Zal jim ne pride. Studije jim niso vec vazne. Raje mecejo zaljivke v tvojo smer in te napadejo kot krdelo volkov.80% večja možnost okužbe za cepljene z Pfizerjem... 2 dni stara študija z Danske.
Naši mediji povedo kaj o tem?
Vaccine effectiveness against SARS-CoV-2 infection with the Omicron or Delta variants following a two-dose or booster BNT162b2 or mRNA-1273 vaccination series: A Danish cohort study
In this brief communication we are showing original research results with early estimates from Danish nationwide databases of vaccine effectiveness (VE) against the novel SARS-CoV-2 Omicron variant (B.1.1.529) up to five months after a primary vaccination series with the BNT162b2 or mRNA-1273...www.medrxiv.org
Koliko dokazov je potrebno preden dojamete, da ni vse tako nedolžno kot zagotavlja vlada in pa "stroka" / msm...???
Zanimivo. Tako si tulil ZNANOST, ZNANOST, a ko ti postrezemo s studijami, se cist zaciklas.Mene pa bolj čudi, če ne celo preseneča, kako eni pograbite vsak drek in mu verjamete. Če drugega ne, se meni pri teh kontradiktornih novicah upali alarm in je zrelo za vsaj kaj preverit, ne pa kar slepo verjet. Skupno vsem antivakserjem tu gor, en ni dal čez izpita ZKP.
Tebi so to zdijo študije? Ker meni se ne, niti od daleč.Zanimivo. Tako si tulil ZNANOST, ZNANOST, a ko ti postrezemo s studijami, se cist zaciklas.
Kaj pa je tole?Tebi so to zdijo študije? Ker meni se ne, niti od daleč.
Kar tolazi se. Pa tole ni prva studija, ki je ugotovila negativno ucinkovitost mRNA cepiv. Je pa najnovejsa.Takoj na začetku piše:
"This article is a preprint and has not been certified by peer review [what does this mean?]. It reports new medical research that has yet to be evaluated and so should not be used to guide clinical practice."
Majke mi, ti res čisto vsak drek pobereš za sveto vodo.
Ti bo Matey s svojo dobrodelnostjo tole rešil, samo še administrativni zaplet razreši, pa bo.ki tudi zavrača in ne priporoča cepljenja (vsaj meni, sorodniku - ne vem, kaj govori drugim).
Včeraj pa sem zvedel, da ima zares dobra prijateljica, ki se je cepila zaradi pritiskov v službi, od 2. odmerka cepiva probleme z razbijanjem srca.. Kot neke vrste aritmija, ampak bolj pogosta in močnejša (tudi sam imam aritmijo srca, kar ni neki bav bav). Punca je športnica, fizioterapevtka, jé nadpovprečno zdravo in zares zna skrbeti zase.
Vem, da so to lahko le slučaji, vendar je teh slučejev preveč..
Toliko, da je tvoja znanka instant shodila in pomoč s strani patronažne ni bila več potrebnaKoliko ste zbrali?
Mater, ti si res zglajzu.Zal jim ne pride. Studije jim niso vec vazne. Raje mecejo zaljivke v tvojo smer in te napadejo kot krdelo volkov.
Bolj ko jim hisa iz kart razpada, bolj so krvolocni.