Zakaj, te je strah, da bi te cepila joškasta dvajsetletnica?Ta video je prav antireklama za cepljenje.
Zakaj, te je strah, da bi te cepila joškasta dvajsetletnica?Ta video je prav antireklama za cepljenje.
Prej že, kot z mrnaSamo što nije.
Poglej nemške medije.
Ali se boš pol cepil?
Kaj pa če te cepi joškasta 60letnica? (potegnjena iz rezerve)Zakaj, te je strah, da bi te cepila joškasta dvajsetletnica?
Povišan holesterol in trigliceridi so bili odgovorni za infarkte že dolgo pred kakimi cepivi proti covidu. In infarkti so najbolj pogosti pri moških med 40. in 50. letomŠe mojih 5 min..
1. 11. letos sem pri 42 letih (186 cm/92 kg) doživel možganski infarkt, kar je bilo 3 tedne po drugi dozi Pfeizerja. Na srečo sem bil uspešno zdravljen s trombolizo, tako da sem jo odnesel praktično brez posledic. Zdaj, ali je krivo cepivo, ali ne, sam tega ne morem soditi, je pa presneto zanimivo naključje. Prej nekih zdravstvenih težav nisem imel, razen povišanega holesterola in trigliceridov. Zdravniki so moje vprašanje o morebitni povezavi s cepivom gladko pometli pod preprogo in naredili cel kup drugih preiskav, ki pa so bile v večini negativne. Sicer imam v aprilu (samo okviren datum, napotnica "zelo hitro") še pregled pri kardiologu.
Skratka, če bi vedel, kaj me čaka, se zagotovo ne bi cepil, četudi je 0,01% možnosti, da je za infarkt morda res bilo krivo cepivo. Vem pa nekaj zagotovo - da na poživitveni odmerek zagotovo ne grem, četudi mi bodo potencialno s tem odvzete vse pravice. S svojim zdravjem se namreč ne mislim več igrat ruske rulete!
Itak, se pravi to zanano povečanje sčrno žilnih težav po cepljenju so si kar zmislili. To cepilstvo je res vera, prepričanega ne moreš več nazaj pripeljati, njihova biblija (ki jo piše CEO of Pfizer) je namreč nezmotljiva.Povišan holesterol in trigliceridi so bili odgovorni za infarkte že dolgo pred kakimi cepivi proti covidu. In infarkti so najbolj pogosti pri moških med 40. in 50. letom
Povišan holesterol in trigliceridi so bili odgovorni za infarkte že dolgo pred kakimi cepivi proti covidu. In infarkti so najbolj pogosti pri moških med 40. in 50. letom
Enako torej ne moreš dokazati relacije med Covid in infarktom.Če ni povezano z nekim drugim primarnim dejavnikom tveganja to dokazano ne velja oz. recimo tako, da je okoli holesterola in trigliceridov en kup napačnih sklepanj, ki izhajajo iz starih raziskav katere ustrezajo farmaciji. Sicer spada v drugo temo ampak tako je.
Glede infarkta je itak nemogoče povezat kaj ga je povzročilo, tako da relacije s cepljenjem se na osebku ne da dokazat. Da se dokazat relacijo recimo na povprečju neke skupine. Samo tu je spet tako da po 2h letih sranja s covidom je vsaj 10 opcij zakaj bi lahko statisično obstajala povečano število infarkov in samo en od teh je cepljenje, dokazat kateri dejavnik je kriv pa na moreš.
Saj ni point cepljenja skrb za zdravlje ampak uvedba nadzora.Saj vedno ovržejo da je cepivo za karkoli krivo! Enako pri mojem očetu.......2leti nazaj srce 10let mlajše od njega.....potem pa kao kalcinacija.....naj bi pivo to povzročalo bla bla bla
Isto od njegove družbe (starejši ljudje tam 75-82let) vsi baypasse po cepljenju......seveda z pridruženimi zadevami (holesterol...pritisk.....kak z sladkorno)
Sam kje je potem point cepljenja če nekoga lahko ubiješ znjim.....
Povišan holesterol in trigliceridi so bili odgovorni za infarkte že dolgo pred kakimi cepivi proti covidu. In infarkti so najbolj pogosti pri moških med 40. in 50. letom
V bistvu to lahko. Ker preveč "ven seka", da bi se lahko spregledalo.Enako torej ne moreš dokazati relacije med Covid in infarktom.
Še mojih 5 min..
1. 11. letos sem pri 42 letih (186 cm/92 kg) doživel možganski infarkt, kar je bilo 3 tedne po drugi dozi Pfeizerja. Na srečo sem bil uspešno zdravljen s trombolizo, tako da sem jo odnesel praktično brez posledic. Zdaj, ali je krivo cepivo, ali ne, sam tega ne morem soditi, je pa presneto zanimivo naključje. Prej nekih zdravstvenih težav nisem imel, razen povišanega holesterola in trigliceridov. Zdravniki so moje vprašanje o morebitni povezavi s cepivom gladko pometli pod preprogo in naredili cel kup drugih preiskav, ki pa so bile v večini negativne. Sicer imam v aprilu (samo okviren datum, napotnica "zelo hitro") še pregled pri kardiologu.
Skratka, če bi vedel, kaj me čaka, se zagotovo ne bi cepil, četudi je 0,01% možnosti, da je za infarkt morda res bilo krivo cepivo. Vem pa nekaj zagotovo - da na poživitveni odmerek zagotovo ne grem, četudi mi bodo potencialno s tem odvzete vse pravice. S svojim zdravjem se namreč ne mislim več igrat ruske rulete!
JanchNimam pravice oporekat, ker ne poznam statistike, vendar ko sem bil jaz v bolnici na nevro intenzivi, sem bil daleč najmlajši. 4 polne sobe (večina zaradi možganske kapi), vsi krepko nad 60 let. Da ne govorim o posledicah te zahrbtne bolezni, ki sem jim bil priča pri teh ljudeh.. Odkar sem iz bolnice, se vsak dan, ko se zjutraj zbudim, najprej zahvalim za podarjeno življenje. Prvi november je zame moj nov rojstni dan. Dobesedno.
Janch
Upam da se vidimo, še vedno na kakšnem drugem forumu, ker počasi bi rabil nove karte za R link 2.
Najraje od Tom Toma.
Žal je takih res preveč. Že na tem forumu se najdejo "supermani", ki so prepričani, da se jim ne more nič zgoditi.Tudi, če se super počutiš in sicer nimaš nekih zdravsvtenih težav se lahko znotraj marsikaj dogaja. Res mi je žal, da predhodno (vsaj v zadnjih 3-5 letih) nisem bil na kakšnem večjem pregledu, da bi videl, kje v resnici sem. Upam, da se kdo iz moje izkušnje kaj nauči in ga vzpodbudi k temu, da je pametno vsake toliko časa skozi epruvetke preveriti svoje zdravje