Cepljeni ki se okužijo, ne hodijo na teste, ker jim je nerodno, da cepivo ne deluje.
Sej ne veš kaj pišeš.Ko ga stisne kovid, za kar ima kake 1000x večje šanse, je pa vseeno?
Ti pa si najpametnejši sin svojega očeta?Čestitaj sinu za neumno ženo.
Saj nobenemu normalno funkcionalnemu človeku ni nerodno, to o netestiranju, bluzenju naokoli ter trosenju virusa so antivaxxerske nebuloze. No, ne dvomim, da se najde kak cepljenec, ki se ne obnaša situaciji primerno ampak posploševanje tega na večino ali pa še bolje kar na vse cepljene je pa totalen mimosun. Osebno poznam veliko ljudi, ki so cepljeni a so se kljub temu v primeru nastanka bolezenskih simptomov šli (pcr) testirat. In v skorajda vseh primerih so bili ti testi negativni, sploh ni šlo za covid ampak za razne viroze ipd.Meni ni nerodno priznat, da sem cepljen in sem zbolel. Zato sem se tudi testiral.
Ja ja.Cepljeni ki se okužijo, ne hodijo na teste, ker jim je nerodno, da cepivo ne deluje.
Dej ne prbijaj, vsi grejo na test, ker vsi takoj doma na bolniški ostanejo. Trenutno je tako, da vsak, ki samo kihne ali zakašlja že bolniško udari. Če pa slučajno sam noče, ga pa itak nadrejeni in sodelavci sterajo na bolniško.Cepljeni ki se okužijo, ne hodijo na teste, ker jim je nerodno, da cepivo ne deluje.
Saj nobenemu normalno funkcionalnemu človeku ni nerodno, to o netestiranju, bluzenju naokoli ter trosenju virusa so antivaxxerske nebuloze. No, ne dvomim, da se najde kak cepljenec, ki se ne obnaša situaciji primerno ampak posploševanje tega na večino ali pa še bolje kar na vse cepljene je pa totalen mimosun. Osebno poznam veliko ljudi, ki so cepljeni a so se kljub temu v primeru nastanka bolezenskih simptomov šli (pcr) testirat. In v skorajda vseh primerih so bili ti testi negativni, sploh ni šlo za covid ampak za razne viroze ipd.
Ogromo dela ja, en telefon oz mail
Srat te stisne ker ti poznaš veliko ljudi si misliš in posplošuješ, kot ostali . (si župnik, matičar, pogrebni govorec po novem, da poznaš veliko ljudi), res imaš svetniški sij nad glavo.Saj nobenemu normalno funkcionalnemu človeku ni nerodno, to o netestiranju, bluzenju naokoli ter trosenju virusa so antivaxxerske nebuloze. No, ne dvomim, da se najde kak cepljenec, ki se ne obnaša situaciji primerno ampak posploševanje tega na večino ali pa še bolje kar na vse cepljene je pa totalen mimosun. Osebno poznam veliko ljudi, ki so cepljeni a so se kljub temu v primeru nastanka bolezenskih simptomov šli (pcr) testirat. In v skorajda vseh primerih so bili ti testi negativni, sploh ni šlo za covid ampak za razne viroze ipd.
Ja če ti zdravnik oz. sestra odgovarja, pa ti že lahko povem da so prešli na "covid mode" in so bolj kot ne nedostopni.Ogromo dela ja, en telefon oz mail
zakaj pa? saj ni sam naredil cepiva. že nekaj časa je znano, da okuži se cepljen lahko, cepivo pa ščiti pred hudim potekom bolezni in postcovidom. dokaz tega imaš razmerje v bolnicah, kjer prevladujejo necepljeni v večini.Cepljeni ki se okužijo, ne hodijo na teste, ker jim je nerodno, da cepivo ne deluje.
Kaj sem pol jaz? Manjšina? Madžarska al Italijanska?Samo da me vecina na alterju ne pozna osebno
Alter ima koliko clanov? 6mestna stevilka?Kaj sem pol jaz? Manjšina? Madžarska al Italijanska?