Covid-19 Zakaj se ne cepiti?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.739
15.786
113
Meni ni nerodno priznat, da sem cepljen in sem zbolel. Zato sem se tudi testiral.
Saj nobenemu normalno funkcionalnemu človeku ni nerodno, to o netestiranju, bluzenju naokoli ter trosenju virusa so antivaxxerske nebuloze. No, ne dvomim, da se najde kak cepljenec, ki se ne obnaša situaciji primerno ampak posploševanje tega na večino ali pa še bolje kar na vse cepljene je pa totalen mimosun. Osebno poznam veliko ljudi, ki so cepljeni a so se kljub temu v primeru nastanka bolezenskih simptomov šli (pcr) testirat. In v skorajda vseh primerih so bili ti testi negativni, sploh ni šlo za covid ampak za razne viroze ipd.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.102
4.072
113
Saj nobenemu normalno funkcionalnemu človeku ni nerodno, to o netestiranju, bluzenju naokoli ter trosenju virusa so antivaxxerske nebuloze. No, ne dvomim, da se najde kak cepljenec, ki se ne obnaša situaciji primerno ampak posploševanje tega na večino ali pa še bolje kar na vse cepljene je pa totalen mimosun. Osebno poznam veliko ljudi, ki so cepljeni a so se kljub temu v primeru nastanka bolezenskih simptomov šli (pcr) testirat. In v skorajda vseh primerih so bili ti testi negativni, sploh ni šlo za covid ampak za razne viroze ipd.

Glede na to da te mora na PCR napotit osebni zdravnik ni ravno "malo dela".

Drugače pa večina cepljenih ki sumijo na okužbo naredi samotestiranje in potem glede na tisto ukrepa dalje. Če ne pokaže samotestiranje nič gredo veselo smrkavi v trgovino in po otroke v vrtec.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Anketa
FD0JHQ4WUAUfTxa.jpg

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.415
2.372
113
Pomurje
Srat te stisne :) ker ti poznaš veliko ljudi si misliš in posplošuješ, kot ostali . (si župnik, matičar, pogrebni govorec po novem, da poznaš veliko ljudi), res imaš svetniški sij nad glavo.

Pa tak za info, pravijo, da je v peklu dosti boljše, kot v nebesih, zato se ne grebi za nebesa.

• Haha
Reactions: Matey

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Cepljeni ki se okužijo, ne hodijo na teste, ker jim je nerodno, da cepivo ne deluje.
zakaj pa? saj ni sam naredil cepiva. že nekaj časa je znano, da okuži se cepljen lahko, cepivo pa ščiti pred hudim potekom bolezni in postcovidom. dokaz tega imaš razmerje v bolnicah, kjer prevladujejo necepljeni v večini.
zakaj bi potem cepljenim bilo nerodno?
morda je necepilcom nerodno, in zato tako vneto iščejo teorije za opravičilo, kar pa imaš dokaz na forumu.
se pravi, dvakrat imaš dokazano.

• Haha
Reactions: jonny77

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.661
6.705
113
pri taščici
Cepljeni znanci se bolj ali vsi hvalijo kako skrbijo za zdravje s cepljenjem. Mene pa ne razumejo. Saj je sto na alterju. Samo da me vecina na alterju ne pozna osebno
Malokdo pa na veliki zvon obesa da je prebolel covid.
Ker s tem bi marsikdo v lastno skledo pljunil glede upostevanja ukrepov za izogibanje covidu. To pa mogoce povejo 1x, za.marsikoga pa zvem sele cez pol leta ali pa se kasneje ,oziroma po ovinkih.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77