Covid-19 Zakaj se ne cepiti?

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.510
944
113
Ker si trosil neresnice....težave z srcem je imel že celo življenje....ti pa, si trdil da, ga je infarkt kartako....
Zanimivo insinuiranje kot razlog za izbris posta...

Je končal kariero...Je
Je bil cepljen....Medna je cepljena celotna FC Barcelona

Kaj tle ni res...morda le to kdaj je bil cepljen...

Drugače pa prvič slišim zanj...in za njegovo predhodno medicinsko stanje

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.332
-2.694
113
Torej če prav razumem, če je kdo imel težave s srcem že kdaj prej, ta ne more nikakor umreti zaradi posledic cepiva. Za posledicami cepiva lahko umrejo samo popolnoma zdravi, kot npr. Katja - kar je potrdila komisija.

Kaj pa za kovidom? Ali se da umret za kovidom, če si že kdaj prej imel težave s srcem?

• Všeč mi je
Reactions: Gonzo in jendomen

javr

Guru
6. dec 2011
1.899
1.145
113
Zato je smiselno razmisliti o obveznem cepljenju nad 50 ali pa vsaj 60 let
ali je komu 50+ ali 60+ ali komurkoli v republiki Sloveniji onemogočen dostop do brezplačnega cepljenja ? In mu je zato treba z zakonom o obveznem cepljenju to omogočiti ? Ne.
Čemu potem obvezno cepljenje ? "Da boš zaščitil ne samo sebe, ampak tudi druge" s cepivom za katerega je vsak dan težje skrivati da ne zaščitiš niti sebe, kaj šele drugih ?

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
ali je komu 50+ ali 60+ ali komurkoli v republiki Sloveniji onemogočen dostop do brezplačnega cepljenja ? In mu je zato treba z zakonom o obveznem cepljenju to omogočiti ? Ne.
Čemu potem obvezno cepljenje ? "Da boš zaščitil ne samo sebe, ampak tudi druge" s cepivom za katerega je vsak dan težje skrivati da ne zaščitiš niti sebe, kaj šele drugih ?
ker so ljudje kreteni in se sami ne gredo, zato. čisto preprosto.

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.221
1.365
113
Zanimivo insinuiranje kot razlog za izbris posta...

Je končal kariero...Je
Je bil cepljen....Medna je cepljena celotna FC Barcelona

Kaj tle ni res...morda le to kdaj je bil cepljen...

Drugače pa prvič slišim zanj...in za njegovo predhodno medicinsko stanje

Se stotic vtej temi.. Posobne tezave je Aguero melze veckrat. Tudi v mladosti. Nehajte z Aguerom.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Simptomi pri meni so bili jasni (kratica GROM). Pred tem se nisem počutil nič slabše kot sicer. Srečo sem imel, da sem bil ob dogodku buden (23:30), to se namreč mnogim zgodi med spanjem, čas teče in dela nepopravljivo škodo..Zgodilo se je instantno. V roku 1 minute nisem čutil desne roke ter desne strani obraza..povesil se mi je ustni kot, nisem mogel več govoriti. Takoj mi je bilo kristalno jasno kaj to pomeni. Čez 20-30 min sem bil že v bolnici na trombolizi. Naslednji dan okoli poldneva so bile moje motorične sposobnosti že nazaj na nekje 80% in v roku 2 dni na 100%. Noro hitro okrevanje po takšni diagnozi. Razmak med prvo in drugo dozo cepljenja je bil 1 mesec, tako kot je priporočeno.
Gremo drug scenarij , se nebi cepil fašeš covid. Kje piše da nebi pristal na respiratorju.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.920
6.976
113
Kje? V statistiki...kar poglej kolko 40 letnikov je na respiratorju.

Seveda vedno obstaja možnost, ampak isto mu lahko pade meteorit na glavo.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Torej...Neresnice si se ti izmislil....

Ostalo je menda res...
Sej veš, da če neko resnico predstaviš samo v kontekstu, ki tebi paše, tisti del resnice, ki ti pa ne paše pa namerno zamolčiš (kar antivaxerji radi počnete) sicer to ni laž, je pa manipulacija. V tem primeru je bilo prikrito, da je imel določeni nogometaš težave s srcem že vse življenje. Iz tega ven potem andy vleče zaključke v stilu "športniki padajo kot muhe"...
Podobna manipulacija je bil posnetek, kjer dve medicinski sestri vlečeta ubogega otroka od ubogega očeta, kar je bila sicer resnica, samo kontekst je bil prikazan narobe, spet manipulacija. Iz te manipulacije potem andy povleče zaključek, "Avstralci na silo cepijo otroke....."

• Všeč mi je
Reactions: Matey

damirj

Guru
9. maj 2012
5.244
2.379
113
Ampak poanta vsega pa je, da antivakserji širite še bistveno več neresnic. Če bi vsaj resnico širili, potem bi bilo sedaj sigurno drugače.

• Haha
Reactions: jonny77