŠKO SODIŠČE... ker pač vsak rabi nek dokaz... in v tem dokumentu imaš dokaz da so lagali glede učinkovitosti in stranskih učinkov.

Razmišljaj kritično, za tvoje življenje se gre. Jaz ti hočem oči odpret, ti pa kakor želiš...

Sem cepljen,
sem študiral,
hodim v službo,
športnik,
rad imam živali,
nikoli nisem škodoval ničemur živemu, razen par komarjev in muh.

Ti krucefiks pa me tu kličeš antivaxer, flatearther, ne vem kaj vse, ker bi me rad užalil, to je pa dokaz tvojega čustvenega odziva na resnico. Priznaj si in nehaj z temmi nesmiselnimi napadi na človeka zgolj, ker resnica boli in ti podatki niso všeč? Saj si nisem nič izmislil!
Jim ne boš odprl oči. Ne gre, žal.

• Všeč mi je
Reactions: adrov

Success

Fizikalc
5. sep 2010
538
185
43
Sicer sem se dolgo zadrževal, da ne bi pisal v katerokoli covid temo, pa vendar bi rad še jaz pristavil svojo skledico, zakaj se nisem cepil in vse kaže, da se najverjetneje tudi ne bom.

Do cepiva in covida sem bil dolgo časa odprt.. nisem bil niti na eni strani, niti na drugi.

Ravno, ko sem se po nasvetu mojega zdravnika, ki mu zaupam, želel cepiti, sta na naši (mali) ulici dva utrpela posledice po cepljenju.

Nato sem poklical svojega sorodnika, ki je splošni zdravnik, ki tudi zavrača in ne priporoča cepljenja (vsaj meni, sorodniku - ne vem, kaj govori drugim).

Včeraj pa sem zvedel, da ima zares dobra prijateljica, ki se je cepila zaradi pritiskov v službi, od 2. odmerka cepiva probleme z razbijanjem srca.. Kot neke vrste aritmija, ampak bolj pogosta in močnejša (tudi sam imam aritmijo srca, kar ni neki bav bav). Punca je športnica, fizioterapevtka, jé nadpovprečno zdravo in zares zna skrbeti zase.

Vem, da so to lahko le slučaji, vendar je teh slučejev preveč..

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Sicer sem se dolgo zadrževal, da ne bi pisal v katerokoli covid temo, pa vendar bi rad še jaz pristavil svojo skledico, zakaj se nisem cepil in vse kaže, da se najverjetneje tudi ne bom.

Do cepiva in covida sem bil dolgo časa odprt.. nisem bil niti na eni strani, niti na drugi.

Ravno, ko sem se po nasvetu mojega zdravnika, ki mu zaupam, želel cepiti, sta na naši (mali) ulici dva utrpela posledice po cepljenju.

Nato sem poklical svojega sorodnika, ki je splošni zdravnik, ki tudi zavrača in ne priporoča cepljenja (vsaj meni, sorodniku - ne vem, kaj govori drugim).

Včeraj pa sem zvedel, da ima zares dobra prijateljica, ki se je cepila zaradi pritiskov v službi, od 2. odmerka cepiva probleme z razbijanjem srca.. Kot neke vrste aritmija, ampak bolj pogosta in močnejša (tudi sam imam aritmijo srca, kar ni neki bav bav). Punca je športnica, fizioterapevtka, jé nadpovprečno zdravo in zares zna skrbeti zase.

Problem je v tem, da dokler se cepilcem to ne zgodi osebno ali pa njim kakšnim bližnjim, te zasmehujejo na dolgo in široko.

Zaradi cenzure interneta, ki jo delajo mediji, FB, YT,... pa take informacije, kot je tvoja, ne pridejo do izraza in posledično vsi mislijo, da je 'A OK'.

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi in darjan

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Čakaj malo.
Tu se jebete s par primerki, ki so nepomembni.
Da pa so pogoje za greenpass tako zabluzili da še sami sebi ne verjamejo, pa vam gre gladko skozi?
Prebolel 2x cepljen in do 3 doze še manjka 5 mesecev. Pa vse lepo in prav? Palčkanje na 24h sprejemljivo? 5 mesecev?
Kolega 2x cepljen prebolel ravnokar, vsaj 2 meseca ne dobi boosterja?

V bistvu vladajoči živijo od anticepilcev, ker vsak dan dobite poživitveni odmerek nesmisliv in vas odvrnejo od resničnih problemov.
Gle probleme si delate sami. Greš s tokom kot večina. Tretji booster pred sezono in si sedaj miren.
Je pa problem bo pa še večji ko se boš moral pofočkat na avtomatu da te bi naprej spustil.

Glej stavim da če bi cepili s placebom bi jih kup imelo stranske učinke ker so vsrani. Saj je že od nekdaj znano da že sam obisk zdravnika dvigne utrip in tlak.

Če pa sodelavko matra herc gres k dohtarju in ta te da ali na bolnisko in kardiologu ali pa k psihologu.

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: roCkY in jonny77

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.330
-2.689
113
Gle probleme si delate sami. Greš s tokom kot večina. Tretji booster pred sezono in si sedaj miren.
Je pa problem bo pa še večji ko se boš moral pofočkat na avtomatu da te bi naprej spustil.

Glej stavim da če bi cepili s placebom bi jih kup imelo stranske učinke ker so vsrani. Saj je že od nekdaj znano da že sam obisk zdravnika dvigne utrip in tlak.

Če pa sodelavko matra herc gres k dohtarju in ta te da ali na bolnisko in kardiologu ali pa k psihologu.
Evo, pa smo končno odkrili pravi vzrok smrti Katje.
So jo dali h kardiologu namesto k psihologu :)

adrov

Zelenc'
17. dec 2021
13
22
3

Živiš v iluziji...

2x več vseh stranskih učinkov v enem letu, kot prej vse skupaj.

Evo, pa smo končno odkrili pravi vzrok smrti Katje.

Res je, Sandra je genij, vse je psihosomatsko oz. po domače vse je v glavi...

Po Sandrino je umrla, ker je preveč razmišljala o smrti (in potem takem ni to stranski učinek), ker si je sama kriva za psihosomatiko?

LOGIKA 101!

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Problem je v tem, da dokler se cepilcem to ne zgodi osebno ali pa njim kakšnim bližnjim, te zasmehujejo na dolgo in široko.

Zaradi cenzure interneta, ki jo delajo mediji, FB, YT,... pa take informacije, kot je tvoja, ne pridejo do izraza in posledično vsi mislijo, da je 'A OK'.
Pa ti resno misliš, da imajo tvoji sestavki kakršnokoli povezavo s tem, kar si citiral? Človek je napisal svoje osebne razloge in to je bilo to in to večina spoštuje. Ti pa počneš kaj? Limaš vso greznico interneta sem gor, in dokazano marsičesa sploh ne prebereš, ampak napopaš zgolj na podlagi naslova. Razumeš razliko?

adrov

Zelenc'
17. dec 2021
13
22
3
Pa ti resno misliš, da imajo tvoji sestavki kakršnokoli povezavo s tem, kar si citiral? Človek je napisal svoje osebne razloge in to je bilo to in to večina spoštuje. Ti pa počneš kaj? Limaš vso greznico interneta sem gor, in dokazano marsičesa sploh ne prebereš, ampak napopaš zgolj na podlagi naslova. Razumeš razliko?
Mediji zavajajo in lažejo, ne povedo enega resničnega stavka? Koji krščen duš bi bral oz. gledal to propagando... Ni čudno, da ste ljudje tako neumni, ko pa drugo ne poznate kot te lažne procesesirane novice, ki jih jemljete kot neko realistično stanje...

Lagali so o učinkovitosti, o varnosti, o vsem... Zamisli se že enkrat, holy fck maš lajtngo dolgo... Komu dejansko zaupaš medijem, ki jih lastijo veliko korporacije, iste korporacije, ki lobirajo (podkupujejo) politike? Ni čudno, da elita misli, da nismo vredni kisika, ko pa vas je večina tako zabitih, da zgulbjam razum..

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.330
-2.689
113
Mediji zavajajo in lažejo, ne povedo enega resničnega stavka? Koji krščen duš bi bral oz. gledal to propagando... Ni čudno, da ste ljudje tako neumni, ko pa drugo ne poznate kot te lažne procesesirane novice, ki jih jemljete kot neko realistično stanje...

Lagali so o učinkovitosti, o varnosti, o vsem... Zamisli se že enkrat, holy fck maš lajtngo dolgo... Komu dejansko zaupaš medijem, ki jih lastijo veliko korporacije, iste korporacije, ki lobirajo (podkupujejo) politike? Ni čudno, da elita misli, da nismo vredni kisika, ko pa vas je večina tako zabitih, da zgulbjam razum..
A ste jeseni leta 2015 verjeli medijem, ki so vsi od prvega do zadnjega in od levega do desnega pisali o doktorjih in inženirjih, ki bežijo pred vojno.

adrov

Zelenc'
17. dec 2021
13
22
3
A ste jeseni leta 2015 verjeli medijem, ki so vsi od prvega do zadnjega in od levega do desnega pisali o doktorjih in inženirjih, ki bežijo pred vojno.
Ne vem kaj bi rad povedal, nisem gledal tv takrat, ne gledam je danes, ker vidim iz prve roke kaj dela ljudem propaganda...

Ista propaganda vam kaže elite na zabavah brez mask, osebje z maskami... Ne kapne vam tudi če vidite segragacijo na lasten uči...

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: jendomen

adrov

Zelenc'
17. dec 2021
13
22
3
Ja, te vidimo. Dobro so te oprali. Tako fino, da zase misliš, da si razsvetljen:zmaga:
Ja, te vidimo. Dobro so te oprali. Tako fino, da zase misliš, da si razsvetljen:zmaga:
Tema je "zakaj se ne cepiti?" Ne pa napadanje tistih, ki posredujejo dokaze...

Pa ne rabiš ugibat kaj sem in kaj jaz nisem ker to ni del te teme... in morda res nisem razsvetljen, ampak zagotovo nisem v temi kot ti... pa če ne misliš nič pametnega povedat bodi tiho pa ne smeti teme, ponavljam => tema je "ZAKAJ SE NE CEPITI?"... ne pa napadnje ljudi z popolnoma kredibilnimi viri... w/e dovolj te mam, ni ti pomoči ... Uživaj v svoji temi in strahu...

Nazadnje urejeno:

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.988
10.739
113
kod Džej-Zija
Jebela cesta, naslednjič te bom citiral, da bo vsem jasno, da ti luč vidiš, medtem ko smo ostali v temi In strahu.

BTW, precej biblično se tole bere. Psalmi in te fore. Beri raje Visoko pesem.

• Haha
Reactions: Matey

jest5

Guru
18. avg 2007
25.921
-8.638
113
Uživaj v svoji temi in strahu...
Oh razsvetljenček, odpri nam oči ter deli to neizmerno modrost z nami. Odreši nas teme in nas popelji v zveličavne, svetle višave alternativnega razumevanja realnosti :evil: :valjamse:

P.S. Mislim da nikogar ni strah. Jih ima pa veliko slab občutek ob spoznanju, koliko "razsvetljencev" je na dan priplavalo v zadnjem letu in pol. S tem se v bistvu dosti lažje pojasni, zakaj je stanje v državi/svetu takšno, kakršno je(pa ne ciljam tukaj na korono).

• Všeč mi je
Reactions: mosseero

adrov

Zelenc'
17. dec 2021
13
22
3
80% večja možnost okužbe za cepljene z Pfizerjem... 2 dni stara študija z Danske.

Naši mediji povedo kaj o tem?

Koliko dokazov je potrebno preden dojamete, da ni vse tako nedolžno kot zagotavlja vlada in pa "stroka" / msm...???

damirj

Guru
9. maj 2012
5.244
2.379
113
Mene pa bolj čudi, če ne celo preseneča, kako eni pograbite vsak drek in mu verjamete. Če drugega ne, se meni pri teh kontradiktornih novicah upali alarm in je zrelo za vsaj kaj preverit, ne pa kar slepo verjet. Skupno vsem antivakserjem tu gor, en ni dal čez izpita ZKP.

• Všeč mi je
Reactions: jest5