Potem ima nekaj milijard ljudi zdravstveni razlog, da se cepijo?Kaj to pomeni? Jaz se pac ne cepim ker nimam zdravstvenega razloga, sa bi se.
Kot zgleda so/smo se za brezveze.Potem ima nekaj milijard ljudi zdravstveni razlog, da se cepijo?![]()
Poglej si ure objav našega protagonista. Včasih pa še pojamra kolko ma dela in kak dela on.Mene pa resno zanima od kje mate ldje tolk cajta, da pregledate vse video-e na youtube, twitterju, pisdematrnesocjalneomrežja, pa jih pol še sem nalimate kao kot verodostojne? A sploh kdo dela od vas? Fakmi, kolk mate cajta eni. JU mogoče al sončna? A lahko moderator naredi anketo kolk jih/nas je zaposlenih, zaposlenih v JU, nezaposlenih, nezaposlenih k žvijo pr mamiti, itd...?
Bhiwandi: The post-mortem report of the 40 year old who died within 15 minutes of receiving the second dose of the Covid-19 vaccine on Tuesday is “inconclusive”, said local health officials.
Sukhdev Kirdat, who was the driver of a Bhiwandi-based doctor, was taking medicine for high blood pressure for three years. On Wednesday, Bhiwandi municipal officials said the post-mortem conducted in JJ Hospital has mentioned the cause of death as inconclusive and referred the case to forensic experts.
![]()
Mumbai: Autopsy can’t give reason of death after vaccination | Mumbai News - Times of India
Bhiwandi: The post-mortem report of the 40 year old who died within 15 minutes of receiving the second dose of the Covid-19 vaccine on Tuesday is “inc.timesofindia.indiatimes.com
Case 17 involved a person who collapsed in a vaccination center immediately after vaccination; prompt resuscitation efforts were unsuccessful.![]()
Postmortem investigation of fatalities following vaccination with COVID-19 vaccines - International Journal of Legal Medicine
Thorough postmortem investigations of fatalities following vaccination with coronavirus disease 2019 (COVID-19) vaccines are of great social significance. From 11.03.2021 to 09.06.2021, postmortem investigations of 18 deceased persons who recently received a vaccination against COVID-19 were...link.springer.com
To so sprogramirali internetne pajke, da jim iščejo samo zadeve, ki pašejo v njihovo agendo.Mene pa resno zanima od kje mate ldje tolk cajta, da pregledate vse video-e na youtube, twitterju, pisdematrnesocjalneomrežja, pa jih pol še sem nalimate kao kot verodostojne? A sploh kdo dela od vas? Fakmi, kolk mate cajta eni. JU mogoče al sončna? A lahko moderator naredi anketo kolk jih/nas je zaposlenih, zaposlenih v JU, nezaposlenih, nezaposlenih k žvijo pr mamiti, itd...?