zino
Zavajanje politike in "strokovnjakov", njihovi bedasti ukrepi,ne priznavanje napak.... za katere vidimo kje smo. Skregani med sabo, da cakam trenutek, ko bo nekdo pokalico ven potegnil. Pa ne mislim na uradno osebo.
Ta razkol med ljudmi bo "pobil" vec ljudi kot sama korona. Kot je drzavljanska vojna v drugi svetovni vojni pobila vec ljudi kot nemska vojska proti kateri se je boril "cel svet". Pa ne mislim samo na Slovenijo in nase prepucavanie z belimi rdecimi in domobranci.
Zadnje mesece sem itak (spet) precej izoliran od zunanjega sveta in posledično moznosti da jo fasem. Časovna os Googla pravi da sem avgusta naredil 100km. 2 voznji po 50km! Razen ce mi jo družinski clani iz šole prinesejo domov.
Ta teden smo spet pri ukrepih. Ukrep testiranja v soli za vozace na avtobusu. Se ti zdi logicen?
Zakaj moramo starsi hoditi po teste v lekarno (izpostavljanje virusu, obisk petih lekarn v treh krajih da bos dobil teste..) , da jih bodo potem otroci nosili v šolo kjer jih bodo testiral? Sola naj dobi teste in izvede testiranje. Pika. Če so ze sprejeli testiranje v šoli.
Nekatere starse (1000+) so na zalost (ali pa sreco) ukrepi pripeljal že tako daleč, da otroke solajo doma že od septembra, drugi jih niti pod razno ne mislijo testirat, kar samo se poglablja prepade med ljudmi.
Skratka, vsak dan bolj smo podobni kuri brez glave. Tudi jaz.
Nekateri se pa pocutijo vedno bolj pametne. Pa ceprav so brez glave.