Covid-19 Zakaj se ne cepiti?

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.369
2.557
113
Bolan clanek. Zakaj bi pa morala RTV porocat o zdravstvenem stanju svoje zaposlene?
Vedno je pomembnejše KDO kot pa KAJ!

Posnetek zaslona 2021-11-18 065620.jpg

Posnetek zaslona 2021-11-18 071211.jpg

Sorry, ker vprašam: kje pa piše, da ni bila cepljena? Berem, berem, pa ne vidim. Čas za očala?

Očala imam.
Sorry, ker vprašam: kje piše da je bila cepljena?
p.s. da ali ne sa danes hitro omeni!!

Nazadnje urejeno:

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Zakaj se ne cepit?
Da bodo spomladi delovna mesta, kup rabljenih avtov in stanovanj....če smo morbidni.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Kako naj ti pri Jansen, ki ima 1/1 potem piše 3/3? Gre za de facto drugo dozo od dveh potrebnih, merodajen je datum zadnje doze če/ko bomo imeli omejen rok trajanja cepljenja - zaenkrat 1/1, 2/2 ali 3/3 velja neomejeno.

• Všeč mi je
Reactions: koliko in zino

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Še eno obvestilo: avstrijci skrajšujejo veljavnost potrdila o cepljenju z enega leta na 9 mesecev!!! Prehodno obdobje je do 9.12..
Matr, za pomladno smučanje bo treba po "pikeca". :eek:

SirFartsalot

Fizikalc
23. okt 2021
202
108
43
Od kod ti ideja, da je diplomirana medicinska sestra kvalificirana za karkoli trditi o covidu? Njena naloga je nega, ne imunologija in virologija. Ravno negovalno osebje je najbolj problematično glede precepljenosti.

Vse skupaj lepo povzame en rek o kriptovalutah: ko ti čistilke začnejo razlagati o bitcoinu, je čas za izhod.
To da sem ti napisal da so zraven pomisleke/strah izrazili tudi razni dr. si nalašč spregledal, si slep, ali ti indoktrinirani možgani niso dovolili prebrati zadeve?
Dejstvo da osebno poznam take ljudi tudi ni pomembno?
Dejstvo da so za enega od teh tudi zdravniki že javili naprej tudi ni pomembno?

Majstor, tebi ne bi bil dovolj notarski zapis o katerikoli zadevi ki ne ustreza "kovid" agendi.

Ampak saj mi je že zdavnaj jasno.
Fantje (in dekleta). Nekateri med pro-cepilci tukaj ste veliko hujši kot antivaxx folk. Žalostno je zgolj to, da se tega ne zavedate.

Da povlečeš v tako stvar na koncu še kriptovalute pa tudi pove veliko o tebi...

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.994
10.747
113
kod Džej-Zija
To da sem ti napisal da so zraven pomisleke/strah izrazili tudi razni dr. si nalašč spregledal, si slep, ali ti indoktrinirani možgani niso dovolili prebrati zadeve?
Dejstvo da osebno poznam take ljudi tudi ni pomembno?
Dejstvo da so za enega od teh tudi zdravniki že javili naprej tudi ni pomembno?

Majstor, tebi ne bi bil dovolj notarski zapis o katerikoli zadevi ki ne ustreza "kovid" agendi.

Ampak saj mi je že zdavnaj jasno.
Fantje (in dekleta). Nekateri med pro-cepilci tukaj ste veliko hujši kot antivaxx folk. Žalostno je zgolj to, da se tega ne zavedate.

Da povlečeš v tako stvar na koncu še kriptovalute pa tudi pove veliko o tebi...
Ja, napisal si "so tudi dr. zraven". Skratka podal si res veliko informacij.

Tudi jaz poznam poznam enega. Po prvi dozi je staknil pretiran imunski odziv in ga zdaj miri s tabletami. Po drugi strani pa kolega v prvi rundi končal v umetni komi za več kot 3 tedne in komaj preživel. Mlajši od 40, brez pridruženih bolezni, le nekoliko preobilen. Poleg tega sem poznal tudi nekaj ljudi, ki so zdaj na britofu. Zaradi covida.

Mimogrede, tvoj diskurz ni ravno spoštljiv in miroljuben. Glede na tvojo agresivnost bi po tvojih lastnih besedah lahko podvomil o tvoji pregovorni inteligenci.

SirFartsalot

Fizikalc
23. okt 2021
202
108
43

Tudi jaz poznam poznam enega. Po prvi dozi je staknil pretiran imunski odziv in ga zdaj miri s tabletami. Po drugi strani pa kolega v prvi rundi končal v umetni komi za več kot 3 tedne in komaj preživel. Mlajši od 40, brez pridruženih bolezni, le nekoliko preobilen. Poleg tega sem poznal tudi nekaj ljudi, ki so zdaj na britofu. Zaradi covida.

Mimogrede, tvoj diskurz ni ravno spoštljiv in miroljuben. Glede na tvojo agresivnost bi po tvojih lastnih besedah lahko podvomil o tvoji pregovorni inteligenci.
Če se ti zdi da sem jaz agresiven, potem ne bereš dobro izjav in prispevkov raznih "pro-vaxx" ljudi na tem forumu.
Od označevanja za "bedake" vseh necepljenih do nebuloz kako bi 10 letne mulce pred vrati bolnice puščali če ne bi bili cepljeni (razen če plačajo prasci!) ipd... tebi se zdi to normalno? Resno?

Zase sicer nikoli nisem govoril o pretirani inteligenci - imam se za povprečno bistrega ;)

Pa saj se mi ne da več. Jasno je da ekstremistov na eni in drugi strani ne spreobrne nič. V bistvu ne "spreobrne", tudi razmišljat nočejo o ničemer kar ni kompatibilno z njihovim prepričanjem.
Oboji se dejansko obnašajo (obnašate? ne vem točno kam spadaš - pa niti ni pomembno) kot pripadniki nekega kulta.
Je dejansko škoda časa in živcev za prepričevanje prepričanih.

Jaz vam želim da se in eni in drugi zvlečete čez to svinjarijo kar se da brez problemov in, za božjo voljo, dajte malo "oladit" no.
Kaj resno ne vidite da je ta razdvojenost voda na mlin tistih bedakov "tam gori"?

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113

pazi tipa. 3 tedne gleda, spoštljivo sprašuje, komentira. nato v eni uri potegne asa iz rokava, par primerov, enega hudega. in se zapiči v to, nakar začne zmerjat, se obešat za ta primer. zanimivo, 5 dni nazaj ni niti pisknil o tem. le zakaj?

• Všeč mi je
Reactions: koliko in mosseero

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.832
-1.068
113
145 km SZ od Opatije

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ah, glede očal sem mislil nase, ker nikjer ne vidim podatka o cepljena/ni cepljena.
Samo sem že dobil odgovor: gospa je zbolela marca, takrat se sploh še ni mogla cepit, sploh pa ne 2 x ...
Če sem malo grd, gospa je o svojem prebolevanju napisala knjigo in sedaj dela zanjo reklamo. Dokler pa knjige ni napisala, pa ni hotela govoriti o tem. :cool:

• Všeč mi je
Reactions: koliko in McGiver

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.832
-1.068
113
145 km SZ od Opatije
Chainsaw (almost) massacre

Zdaj pa prosim, naj mi nekdo z IQ 100 ali več odgovori, kaj tem ljudem špila v glavi?

1.Nimaš izpita za avto, voziš po cesti, dobiš kazen. Nauk: če nimaš izpita, pač ne smeš z avtom vozit po cesti. Si manj vreden? Nisi. Si se pač odločil, da ne boš opravil izpita in s tem pristal, da ne boš vozil avta (po cesti, po njivi ga morda lahko, ne vem?)

2.Nisi cepljen, imaš prepoved obiskovanja prireditev, nekatrih trgovin in tako naprej. Sam si se odločil, da se ne boš cepil, posledice so razne omejitve. Si zato manj vreden? Ne.

3.nočeš, da se otrok v šoli samotestira. Imaš opcijo, da:
a)se otrok šola z daljave. Nikjer ne piše, da se otrok ne bo šolal v tem obdobju.
b) v šolo starš pride z motorko in grozi

Em, a se men sam zdi, a eni res ne razmišljajo s svojo glavo? Mene bi bilo sram, da bi bil to moj oče, iskreno. Lahko bi mirno izkoristil opcijo a) če se ne strinja s "palčkanjem"

Pod črto, v tej temi sem se nekako prepričal, da nikogar ne moreš prepričat v cepljenje, ni zakonito. Vsak se sam odloči, verjetno iz različnih vzgibov. Vmes so ziher taki, ki se ne cepijo, ker se bojijo igel, ampak javno pa zato "ker ne verjamejo v cepivo" .... bla, bla, bla (sam povem, kaj pravi Greta T. : planeta B ni, kot tudi ne planeta BLA, BLA, BLA .... ;))

A to, da greš z motorko v šolo zarad palčkanja, tega pa ni za razumet.
Skor upal bi stavit, da ta oseba ni cepljena, je v klubu APV (anti proti vsemu :evil:)

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Povsem narobe razmišljaš:
A - človek se ni pri tehničnem pouku naučil izklopit motorke in je hotel to sedaj nadoknadit;
B - mama je dovolila, očeta nič vprašala - evo rezultat - kriva je mama!

Bogi otrok, ki bo sedaj en teden hodil s papirnato vrečko čez glavo. :(

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.832
-1.068
113
145 km SZ od Opatije
B - mama je dovolila, očeta nič vprašala - evo rezultat - kriva je mama!

Bogi otrok, ki bo sedaj en teden hodil s papirnato vrečko čez glavo. :(
To sem prebral, ja ... a mama dela v šoli, da je tja prišel z motorko, al kaj?

Pod "bogi otrok" se pa lahko samo podpišem ... pa papirnata vrečka žal ne bo dovolj.

Aja, a s ti men sam zato odgovoril, da se boš lahko naokol hvalu, da maš IQ 100 +, al kaj? :evil: :evil:

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Navadite se , zadnjič so norel na petrolu sedaj pred šolah... daleč daleč je še pomlad.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.335
-2.691
113
A lahko nekaj razčistimo, ker sem vseeno nekako nov tukaj gor.
Koliko ljudi tukaj dejansko verjame v te zadeve z magneti, 5g ipd... ?
Je to dejansko "a thing" tukaj gor, ali to vi (cepljeni) zgolj uporabljate za zasmehovanje in podjebavanje necepljenih (pozor, uporabil sem besedo necepljenih, ne anticepilcev)?
Noben. Jih je pakar nekaj, ki mislijo, da drugi (antivaxerji) v to verjamejo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.736
15.777
113
Noben. Jih je pakar nekaj, ki mislijo, da drugi (antivaxerji) v to verjamejo.
Seveda, seveda, sploh nihče ne verjame v ta magnetizem kot posledico cepljenja in se je delalo raziskave o tem (je bil še prispevek prav o tem na 24ur) iz čistega dolgčasa ter niti približno ne zato, da bi se znanstveno lahko ali potrdilo ali pa ovrglo to tezo nasprotnikov cepljenja. Tisti, ki pa razlagajo o škodljiosti 5G in so to na veliko razlagali vsepovsod ter jih je bilo redno tudi cel kup na protestih ob boku takšnih, ki sploh ne verjamejo v obstoj covid-19 virusa so pa zgolj vrhunski trolli :aplauz: