Jah, v 140 znakih lahko celo dr. yt. Marko Potrč izpade informiran.Jaz sem umiral nad to dikcijo: which analyzed the tweets of so-called anti-vaccination agents very carefully
analyzed the tweets ......... very carefully
Pravzaprav se smejimo tvojim nebulozam. Poleg tega je ta "novica" že iz prejšnjega tedna. Večkrat pridi izpod kamna na zrak.Kolk vas je fajn gledat, kako skačete v luft. Najprej malo zatišja, potem hiter ček z guglom, potem pa skakanje. Kar tako naprej.
Samo takih študij ne dela politolog, ampak kdo bolj kompetenten v tej smeri.No ja, analiza stavkov je psihoanaliticno orodje staro ohoho let. Sam nacin pisanja, besede, ipd.
Sem siguren da bi 123 oznacla taka analiza kot sociopata
Nimam tako mizernega živlenja kot nekateri tukaj, da bi stalno visel na Alterju.Pravzaprav se smejimo tvojim nebulozam. Poleg tega je ta "novica" že iz prejšnjega tedna. Večkrat pridi izpod kamna na zrak.
40+?Tveganje za miokarditis in periokarditis po starostnih skupinah in spolu
Pri 40+ ima vsak že kako drugo zdravstveno hibo, kateri lahko pripišejo zaplete po cepljenju, tako da je tveganje zaradi cepljenja 0 (nič).40+?
Kakor sem jaz razumel PCR test gleda 3 RNK sekvence virusa. Ena od teh je od S proteina in ce je ta negativna in sta ostali dve pozitivni, gre za Omicron.Vprašanje za stroko: Ali PCR pokaže verzijo virusa ali samo prisotnost virusa?
Relative Risk Reduction vs. Absolute Risk Reduction
The 51-slide display runs through the hierarchy of damaging evidence beginning with Pfizer’s original trial report on Dec. 31, 2020. In the New England Journal of Medicine, the report showed just two months’ worth of safety and efficacy data on the Pfizer’ vaccine.’ Explaining the difference between Relative Risk Reduction (RRR) and Absolute Risk Reduction (ARR), the CCCA clarifies the misleading claim that the shots had 95% efficacy seven days after the second dose. See the 1-minute video below.
To je vse kar zmores napisati? Zakaj cesa, kar je napisanega raje ne ovrzes? Kaj od napisanega ne drzi?A spet to sranje? Lahko citiraš še koga drugega kot tele fejk njuz antivaxxerje? Čakam še na njihove reklame za cink in D vitamin.
Vsaj vir bi lahko navedel?Tveganje za miokarditis in periokarditis po starostnih skupinah in spolu