Ker si trosil neresnice....težave z srcem je imel že celo življenje....ti pa, si trdil da, ga je infarkt kartako....Vidim, da je nekdo pobrisal mojo objavo....
Ker si trosil neresnice....težave z srcem je imel že celo življenje....ti pa, si trdil da, ga je infarkt kartako....Vidim, da je nekdo pobrisal mojo objavo....
Zanimivo insinuiranje kot razlog za izbris posta...Ker si trosil neresnice....težave z srcem je imel že celo življenje....ti pa, si trdil da, ga je infarkt kartako....
Saj ravno to.....predstavil si ga pa kot da si njegov osebni kardiolog!Drugače pa prvič slišim zanj...in za njegovo predhodno medicinsko stanje
kakšen je plan ko bodo začeli trgat po 100€ mesečno (Grčija) ali po 600€ vsake 4 mesece (Avstrija) ali 1.500€ (Italija) ?V sled temu ne grem več po iglo, hkrati pa bom živel precej bolj zdravo
Torej...Neresnice si se ti izmislil....Saj ravno to.....predstavil si ga pa kot da si njegov osebni kardiolog!
ali je komu 50+ ali 60+ ali komurkoli v republiki Sloveniji onemogočen dostop do brezplačnega cepljenja ? In mu je zato treba z zakonom o obveznem cepljenju to omogočiti ? Ne.Zato je smiselno razmisliti o obveznem cepljenju nad 50 ali pa vsaj 60 let
ker so ljudje kreteni in se sami ne gredo, zato. čisto preprosto.ali je komu 50+ ali 60+ ali komurkoli v republiki Sloveniji onemogočen dostop do brezplačnega cepljenja ? In mu je zato treba z zakonom o obveznem cepljenju to omogočiti ? Ne.
Čemu potem obvezno cepljenje ? "Da boš zaščitil ne samo sebe, ampak tudi druge" s cepivom za katerega je vsak dan težje skrivati da ne zaščitiš niti sebe, kaj šele drugih ?
Še povezava na njegov Promo VideoTorej...Neresnice si se ti izmislil....
Ostalo je menda res...
Zanimivo insinuiranje kot razlog za izbris posta...
Je končal kariero...Je
Je bil cepljen....Medna je cepljena celotna FC Barcelona
Kaj tle ni res...morda le to kdaj je bil cepljen...
Drugače pa prvič slišim zanj...in za njegovo predhodno medicinsko stanje
Kaj pa sluzbeni pregledi?Do 50-ega po moje nobenega ne pokličejo, tudi če imaš izbranega zdravnika. Pa še po 50-em je ponavadi samo SVIT.
Službeni zdravniški pregledi niso več obvezni za nekatera dela. 15 let sem že v isti firmi, pa me še enkrat niso poslali na zdravniški pregled.Kaj pa sluzbeni pregledi?
A niso na 5 let ali celo 3?
Gremo drug scenarij , se nebi cepil fašeš covid. Kje piše da nebi pristal na respiratorju.Simptomi pri meni so bili jasni (kratica GROM). Pred tem se nisem počutil nič slabše kot sicer. Srečo sem imel, da sem bil ob dogodku buden (23:30), to se namreč mnogim zgodi med spanjem, čas teče in dela nepopravljivo škodo..Zgodilo se je instantno. V roku 1 minute nisem čutil desne roke ter desne strani obraza..povesil se mi je ustni kot, nisem mogel več govoriti. Takoj mi je bilo kristalno jasno kaj to pomeni. Čez 20-30 min sem bil že v bolnici na trombolizi. Naslednji dan okoli poldneva so bile moje motorične sposobnosti že nazaj na nekje 80% in v roku 2 dni na 100%. Noro hitro okrevanje po takšni diagnozi. Razmak med prvo in drugo dozo cepljenja je bil 1 mesec, tako kot je priporočeno.
Ni treba drugega scenarija.Gremo drug scenarij , se nebi cepil fašeš covid. Kje piše da nebi pristal na respiratorju.
Mene od 35tegha naprej kličejo na tehnični vsake dve leti.Do 50-ega po moje nobenega ne pokličejo, tudi če imaš izbranega zdravnika. Pa še po 50-em je ponavadi samo SVIT.
Sej veš, da če neko resnico predstaviš samo v kontekstu, ki tebi paše, tisti del resnice, ki ti pa ne paše pa namerno zamolčiš (kar antivaxerji radi počnete) sicer to ni laž, je pa manipulacija. V tem primeru je bilo prikrito, da je imel določeni nogometaš težave s srcem že vse življenje. Iz tega ven potem andy vleče zaključke v stilu "športniki padajo kot muhe"...Torej...Neresnice si se ti izmislil....
Ostalo je menda res...