Covid-19 Zakaj se ne cepiti?

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.453
3.552
113
Za razliko od tebe, ko prebereš vse in pogledaš vse, da lahko potem rečeš, da je to fejk ali pa zavajanje.

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.453
3.552
113
Ne obračaj besed. Ali vse, kar drugi lepijo pogledaš, prebereš, da ugotoviš, da je bulšit? Se mi je zdelo, ja.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.929
-8.634
113
Pri marsičem sploh ni potrebno gledati, ker limate tak drek, da zasmrdi še predno sploh odpreš temo.

In ja, če zgleda vsaj malo smiselno tudi preberem, ali pa vsaj vržem ključne besede v google in se hitro vidi, kako zadeva stoji

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.758
6.151
113
blizu močvirne prestolnice
  • Všeč mi je
Reactions: javr

jest5

Guru
18. avg 2007
25.929
-8.634
113
Doličenih stvari pač ni potrebno brati, ker so stvar splošne razgledanosti. Če že takoj vidiš, kako nekdo trdi, da "so sloni zelene barve z vijola pikami", se bo vsakemu vsaj malo prisebnemu prižgali alarm.

Ja vem, nepredstavljivo zate

• Všeč mi je
Reactions: Matey in kalbo

erikson

Guru
25. avg 2007
22.327
6.140
113
Dnevi_cepljenja_INSTAGRAM.png

Če si je morda kdo premislil in bo prevzel odgovornost za svoje zdravje.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.262
4.096
113

He he.
Hitlerjev načrt se oresnečuje.

• Haha
Reactions: jonny77

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Že drugič si priznal, da ne prebereš, ampak ti veš. Je dovolj.
Človek prebere te neumnosti vse do prve nebuloze in potem neha brat. Ko andya opozoriš na očitno nebulozo, zadevo ignorira, on gre celo tako daleč, da ne gre niti brat in nalima članek ali video samo na podlagi naslova, kjer se kje že v uvodu vidi, da v včasih lima zadeve kontra svojim trditvam. Med tem ko andy ignorira, ti začneš zajebavat, kar je mnogo slabše, ker je to ponavadi na osebni ravni s pisanjem imena in priimka, ker si car in me poznaš, v resnici pa prpa, ker niti ne upaš povedat kdo si. Toliko o tem, koliko dejansko stojiš za svojimi zezanji tu gor. Kdo bo pol mel debato s tabo?

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113

BRUSSELS/BANGKOK, Dec 16 (Reuters) - Tens of millions of migrants may be denied COVID-19 vaccines from a global programme because some major manufacturers are worried about legal risks from harmful side effects, according to officials and internal documents from Gavi, the charity operating the programme, reviewed by Reuters.
Many COVID-19 vaccine manufacturers have required that countries indemnify them for any adverse events suffered by individuals as a result of the vaccines, the United Nations says.
For refugees, migrants and asylum-seekers, as well as people afflicted by natural disasters or other events that put them out of reach of government help, the global programme known as COVAX created a Humanitarian Buffer – a last-resort reserve of shots to be administered by humanitarian groups. Gavi, the vaccine alliance, is a public-private partnership set up in 2000 to promote vaccination around the world.

But that buffer does not have any mechanism to offer compensation. Gavi, which operates COVAX with the World Health Organization (WHO), says that where those applying for doses, mainly NGOs, can't bear legal risks, deliveries from that stockpile can only be made if vaccine-makers accept liability.

Nazadnje urejeno:

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Človek prebere te neumnosti vse do prve nebuloze in potem neha brat. Ko andya opozoriš na očitno nebulozo, zadevo ignorira, on gre celo tako daleč, da ne gre niti brat in nalima članek ali video samo na podlagi naslova, kjer se kje že v uvodu vidi, da v včasih lima zadeve kontra svojim trditvam. Med tem ko andy ignorira, ti začneš zajebavat, kar je mnogo slabše, ker je to ponavadi na osebni ravni s pisanjem imena in priimka, ker si car in me poznaš, v resnici pa prpa, ker niti ne upaš povedat kdo si. Toliko o tem, koliko dejansko stojiš za svojimi zezanji tu gor. Kdo bo pol mel debato s tabo?
:valjamse: to je tvoj odziv ponavad ja.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.992
10.745
113
kod Džej-Zija
Ne obračaj besed. Ali vse, kar drugi lepijo pogledaš, prebereš, da ugotoviš, da je bulšit? Se mi je zdelo, ja.
Zadnjič je Matey tebi na tvojo željo prilepil kup raziskav o demografiji cepilcev in anticepilcev. Bilo je kakih 9 linkov, od tega angleških nisi niti odprl, slovensko si pa zavrnil po metodi ostrega očesa ("na uč je brezveze").

In zdaj ti drugim soliš pamet glede branja materiala, ki ga komentiraš?

Nabijalček pač.

• Všeč mi je
Reactions: PHOBiA in Matey

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.453
3.552
113
Zadnjič je Matey tebi na tvojo željo prilepil kup raziskav o demografiji cepilcev in anticepilcev. Bilo je kakih 9 linkov, od tega angleških nisi niti odprl, slovensko si pa zavrnil po metodi ostrega očesa ("na uč je brezveze").

Nabijalček pač.
In ti točno veš, kaj sem klikal in odpiral? Jasnovidec.
Pojdi ti raje nazaj v klet testirat cepiva na seve, kateri šele prihajajo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.722
15.770
113

Nabijalček pač.
Lažnjivi nabijač je v par mintkah zavrnil post z raziskavami, ki sem ga jaz skupaj dajal cca. 1 uro in pol, saj sem moral valda vse skupaj prebrati (kar seveda poteka pri bolj zahtevnih besedilih v tujem jeziku počasneje) preden sem nalepil vse te raziskave ter izpostavil pomembnejše citate. Enostavno ni opcije, da bi kliknil na več raziskav kot zdaj naklada češ da ne moreš vedeti kaj je on gledal in kaj ne. To, da se ne da vederi načeloma še drži ampak glede na čas objave mojega zaradi linkov in citatov vsebinsko res velikega posta ter njegov odgovor par minutk kasneje sploh ni druge opcije kot da se je enostavno osredotočil na eno slovensko (od dveh ampak druga je bila v angleškem jeziku, posledično nezanimiva) in potem še to zavrne kot krneki in citira en del s katerim jasno pokaže, da je kliknil na link s slovensko raziskavo v slovenščini ampak niti tega ne razume saj je citiral točno to kar je bil smisel/rezultat raziskave. Nabijat pa zna, to pa ja.

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.453
3.552
113
Matey, bogi, buci buci... A več kot uro si tipkal za brezveze. Če bi imel kakšno resno delo, nebi visel na Alterju tako, da to ni ravno kakšne hude škode.

• Haha
Reactions: Matey