Potem ima nekaj milijard ljudi zdravstveni razlog, da se cepijo?Kaj to pomeni? Jaz se pac ne cepim ker nimam zdravstvenega razloga, sa bi se.
Kot zgleda so/smo se za brezveze.Potem ima nekaj milijard ljudi zdravstveni razlog, da se cepijo?
Poglej si ure objav našega protagonista. Včasih pa še pojamra kolko ma dela in kak dela on.Mene pa resno zanima od kje mate ldje tolk cajta, da pregledate vse video-e na youtube, twitterju, pisdematrnesocjalneomrežja, pa jih pol še sem nalimate kao kot verodostojne? A sploh kdo dela od vas? Fakmi, kolk mate cajta eni. JU mogoče al sončna? A lahko moderator naredi anketo kolk jih/nas je zaposlenih, zaposlenih v JU, nezaposlenih, nezaposlenih k žvijo pr mamiti, itd...?
Bhiwandi: The post-mortem report of the 40 year old who died within 15 minutes of receiving the second dose of the Covid-19 vaccine on Tuesday is “inconclusive”, said local health officials.
Sukhdev Kirdat, who was the driver of a Bhiwandi-based doctor, was taking medicine for high blood pressure for three years. On Wednesday, Bhiwandi municipal officials said the post-mortem conducted in JJ Hospital has mentioned the cause of death as inconclusive and referred the case to forensic experts.
Mumbai: Autopsy can’t give reason of death after vaccination | Mumbai News - Times of India
Bhiwandi: The post-mortem report of the 40 year old who died within 15 minutes of receiving the second dose of the Covid-19 vaccine on Tuesday is “inc.timesofindia.indiatimes.com
Case 17 involved a person who collapsed in a vaccination center immediately after vaccination; prompt resuscitation efforts were unsuccessful.Postmortem investigation of fatalities following vaccination with COVID-19 vaccines - International Journal of Legal Medicine
Thorough postmortem investigations of fatalities following vaccination with coronavirus disease 2019 (COVID-19) vaccines are of great social significance. From 11.03.2021 to 09.06.2021, postmortem investigations of 18 deceased persons who recently received a vaccination against COVID-19 were...link.springer.com
To so sprogramirali internetne pajke, da jim iščejo samo zadeve, ki pašejo v njihovo agendo.Mene pa resno zanima od kje mate ldje tolk cajta, da pregledate vse video-e na youtube, twitterju, pisdematrnesocjalneomrežja, pa jih pol še sem nalimate kao kot verodostojne? A sploh kdo dela od vas? Fakmi, kolk mate cajta eni. JU mogoče al sončna? A lahko moderator naredi anketo kolk jih/nas je zaposlenih, zaposlenih v JU, nezaposlenih, nezaposlenih k žvijo pr mamiti, itd...?