Covid-19 Zakaj se ne cepiti?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Migrantov pa se res ne rabi, kdo je tak slabega zdravja da ga korona potamani, tudi poti ne prezivi.

• Všeč mi je
Reactions: Ytbnd

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
LAURAN NEERGAARD -- Pfizer said Friday it was changing plans and testing three doses of its COVID-19 vaccine in babies and preschoolers after the usual two shots didn't appear strong enough for some of the children.

Pfizer announced the change after a preliminary analysis found 2- to 4-year-olds didn't have as strong an immune response as expected to the very low-dose shots the company is testing in the youngest children.

Bravo res

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.522
3.896
113
Ljubljana
hmpg.net
Migranti imajo človeške pravice, državljani jih nimamo.
Also spracht;
"Kar zadeva javno zdravje, ni nobene potrebe, da bi z rasami, ki se jih to tiče (etničnimi skupinami z vzhoda Evrope, op. p.), delili naše znanje. Posledica tega bi bilo izključno izredno povečanje lokalnih populacij in zato na teh ozemljih prepovedujem kakršnekoli higienske projekte. Obvezno cepljenje bo namenjeno samo Nemcem,... V teh okoliščinah bi bila čista neumnost, da bi jim ponudili javnozdravstvene storitve, kot jih poznamo v Nemčiji. Nič cepljenja in druge preventive zanje! S prepričevanjem, da so cepiva in podobno nevarna, jih moramo celo odvrniti od tega, da bi si to želeli.""
Hitler

• Wow
  • Všeč mi je
Reactions: CLIO15 in darjan

javr

Guru
6. dec 2011
1.899
1.145
113
Kot je razvidno iz prejetih, uradnih odgovorov JAZMP, ne le na območju Republike Slovenije, pač pa na celotnem območju Evropske unije trenutno ne obstaja cepivo, ki bi imelo standardno dovoljenje. Še več, za vsako izmed cepiv zoper Sars-CoV-2 so trenutno še vedno v teku klinična preskušanja. Dejtvo tako je, da v kolikor posamezna država Evropske unije ne želi povsem razgraditi pravnega reda in povoziti mednarodnih konvencij ter deklaracij, nima nikakršne veljavne pravne podlage za uvedbo obveznega cepljenja zoper Sars-CoV-2. Če so namreč še vedno v teku klinična preskušanja zdravil ali cepiv, mora biti vsak posameznik, ki želi sodelovati v takšnih študijah, o tem dejstvu kvečjemu predhodno obveščen in podati informirano soglasje. Takšno soglasje pa mora biti podano na podlagi svobodne odločitve, brez pritiska, prevare ali drugih napak volje. V nasprotnem primeru gre pravno gledano, v primeru cepljenja s cepivi zoper Sars-CoV-2 za izvedbo nedovoljenih poskusov na ljudeh.
(vir)

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
evo, antivaksari. izkazalo se je, da guma savina atai ima večja jajca kot vsi antivaksari fkup na alterju.
ji ne paše kaj dela NZ in se je dejansko odselila. Me zanima kdaj bo kateri alter antivaksar naredil enako pogumno in hrabro dejanje, zaradi dostojanstva in ponosa?

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.811
5.922
113
Na koliko odmerkov boste šli ?

That's the bad news; if you take repeated shots and the risk does not bleed off then eventually you will kill yourself. If, for example, the risk on the first shot is 1/100,000 (extremely rare), on the second 1/10,000 (that's a bad pattern) and the risk does not bleed off over the space of three or four months then the risk from the third is 1/1,000 (that's 0.1% and quite nasty) while the risk from a fourth jab rises to 1% at which point you're in the ballpark for a severely morbid person when it comes to *****-19 infection itself killing them. The fifth jab would put the risk of getting screwed at ten percent, which is approximately the rate of death from the original SARS and the sixth would be odds-on as literal suicide.

The evidence from these now-published decay rates is that B-cell training does not happen with any of these *******s. This is important and, it would appear, both Pfizer and Moderna (along with J&J) either knew or should have known this. In fact they all may have deliberately rigged their studies to be submitted for EUAs knowing the failure to produce a durable immune response was not going to be discovered due to time considerations. This cannot be proved without a bevvy of subpoenas of course but it is a reasonable and rational explanation for setting the dose and produced titer where they all did.

Consider a 40% per month decay rate for these injections and a natural infection that produces a titer of "100" (units don't matter for this purpose, nor does the actual number -- just the ratio.)

If the jab produces an original titer of 1,000 (10x as much) you get the following titer level on a monthly basis for the jabs:

0: 1,000
1: 600
2: 360
3: 216
4: 129
5: 77
6: 46

• Všeč mi je
  • Wow
Reactions: LeQuack in javr

javr

Guru
6. dec 2011
1.899
1.145
113
evo, antivaksari. izkazalo se je, da guma savina atai ima večja jajca kot vsi antivaksari fkup na alterju.
ji ne paše kaj dela NZ in se je dejansko odselila. Me zanima kdaj bo kateri alter antivaksar naredil enako pogumno in hrabro dejanje, zaradi dostojanstva in ponosa?
te osebe drugače ne poznam, sem pa na hitro prebral kaj piše na Facebook in piše da NZ nima prebolevnosti in testiranja, ampak samo cepljenje. Mislim da bo tudi vedno več cepljenim v SLO vedno bolj postajalo jasno da ima vsa tale norija vedno manj zveze z boleznijo, imenovano covid. Začetek vidim 11.septembra, ko je bila najava zaostritve PCT, ko so se ljudje začeli cepiti ne zaradi bolezni, ne zaradi odhoda v tujino, ampak zaradi nemotenega opravljanja najbolj osnovnih stvari kot je npr. za obisk zdravnika-zobozdravnika, za vožnjo z avtobusom, za urejanje zadev na banki-pošti,... - v glavnem zato da jim vlada ne serje več po glavi. Še tako zagretim zagovornikom cepljenja mora biti jasno da je s tem nekaj hudo narobe

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.326
9.550
113
EU
Jaz sem to leto imel palčko v nos samo enkrat. Za na Hrvačko. Drugo leto bomo videli...
Ti pa boš kmalu šel na buster dozo.:cool:

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.044
3.561
113
41
Lj
1640030642991.png

javr

Guru
6. dec 2011
1.899
1.145
113
Jaz sem to leto imel palčko v nos samo enkrat. Za na Hrvačko. Drugo leto bomo videli...
"Drugo leto bomo videli..." ali je kdo od politikov ter njim podložnih strokovnjakov in znanstvenikov v zadnjem času kdaj omenil konec epidemije ? Npr. Avstrija: vsake 4 mesece cepit ali 600€ - je kdo rekel "do konca epidemije", ali je ostalo kar pri "vsake 4 mesece" ?
Enako Slovenija za vsakih 9 mesecev - je kdo omenil "do konca epidemije", ali je to nekako izpadlo ?

• Všeč mi je
Reactions: mirsi