What is the Trusted News Initiative?
Why have our doctors, scientists and PhDs been silenced? Does the TNI have anything to do with it?
odysee.com
Saj tile ki so pod 50 so bili prepričani da so zdravi. Ampak če se nisi do sedaj se tudi sedaj neboš cepil.Jeba.........
Če ima kdo voljo raziskovati bo že našel pot................
ON TOPIC:
Aja, pa nisem proti cepljenju. Enostavno ne verjamem, da bi kovid cepivo delalo veliko razliko pri nekritičnih pod 60.
Garancije pa ni. Sam se tega dobro zavedam in tveganje sprejemam. Sam sem v skupini pod 40 z relativno zdravim življenjskim slogom ter zgodovino prednikov kateri so po veliki večini dočakali 90+.
Virusa ne zanikam in se povečini držim vseh preventivnih ukrepov. Če bo zadosti pa nimam pojma. Za sedaj kar dobro kaže.
Če mi pa kdo prilepi neodvisno raziskavo, v kateri bo jasno in glasno dokazano, da cepljeni zmanjša možnost prenosa virusa za vsaj 50+% (osebni razlogi), potem se pa tudi jaz cepim. Dokler bom pa samo na 2, 3 ali celo 4 decimalki spreminjal možnost hospitalizacije/smrti, je pa zame brezpredmetno.
Saj tile ki so pod 50 so bili prepričani da so zdravi. Ampak če se nisi do sedaj se tudi sedaj neboš cepil.
Sponzored by extreme antivax foundationWhat is the Trusted News Initiative?
Why have our doctors, scientists and PhDs been silenced? Does the TNI have anything to do with it?odysee.com
Cepljeni raznašajo delta virus 63% manj kot necepljeni. Boš mož beseda in se greš cepit?Je bila v eni temi prilepljena statistika, koliko hospitaliziranih je v kateri starostni skupini. Glede na količino dnevnih okužb, je v moji starostni skupini možnost zapletov v promilih. Lahko da bom prav jaz "srečni" dobitnik težjega poteka, vendar to tveganje sprejemam.
Če bi cepivo občutno preprečevalo prenos, to bi bila pa druga zgodba.
Rekel je, če bo cifra nad 50%, se bo.Veš da se ne bo.
Cepljeni raznašajo delta virus 63% manj kot necepljeni. Boš mož beseda in se greš cepit?
How much less likely are you to spread covid-19 if you're vaccinated?
Vaccination still greatly reduces the risk of infecting others despite the arrival of the delta variant, recent studies showwww.google.com
Vidiš da se ne boRekel je, če bo cifra nad 50%, se bo.
Vidiš da se ne bo
Pa še direkten link do povzetka študije. (ni pa še pregledana)
https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.10.14.21264959v1
"cepljena vs necepljena gospodinjstva"V lancetu je bila objavljena študija, da so cepljena vs necepljena gospodinjstva, imela razliko v možnosti prenosa pri 13%.
Razlike v peak viral loadu praktično ni bilo. Zmanjšano je samo število dni, ko naj bi bil nekdo kužen (razlika je v par dnevih).
Vredno? Niti ne.
Če bi presakal možnost prenosa za 50+%, potem ja. Sam sem se imel namen cepit ne zaradi strahu pred virusom, temveč za omejit prenose. Ker tega nekako ni......
In ja, če bo kaka neodvisna študija pokazala, da je možnost prenosa z cepivom zmanjšana za 50+% potem grem po 2x pikico.
Bi rekel, da nekdo drug tukaj cepeta in skače v zrak
Ko se ena 35-letnica na vse kriplje brani cepljenja z bizarnimi izgovori, se to tudi prime enega deleža ljudi 60+ (kolikšen je ta delež se pravzaprav vidiNiti ne, samo nisem prepričan, da bodo cepiva "končala" epidemijo.
johan_blond
Če precepiš 100% populacije od 12-60 let, nad 60 let pa samo 70%, stanje v bolnišnicah ne bo nič boljše.
Cepljenje dela razliko tam kjer jo mora. Vsiljevanje in pogojevanje cepljenja čez celotno populacijo (v luči nezmanjšane možnosti prenosa), pač nima smisla niti želenega učinka. Razen če je želja in ideja samo čimvišja cifra precepljenosti.
To ti pa za en k***c pomaga, če ni precepljen "pravi" del populacije.
Ko se ena 35-letnica na vse kriplje brani cepljenja z bizarnimi izgovori, se to tudi prime enega deleža ljudi 60+ (kolikšen je ta delež se pravzaprav vidi
In vsi tisti, ki tako zagovarjate "prave ljudi je potrebno cepiti", tudi lepo prilivate na ogenj.
Poleg tega ni bilo še nikoli niti enega konstruktivnga odgovora, kaj narediti da se bodo "pravi cepili", vedno samo izgovori "jaz se ne bom cepil, oni naj se cepijo".
FB izpovedi tega Gospoda X smo imeli pa možnost brati tudi na Alterju, je bilo kar malo tragikomično...Miha Mazzini: Ste povsem prepričani o lastni nesmrtnosti?
Terenski antropologi so našli civilizacije, ki smrti niso poznale. Seveda so njihovi pripadniki umirali, a vedno je šlo za nenaraven dogodek. Pojedel ga je lev, pičila kača, kadar pa je nekdo kar nenadoma padel mrtev ali se postaral, ovel in izdihnil, ga je nekdo začaral. Brez zunanjih vzrokov...siol.net
Po podatkih študije iz Venezuele?Cepljeni raznašajo delta virus 63% manj kot necepljeni. Boš mož beseda in se greš cepit?
How much less likely are you to spread covid-19 if you're vaccinated?
Vaccination still greatly reduces the risk of infecting others despite the arrival of the delta variant, recent studies showwww.google.com
Problem? Iz Indije in drugih vukojebin ste jim ploskali, če so bile v vašo korist.Po podatkih študije iz Venezuele?