Covid-19 Zakaj se ne cepiti?

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.810
5.918
113

Coronavirus (COVID-19) Infection Survey, UK: Characteristics related to having an Omicron compatible result in those who test positive for COVID-19​

xlsx spodaj

zavitek 1b
ons.jpg

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.810
5.918
113
Po treh mesecih po nov boosterček (torej četrti odmerek) ?

preprint
pdf, stran 6

VE negativen

jest5

Guru
18. avg 2007
25.921
-8.638
113

Coronavirus (COVID-19) Infection Survey, UK: Characteristics related to having an Omicron compatible result in those who test positive for COVID-19​

xlsx spodaj

zavitek 1b
Poglej priponko 51420

Pa še prevod tegale zate, ker niti slučajno ne razumeš...

Necepljenega se prime vse.
Cepljene(še posebno s 3 dozami), se ostali sevi veliko težje primejo, zato je ob okužbi višja verjetnost, da je cepljeni okužen z omikronom.

• Haha
Reactions: jonny77

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.413
2.372
113
Pomurje
Če pa "cepilec" 28x lepo razloži in podkrepi z dokazi "anticepilcu" pa anticepilec še kr tupi svoje. Kaj mu lahko drugega rečeš kot besedo na i?
Čakaj malo.
Tu se jebete s par primerki, ki so nepomembni.
Da pa so pogoje za greenpass tako zabluzili da še sami sebi ne verjamejo, pa vam gre gladko skozi?
Prebolel 2x cepljen in do 3 doze še manjka 5 mesecev. Pa vse lepo in prav? Palčkanje na 24h sprejemljivo? 5 mesecev?
Kolega 2x cepljen prebolel ravnokar, vsaj 2 meseca ne dobi boosterja?

V bistvu vladajoči živijo od anticepilcev, ker vsak dan dobite poživitveni odmerek nesmisliv in vas odvrnejo od resničnih problemov.

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi

jezek

Guru
24. jul 2008
3.392
1.405
113
Ne vem ce tole dobro razumes. Na priporocilo zdravnika mislim da buster lahko dobis prej? In zakaj bi se tak sploh palckal, ce pa ima 270 dni od zadje doze casa?

adrov

Zelenc'
17. dec 2021
13
22
3
Čakaj malo.
Da pa so pogoje za greenpass tako zabluzili da še sami sebi ne verjamejo, pa vam gre gladko skozi?
Prebolel 2x cepljen in do 3 doze še manjka 5 mesecev. Pa vse lepo in prav? Palčkanje na 24h sprejemljivo? 5 mesecev?

V bistvu vladajoči živijo od anticepilcev, ker vsak dan dobite poživitveni odmerek nesmisliv in vas odvrnejo od resničnih problemov.
A razumeš ti ovca od ovce, da nisi prebolel Covid-19 al kako že imenujete svoj virus, ker ga ni...

Ni ga pa zato, ker ne obstoji test, ki bi to potrdil, ampak si ti raje verjel medijem.

Kaj pa zdaj, ko vlada, stroka, sama prizna, da test ne deluje in ga umikajo???

Ti še vedno ni jasno...

Sto procentov nosiš masko vsak dan. A veš, da nošenje maske 2h+ na dan, dvigne možnost dihalnih obolenj za 70%??? Razumeš zakaj si se rodil brez maske necepljen???

Po drugi strani pa Pfizer nima nobene kredibilnosti =>
Thalidomide was used for 4 years for pregnant women before being pulled. Pfizer was hit with the biggest criminal fine in history in US $2,3bn for falsifying data and bribing doctors. Now you’re ok with taking 3 shots in less than a year from a company with zero liability??

Ameriško sodišče je Pfizer prisilo v objavo študij, le-ta je objavil prvih nekaj strani, preostanek pa ne želijo pokazati naslednjih 75 let? Kaj skrivajo?
Ni pomembno, ker že na prvih straneh vidiš, da je to hud strup in da so lagali glede smrtnosti in stranskih učinkov, navaden strup...

Eni pač majo več sreče kot pameti, vseeno sreča je opoteča, morda pa jo pri boosterju zmanjka :(

• Haha
Reactions: jonny77 in Matey

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.256
4.090
113
A razumeš ti ovca od ovce, da nisi prebolel Covid-19 al kako že imenujete svoj virus, ker ga ni...

Ni ga pa zato, ker ne obstoji test, ki bi to potrdil, ampak si ti raje verjel medijem.

Kaj pa zdaj, ko vlada, stroka, sama prizna, da test ne deluje in ga umikajo???

Ti še vedno ni jasno...

Sto procentov nosiš masko vsak dan. A veš, da nošenje maske 2h+ na dan, dvigne možnost dihalnih obolenj za 70%??? Razumeš zakaj si se rodil brez maske necepljen???

Po drugi strani pa Pfizer nima nobene kredibilnosti =>
Thalidomide was used for 4 years for pregnant women before being pulled. Pfizer was hit with the biggest criminal fine in history in US $2,3bn for falsifying data and bribing doctors. Now you’re ok with taking 3 shots in less than a year from a company with zero liability??

Ameriško sodišče je Pfizer prisilo v objavo študij, le-ta je objavil prvih nekaj strani, preostanek pa ne želijo pokazati naslednjih 75 let? Kaj skrivajo?
Ni pomembno, ker že na prvih straneh vidiš, da je to hud strup in da so lagali glede smrtnosti in stranskih učinkov, navaden strup...

Eni pač majo več sreče kot pameti, vseeno sreča je opoteča, morda pa jo pri boosterju zmanjka :(
Ma nemoj.
En od familije je šel v grob, v bolnici ko sem bil pri njem so sami igralci (saj mogoče zato sem dobil termin obiska).
Kolegica mi je lagala, pa še danes simulira z kašljem in se ji naenkrat ne ljubi več hodit.
No ti kar verjemi, da je zemlja ravna, pa tega spoznanja ne rabiš deliti z nami ampak ga obdrži zase, da bomo ostali pocrkali ker virusa itaq ni.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Po treh mesecih po nov boosterček (torej četrti odmerek) ?

preprint
pdf, stran 6

VE negativen

Danish Study: NEGATIVE EFFECTIVENESS of Pfizer & Moderna against Omicron after 90 days.

1-30 days: Pfizer 55%; Moderna 37%
31-60 days: Pfizer 16.1%; Moderna 30.0%
61-90 days: Pfizer 9.8%; Moderna 4.2%
91-150 days: Pfizer –76.5%; Moderna –39.3

Oz z drugimi besedami, negativna učinkovitost pomeni, da je učinek slabši kot če bi bil necepljen.

• Všeč mi je
Reactions: adrov

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Ampak do 90 dni jepa boljše!

Ergo -> booster vsakih 90 dni? Ali pa rečmo rajši vsak mesec za ziher?

• Všeč mi je
Reactions: AndY1

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Danish Study: NEGATIVE EFFECTIVENESS of Pfizer & Moderna against Omicron after 90 days.

1-30 days: Pfizer 55%; Moderna 37%
31-60 days: Pfizer 16.1%; Moderna 30.0%
61-90 days: Pfizer 9.8%; Moderna 4.2%
91-150 days: Pfizer –76.5%; Moderna –39.3

Oz z drugimi besedami, negativna učinkovitost pomeni, da je učinek slabši kot če bi bil necepljen.
Še grafični prikaz:

ADE.png

• Všeč mi je
Reactions: darjan

adrov

Zelenc'
17. dec 2021
13
22
3
Ma nemoj.
En od familije je šel v grob, v bolnici ko sem bil pri njem so sami igralci (saj mogoče zato sem dobil termin obiska).
Kolegica mi je lagala, pa še danes simulira z kašljem in se ji naenkrat ne ljubi več hodit.
No ti kar verjemi, da je zemlja ravna, pa tega spoznanja ne rabiš deliti z nami ampak ga obdrži zase, da bomo ostali pocrkali ker virusa itaq ni.
Zate je na svetu samo korona in njeni sevi... Pa še vedno se ne počutiš varno kot cepljenec?

Potem takem se je bolj smiselno cepit proti gripi, ker poznamo nekaj tisoč sevov le-te...

Oz. statistično ni bilo okužb z gripo. Na-enkrat z 100 primerov letno na 0... Smo gripo ozdravili, ali jo je covid-19 pregnal? Po tvoji logiki je eno od tega, ker zavračas osnovno logiko in obstoj milijon drugih bolezni, in zaradi te deiluzije se bojiš "nekega" jebenega respiratornega seva z 0.01% smrtnostjo...

Zaradi ignorance takih idiotov kot si ti živimo v totalitarizmu, totalna potrata časa karkoli napisati, upam samo da ti klikne preden bo prepozno, JAZ NISEM TVOJ SOVRAŽNIK, država/mediji pa so... oz. w/e you do you and stay bitch!

Nazadnje urejeno:
  • Haha
  • Všeč mi je
Reactions: Matey in Ytbnd

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.988
10.739
113
kod Džej-Zija
A ti si se prav registriral, da si nas prišel razsvetlit in pridigat anticepilstvo?

Mimogrede, odsotnost gripe so prinesli ukrepi proti covidu. Ker ima enak mehanizem prenosa, samo bistveno manj kužna je. Vem, težko razumeti.

• Všeč mi je
Reactions: Matey in MrDaco

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.256
4.090
113
Zate je na svetu samo korona in njeni sevi... Pa še vedno se ne počutiš varno kot cepljenec?

Potem takem se je bolj smiselno cepit proti gripi, ker poznamo nekaj tisoč sevov le-te...

Oz. statistično ni bilo okužb z gripo. Na-enkrat z 100 primerov letno na 0... Smo gripo ozdravili, ali jo je covid-19 pregnal? Po tvoji logiki je eno od tega, ker zavračas osnovno logiko in obstoj milijon drugih bolezni, in zaradi te deiluzije se bojiš "nekega" jebenega respiratornega seva z 0.01% smrtnostjo...

Idiot...
No
Le idi iskat virus okrog, bilo kateri, saj ne bo škode.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: Matey in MrDaco

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Še en, ki vidi samo 100% precepljenost. Imate vi vsi nalimane post-it-e, kjer piše 'Če bi imel 100% precepljenost'?

Nimajo 100% precepljenosti. Pri 70+ je 90%, smrtnost pa 82%.

Ne morete se zgovarjati na 100% precepljenost. Verjamem pa, da bi vam 100% precepljenost ustrezala, saj se potem izgubi kontrolna, primerjalna skupina.
Pa človek, a ti res ne znaš razbrat kaj sem ti hotu povedat? Dej vklop mal mozga no. S 100% precepljenostjo sem ti dal primer, kako ti interpretiraš statistične rezultate. 100% precepjenosti pa drugače ni in je ne more bit. Nima pa to veze s tvojimi budalaštinami.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

adrov

Zelenc'
17. dec 2021
13
22
3
A ti si se prav registriral, da si nas prišel razsvetlit in pridigat anticepilstvo?

Mimogrede, odsotnost gripe so prinesli ukrepi proti covidu. Ker ima enak mehanizem prenosa, samo bistveno manj kužna je. Vem, težko razumeti.
Ne pridigam, posredujem informacije.

Linkal sem URADEN dokument Pfizerjevih študij, ki ga je objavilo AMERIŠKO SODIŠČE... ker pač vsak rabi nek dokaz... in v tem dokumentu imaš dokaz da so lagali glede učinkovitosti in stranskih učinkov.

Razmišljaj kritično, za tvoje življenje se gre. Jaz ti hočem oči odpret, ti pa kakor želiš...

Sem cepljen,
sem študiral,
hodim v službo,
športnik,
rad imam živali,
nikoli nisem škodoval ničemur živemu, razen par komarjev in muh.

Ti krucefiks pa me tu kličeš antivaxer, flatearther, ne vem kaj vse, ker bi me rad užalil, to je pa dokaz tvojega čustvenega odziva na resnico. Priznaj si in nehaj z temmi nesmiselnimi napadi na človeka zgolj, ker resnica boli in ti podatki niso všeč? Saj si nisem nič izmislil!

Nazadnje urejeno:
  • Haha
  • Všeč mi je
Reactions: AndY1 in mosseero

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Čakaj malo.

No to kar ti naštevaš, so pa nasral glupi EURO politiki v vsesplošni paniki. Kot je enkrat že en povedu, ni problem ukrepov sprejemat, pa za pirat pa omejitve postavljat, problem je najt pravi čas, da to nehaš počet. Tile ne bodo nehal, dokler se jih ne odnese.

• Všeč mi je
Reactions: Ytbnd in adrov