Chainsaw (almost) massacre
Zdaj pa prosim, naj mi nekdo z IQ 100 ali več odgovori, kaj tem ljudem špila v glavi?
1.Nimaš izpita za avto, voziš po cesti, dobiš kazen. Nauk: če nimaš izpita, pač ne smeš z avtom vozit po cesti. Si manj vreden? Nisi. Si se pač odločil, da ne boš opravil izpita in s tem pristal, da ne boš vozil avta (po cesti, po njivi ga morda lahko, ne vem?)
2.Nisi cepljen, imaš prepoved obiskovanja prireditev, nekatrih trgovin in tako naprej. Sam si se odločil, da se ne boš cepil, posledice so razne omejitve. Si zato manj vreden? Ne.
3.nočeš, da se otrok v šoli samotestira. Imaš opcijo, da:
a)se otrok šola z daljave. Nikjer ne piše, da se otrok ne bo šolal v tem obdobju.
b) v šolo starš pride z motorko in grozi
Em, a se men sam zdi, a eni res ne razmišljajo s svojo glavo? Mene bi bilo sram, da bi bil to moj oče, iskreno. Lahko bi mirno izkoristil opcijo a) če se ne strinja s "palčkanjem"
Pod črto, v tej temi sem se nekako prepričal, da nikogar ne moreš prepričat v cepljenje, ni zakonito. Vsak se sam odloči, verjetno iz različnih vzgibov. Vmes so ziher taki, ki se ne cepijo, ker se bojijo igel, ampak javno pa zato "ker ne verjamejo v cepivo" .... bla, bla, bla (sam povem, kaj pravi Greta T. : planeta B ni, kot tudi ne planeta BLA, BLA, BLA ....
)
A to, da greš z motorko v šolo zarad palčkanja, tega pa ni za razumet.
Skor upal bi stavit, da ta oseba ni cepljena, je v klubu APV (anti proti vsemu
)