Gle probleme si delate sami. Greš s tokom kot večina. Tretji booster pred sezono in si sedaj miren.Čakaj malo.
Tu se jebete s par primerki, ki so nepomembni.
Da pa so pogoje za greenpass tako zabluzili da še sami sebi ne verjamejo, pa vam gre gladko skozi?
Prebolel 2x cepljen in do 3 doze še manjka 5 mesecev. Pa vse lepo in prav? Palčkanje na 24h sprejemljivo? 5 mesecev?
Kolega 2x cepljen prebolel ravnokar, vsaj 2 meseca ne dobi boosterja?
V bistvu vladajoči živijo od anticepilcev, ker vsak dan dobite poživitveni odmerek nesmisliv in vas odvrnejo od resničnih problemov.
Je pa problem bo pa še večji ko se boš moral pofočkat na avtomatu da te bi naprej spustil.
Glej stavim da če bi cepili s placebom bi jih kup imelo stranske učinke ker so vsrani. Saj je že od nekdaj znano da že sam obisk zdravnika dvigne utrip in tlak.Sicer sem se dolgo zadrževal, da ne bi pisal v katerokoli covid temo, pa vendar bi rad še jaz pristavil svojo skledico, zakaj se nisem cepil in vse kaže, da se najverjetneje tudi ne bom.
Do cepiva in covida sem bil dolgo časa odprt.. nisem bil niti na eni strani, niti na drugi.
Ravno, ko sem se po nasvetu mojega zdravnika, ki mu zaupam, želel cepiti, sta na naši (mali) ulici dva utrpela posledice po cepljenju.
Nato sem poklical svojega sorodnika, ki je splošni zdravnik, ki tudi zavrača in ne priporoča cepljenja (vsaj meni, sorodniku - ne vem, kaj govori drugim).
Včeraj pa sem zvedel, da ima zares dobra prijateljica, ki se je cepila zaradi pritiskov v službi, od 2. odmerka cepiva probleme z razbijanjem srca.. Kot neke vrste aritmija, ampak bolj pogosta in močnejša (tudi sam imam aritmijo srca, kar ni neki bav bav). Punca je športnica, fizioterapevtka, jé nadpovprečno zdravo in zares zna skrbeti zase.
Vem, da so to lahko le slučaji, vendar je teh slučejev preveč..
Če pa sodelavko matra herc gres k dohtarju in ta te da ali na bolnisko in kardiologu ali pa k psihologu.