Covid-19 Zakaj se ne cepiti?

javr

Guru
6. dec 2011
1.899
1.145
113
“Pozitivni učinki cepljenja so večji kot negativni.”
Tako razmišljanje v zvezi s cepljenjem je že desetletja poznano v veterini. Tam nek odločevalec (lastnik črede na podlagi mnenja veterinarske stroke) dejansko upravičeno tako razmišlja, saj lahko tehta ekonomski učinek nujnosti stalnega cepljenja v primerjavi z učinkom brez cepljenja. Tako se je pri reji živine izkazalo, da je množično cepljenje živali, ki zaradi uporabe cepiv ne preživijo določene starosti, bolj donosno za lastnika kot reja brez takšnega cepljenja, saj morajo živali preživeti samo do zakola.

(vir)

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.814
5.924
113
Iz pogovara med Faucyjem in Zuckerbergom
V tretje gre rado, bojda.

ce6f7943e.gif

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.603
997
113
48
KR
Mene pa resno zanima od kje mate ldje tolk cajta, da pregledate vse video-e na youtube, twitterju, pisdematrnesocjalnaomrežja, pa jih pol še sem nalimate kao kot verodostojne? A sploh kdo dela od vas? Fakmi, kolk mate cajta eni. JU mogoče al sončna? A lahko moderator naredi anketo kolk jih/nas je zaposlenih, zaposlenih v JU, nezaposlenih, nezaposlenih k žvijo pr mamiti, itd...?

Nazadnje urejeno:

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.814
5.924
113
Bhiwandi: The post-mortem report of the 40 year old who died within 15 minutes of receiving the second dose of the Covid-19 vaccine on Tuesday is “inconclusive”, said local health officials.
Sukhdev Kirdat, who was the driver of a Bhiwandi-based doctor, was taking medicine for high blood pressure for three years. On Wednesday, Bhiwandi municipal officials said the post-mortem conducted in JJ Hospital has mentioned the cause of death as inconclusive and referred the case to forensic experts.

Case 17 involved a person who collapsed in a vaccination center immediately after vaccination; prompt resuscitation efforts were unsuccessful.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.398
5.681
113
Mene pa resno zanima od kje mate ldje tolk cajta, da pregledate vse video-e na youtube, twitterju, pisdematrnesocjalneomrežja, pa jih pol še sem nalimate kao kot verodostojne? A sploh kdo dela od vas? Fakmi, kolk mate cajta eni. JU mogoče al sončna? A lahko moderator naredi anketo kolk jih/nas je zaposlenih, zaposlenih v JU, nezaposlenih, nezaposlenih k žvijo pr mamiti, itd...?
Poglej si ure objav našega protagonista. Včasih pa še pojamra kolko ma dela in kak dela on.

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.603
997
113
48
KR
Bhiwandi: The post-mortem report of the 40 year old who died within 15 minutes of receiving the second dose of the Covid-19 vaccine on Tuesday is “inconclusive”, said local health officials.
Sukhdev Kirdat, who was the driver of a Bhiwandi-based doctor, was taking medicine for high blood pressure for three years. On Wednesday, Bhiwandi municipal officials said the post-mortem conducted in JJ Hospital has mentioned the cause of death as inconclusive and referred the case to forensic experts.

Case 17 involved a person who collapsed in a vaccination center immediately after vaccination; prompt resuscitation efforts were unsuccessful.

Pa neeeeee Bhewanda!!!??? :eek::oops1:

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Mene pa resno zanima od kje mate ldje tolk cajta, da pregledate vse video-e na youtube, twitterju, pisdematrnesocjalneomrežja, pa jih pol še sem nalimate kao kot verodostojne? A sploh kdo dela od vas? Fakmi, kolk mate cajta eni. JU mogoče al sončna? A lahko moderator naredi anketo kolk jih/nas je zaposlenih, zaposlenih v JU, nezaposlenih, nezaposlenih k žvijo pr mamiti, itd...?
To so sprogramirali internetne pajke, da jim iščejo samo zadeve, ki pašejo v njihovo agendo. :obesise:

jest5

Guru
18. avg 2007
25.929
-8.633
113
Saj pogledajo ene 5% tega sranja, ki ga prilepijo. Preberejo pa itak nič.

Važen je samo naslov, ter prvih 5 komentarjev pod filmčkom/twittom/novico. Če se sklada s prepričanjem, je legit in se deli dalje :fredi: