Covid-19 Zakaj se ne cepiti?

jest5

Guru
18. avg 2007
25.928
-8.634
113
Many experts are involved in the decision, but in reality, as many as 99% of cases are classed as "cannot be evaluated." One reason for such a high figure is that various causes of deaths, other than from vaccines, can occur coincidentally. Furthermore, it is necessary to draw a comparison with the uninoculated to determine if a symptom is an adverse reaction, but no such database exists in Japan.

Btw, taka cifra prevedeno na naše razmere je okoli 15 smrti z navidezno korelacijo. Od tega se za večino težko/nemogoče pripiše točen vzrok smrti.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Šefe, a že imamo podatek, koliko teh, ki so umrli v koncu tega leta, je izključno zaradi kovida?

jest5

Guru
18. avg 2007
25.928
-8.634
113
Kar lep kupček, žal.
Ampak ti tega ne sprejemaš in iščeš izgovore, saj je le prehladek. In lenobi bi morali še drugi nositi točne cifre k riti.
Izvedel boš na popolnoma enak način, kot bi jaz, če bi me to zanimalo. Veš kam se obrniti.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.262
4.095
113
Čaki da naši spesnijo enaka pogoje za vstop v Slovenijo, kot Avstrijci in boš lahko šel na Hrvaško, samo domov bolj težko.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113

Tuesday, a Select Subcommittee on the Coronavirus Crisis held a remote hearing examining the urgent need to accelerate global coronavirus vaccination efforts and the critical role that these efforts play in the nation’s public health and economic recovery. Congressman Jim Jordan expressed his desire for CDC to use some of its funding to figure out how effective natural immunity is as an alternative to a vaccine.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Zato pa je napisan še drugi stavek :)

Za nekoga je živet vsak dan v bife, za nekoga pa spat pod zvezdami sredi pohorja.

• Všeč mi je
Reactions: Robert

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.326
9.550
113
EU
Nekatere stvari so že omejene, vendar za penzionista to ni velika težava. Tam kjer zahtevajo "papirje" ne greš, in to je to.
Sem zadnjič tankal na MOL-u bencin. Na vhodu fant preverja stranko pred mano. Dam mu kartico, povem pin in rečem "pojdi plačat". Je plačal. Malo me je čudno gledal, ko sem povedal, zakaj nimajo prenosni terminal pri vratih in se opravičeval, da je to šef tako uredil.

• Všeč mi je
Reactions: darjan

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.262
4.095
113
Nekatere stvari so že omejene, vendar za penzionista to ni velika težava. Tam kjer zahtevajo "papirje" ne greš, in to je to.
Sem zadnjič tankal na MOL-u bencin. Na vhodu fant preverja stranko pred mano. Dam mu kartico, povem pin in rečem "pojdi plačat". Je plačal. Malo me je čudno gledal, ko sem povedal, zakaj nimajo prenosni terminal pri vratih in se opravičeval, da je to šef tako uredil.
Vidiš spet si šlepal na drugih, ki so se zaradi tebe mogli žrtvovati, ali z palčko ali pa z iglo in ga je pol pajtlalo tri dni skupaj.

• Všeč mi je
Reactions: zino

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.719
15.770
113
Kar pomeni, da bi brez cepiva verjetno res že hranil črve tako pa brca dalje po temu planetu.