Covid-19 Zakaj se ne cepiti?

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.328
9.559
113
EU
evo, pred dvema urama prejel 3, oziroma drugi pikec. zadnjič jansen, danes pa fajzer. malo me moti, ker mi na papirju piše danes 2/2, moglo bi 3/3.
pikec je bil tak, da sploh ne vem če me je piknla, namreč čutil nisem nič, dreveni mi nič, kovanec se mi na mesto cepljenja ne prime??? :sprasujemse: .
probal sem še kovinsko sponko za denar in magnet, pa ne prime.
mislite, da je možno, da ni imela igle sploh, da morda sploh nisem cepljen?
sploh ne vem kaj naj naredim, grem jutri tja in jim pokažem, da kovanec ne prime in me bodo še enkrat?
Kovanec moraš dati na čelo, ne na mesto cepljenja.:valjamse:

SirFartsalot

Fizikalc
23. okt 2021
202
108
43
Anticepilci bodo takoj na nogah in ti bodo povedali, dasi dobil fiziološko raztopino, ker nimaš magnetne roke in nimaš posledic.
Tudi sam čakam in grem na 3 pikec te dni....
A lahko nekaj razčistimo, ker sem vseeno nekako nov tukaj gor.
Koliko ljudi tukaj dejansko verjame v te zadeve z magneti, 5g ipd... ?
Je to dejansko "a thing" tukaj gor, ali to vi (cepljeni) zgolj uporabljate za zasmehovanje in podjebavanje necepljenih (pozor, uporabil sem besedo necepljenih, ne anticepilcev)?

Možakarju gor ki se je cepil, pa zaradi tega ker mi je jasno da ni dobil fiziološke, želim zgolj čimmanj stranskih učinkov in da ga cepivo obvaruje. Resno mislim.

• Všeč mi je
Reactions: Gonzo in mirsi

SirFartsalot

Fizikalc
23. okt 2021
202
108
43
V splosnem pa vendarle velja, da sta dr in diplomirana bolj inteligentna od bolnicarja in cistilke, ane?
V večini primerov da. Ne pa v v vseh.
Strah da cepiva v določenih primerih delajo štalo na imunskem sistemu (to kar sem omenil zgoraj) drugače prihaja od "diplomirane" ki dela na UKC ;)
Tako da po tvoji metodologiji, je dovolj kompetentna za taka razmišljanja. Pa finta je, da ni edina. So tudi dr. zraven.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Kul, razumem, da upokojenci z veseljem gredo po n-to dozo.
Delovno aktivna populacija bo to stežka sprejela.
Recimo tu se za zaposlene v DSOjih in podobno obeta obvezen tretji odmerek.
Sindikati pravijo to bo vojna. Pač ljudem je dovolj zagotovil, ki ne držijo niti pol leta. Skoraj dve leti ukrepov, cepiv,...., pa samo slabše.

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.221
1.365
113
Strah da cepiva v določenih primerih delajo štalo na imunskem sistemu (to kar sem omenil zgoraj) drugače prihaja od "diplomirane" ki dela na UKC ;)
Tako da po tvoji metodologiji, je dovolj kompetentna za taka razmišljanja. Pa finta je, da ni edina. So tudi dr. zraven.
Seveda da ne v vseh, tega nisem nikoli rekel.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.994
10.747
113
kod Džej-Zija
Od kod ti ideja, da je diplomirana medicinska sestra kvalificirana za karkoli trditi o covidu? Njena naloga je nega, ne imunologija in virologija. Ravno negovalno osebje je najbolj problematično glede precepljenosti.

Vse skupaj lepo povzame en rek o kriptovalutah: ko ti čistilke začnejo razlagati o bitcoinu, je čas za izhod.

• Ljubezen
Reactions: Ginginova

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
ne morem verjet, spet številke, ki niso ravno za antivaksere

• Všeč mi je
Reactions: koliko

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.700
9.485
113
A lahko nekaj razčistimo, ker sem vseeno nekako nov tukaj gor.
Koliko ljudi tukaj dejansko verjame v te zadeve z magneti, 5g ipd... ?
Je to dejansko "a thing" tukaj gor, ali to vi (cepljeni) zgolj uporabljate za zasmehovanje in podjebavanje necepljenih (pozor, uporabil sem besedo necepljenih, ne anticepilcev)?

Možakarju gor ki se je cepil, pa zaradi tega ker mi je jasno da ni dobil fiziološke, želim zgolj čimmanj stranskih učinkov in da ga cepivo obvaruje. Resno mislim.
Kako ne bi verjel? Odkar sem fasal Astro Zeneco spim ful udobno zapopan na hladilnik. Zadnjih nekaj dni pa po Pfizerju z lahkoto uravnavam moč magneta prek Pfizerjeve aplikacije na telefonu. Pa za trdoto in vibracije v kiti tud aplikacija poskrbi. Aveš kok je žena vesela......

• Haha
Reactions: koliko in p4pe

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
ne morem verjet, spet številke, ki niso ravno za antivaksere
Glede na članek lahko razumemo, da pred pojavom cepiv za posledicami covida ni umrl nobeden pod 50 let.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.529
4.638
113
evo, pred dvema urama prejel 3, oziroma drugi pikec. zadnjič jansen, danes pa fajzer. malo me moti, ker mi na papirju piše danes 2/2, moglo bi 3/3.
pikec je bil tak, da sploh ne vem če me je piknla, namreč čutil nisem nič, dreveni mi nič, kovanec se mi na mesto cepljenja ne prime??? :sprasujemse: .
probal sem še kovinsko sponko za denar in magnet, pa ne prime.
mislite, da je možno, da ni imela igle sploh, da morda sploh nisem cepljen?
sploh ne vem kaj naj naredim, grem jutri tja in jim pokažem, da kovanec ne prime in me bodo še enkrat?
Si kaj spraševal ali bo ostalo 2/2? Da ne bo kje kaj težav z dokazovanjem oz., da bo zahtevana še ena doza. Verjetno je poživitveni odmerek drugačen, kot če dobiš 1/2 Pfizer?

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Si kaj spraševal ali bo ostalo 2/2? Da ne bo kje kaj težav z dokazovanjem oz., da bo zahtevana še ena doza. Verjetno je poživitveni odmerek drugačen, kot če dobiš 1/2 Pfizer?
sem, ampak ena mlada je rekla da je to kao 3, piše pa 2/2. mene tudi to moti.čeprav imam datum 17.11. in pač velja, kolikor bodo rekli.
vglavnem, nekaj mesecev sem miren pred bolnico, to šteje.

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: jonny77 in koliko

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Upam le, da greš zarad sebe in ne zarad zapriseženega desničarstva.
Seveda grem zarad sebe. Poleg tega pa bi rad dokazal, da milijarde vložene v razvoj cepiv delujejo in predvsem bi rad da se potem na podlagi dokazov anticepilci odločijo za cepljenje. Ker vem, da anticepilci v večini primerov sploh ne živijo zdravo, kljub temu, da imajo svoje telo za sveto počnejo potem neumnosti kot so verižno kajenje in alkoholizem.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Od kod ti ideja, da je diplomirana medicinska sestra kvalificirana za karkoli trditi o covidu? Njena naloga je nega, ne imunologija in virologija. Ravno negovalno osebje je najbolj problematično glede precepljenosti.

Vse skupaj lepo povzame en rek o kriptovalutah: ko ti čistilke začnejo razlagati o bitcoinu, je čas za izhod.
Čistilke pa sorodnice od kriptomiljonarjev. Bravo poteza življenja je ne govoriti s takimi čistilkami o kriptovalutah.