Covid-19 Zakaj se ne cepiti?

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
pa se 1x BE, 87% polnoletnih cepljenih,
hospitalizacije skoraj na enaki ravni kot lani:
1636625822472.png

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.102
4.072
113
CEPLJENJE. Če bi imeli 20% več cepljenih, bi bolnice mirno sfolgale.

To smo že ugotovili da če bi imeli 3% več cepljenih v pravi starostni skupini bi tudi bile bolnišnice samo na 30%. Za ostalih 30% zmanjšat bi morali pa precepit s tretjo dozo tiste ki smo jih že (spet v pravi starostni skupini).

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ti kar lajaj v temo svoje kleti. :nigladek: Kot prvo lahko pogledaš stanje v bolnicah v katerikoli državi z visoko precepljenostjo.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.661
6.705
113
pri taščici
Dokler cepljenim ne bo treba v karanteno ob okuzenem druzinskem clanu, dokler se cepljenim ne bo treba testirat ob simptomih covida, se tudi jaz ne mislim cepit za ležanje doma oziroma zivljenje v krogu druzine.
Kar pa moram iti v civilizacijo pa bom sedaj najbrz v rizicnih zaprtih protostih nosil ffp2 ceprav je tudi s tem tezko zagotoviti neko varnost. Dokaz je avstrija

• Všeč mi je
Reactions: AndY1 in jendomen

Sonny_Chiba

Majstr
3. dec 2011
1.681
-523
83
Dokler cepljenim ne bo treba v karanteno ob okuzenem druzinskem clanu, dokler se cepljenim ne bo treba testirat ob simptomih covida, se tudi jaz ne mislim cepit za ležanje doma oziroma zivljenje v krogu druzine.
Kar pa moram iti v civilizacijo pa bom sedaj najbrz v rizicnih zaprtih protostih nosil ffp2 ceprav je tudi s tem tezko zagotoviti neko varnost. Dokaz je avstrija
A ob simptomih covida, se cepljenim ni treba testirat?

• Haha
Reactions: jonny77

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.275
4.098
113
Tudi otrok. Če jih cepijo proti ošpicam, davici, poliomyeitisu, noricam, mumpsu, oslovskemu kašlju, vodenim kozam, HPV, koleri, rumeni mrzlici, če potujejo v tiste kraje, ne vidim pametnega razloga, da jih ne bi tudi proti kovidu.
Pa ne spet sončke cepit no.
Veš da lahko 1 na 10 milijonov umre, ne moreš biti tak.

• Ljubezen
Reactions: SamSvoj

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.328
9.559
113
EU
Dobro se spomniš. Žena se je okužila na obisku pri sosedi, preden se je utegnila cepit. Je že bila naročena. Po tem je cepljenje odpovedala. Prebolela lažje kot gripo, torej ni glih bilo "neumno" ravnanje. Ta nerodni izraz si ti napisal, bolj bi rekel temu "neprevidno" ravnanje.
Zakaj sem v svojo ženo "rinil". Eh, to sem delal zakonske dolžnosti. Držal sem se odloka vlade številka 69.

Zadnjič je bil vnuk drugošolček na obisku pri nas. Moja žena ga je ponavadi objemala in poljubčkala. Čez par dni javijo, da je pri nas že bil pozitiven na kovid (prinesel iz šole) .... Rezultat :
Pozitivna oba starša (cepljena Jansen), druga babica (cepljena Astra iz Zenice). Brat se okužil in prestal BP.
Drugi dedek ni okužen (cepljen z Astro).
Moj žena (prebolevnik) ni imela nobenih znakov.
Resnično mi gre na smeh vse to okrog cepiva. Od štirih cepljenih, se okužijo trije. Kakšna je potem to zaščita. Verjetno cepiva kažejo imunskemu sistemu na Wuhanca, napade ga pa Indijec.
Danes mi je žena naročila, naj ji nekaj kupim v knjigarni. Pred knjigarno na vratih napis PCTO. Pri prvem koronskem valu so pred vrati zunaj imeli mizico za sprejem strank, brez vstopa v trgovino. Ker mizice ni, vstopim in povem kaj bi rad. Trgovka pove "samo PCT in osebna". Ker tega nimam se zahvalim in rečem, da bom poslal snaho (iz zgornjega citiranega posta), ker ona vse ima. To je tista snaha cepljena (Jansen) in okužena. Ena od štirih iz zgornjega posta.
Torej, snaha in ostali (cepljeni in okuženi iz žlahte ), bi brez težav vstopili v knjigarno (bolani), ker imajo vse papirje. Harali po knjigarni in okužili ostale stranke, plus trgovko.
Kako bi rekel Bizjak.... nimamo samo glupe davke, imamo tudi glupe ukrepe.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77 in Ytbnd