Me ne zanima in ni pomembno.
Pomembna je vsebina pisanja in ne kdo je kaj pisal.
Sam res. Če je vsebina en bullshit potem nima veze a to napiše synthman ali pa mirsi, bullshit je bullshit
Me ne zanima in ni pomembno.
Pomembna je vsebina pisanja in ne kdo je kaj pisal.
Razen, če ne bo slučajno to bilo odkrito na straneh med 2.000 in 2.5000, ko bo to čez 5 mesecev (v kar sicer dvomim)Še 55 let ne bodo povedali od česa vsega bomo umrli zaradi cepiv
"The Food and Drug Administration (FDA) asked a federal judge on Nov. 15 to give it until the year 2076 to fully release all of the data and the documents the agency used as the basis for the approval and license of the Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccine. In essence, the FDA wants 55 years to produce this information to the public."
FDA wants until the year 2076 to fully release Pfizer vaccine data, FOIA lawsuit shows - Tech Startups
The Food and Drug Administration (FDA) asked a federal judge on Nov. 15 to give it until the year 2076 to fully release all of the data and the documents the agency used as the basis for the approval and license of the Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccine. In essence, the FDA wants 55 years to...techstartups.com
Zelezo lahko kujes ko je vroce in ko ga imas v roki.Če sem malo grd, gospa je o svojem prebolevanju napisala knjigo in sedaj dela zanjo reklamo. Dokler pa knjige ni napisala, pa ni hotela govoriti o tem.
Se pravi tako, kot je bilo prvotno zamišljeno. Ob uvedbi potrdil se je govorilo (sicer ne glih naglas) o veljavnosti 9 mesecev.Še eno obvestilo: avstrijci skrajšujejo veljavnost potrdila o cepljenju z enega leta na 9 mesecev!!! Prehodno obdobje je do 9.12..
Matr, za pomladno smučanje bo treba po "pikeca".
Če gledamo realno in da je zadeva res namenjena preprečevanju korone, bi tole moralo biti maximum 6 mesecev.Kolikor se spomnim je bilo govora o 12 mesecih, ampak ja glede na nova dognanja o "učinkoviti" zaščiti je bilo pričakovano.
Glede na tvoj "medical history" bi tudi ti lahko kak roman izdal...he he...mogoče kar trilogijoZelezo lahko kujes ko je vroce in ko ga imas v roki.
Glede na tvoj "medical history" bi tudi ti lahko kak roman izdal...he he...mogoče kar trilogijo
stari,maš lepo bundoDanes pisem se eno stran
Sano izvidov, odpustnic in podobno je za dva fascikla
Rtg slik nislim da med 4 -5kg. Kar jih jenv moji lasti innkar so se razvijal jih.
Vir je zgolj nek tvit al kako?A few hundred cases of heart damage per year inc 2020 covid. 2021 year of "the jab" over 120,000 reported cases...
Poglej priponko 50465
V tem delu foruma ne. So samo tvoji in pogojno tvoji.