Samo delim moje izkušnje, ki kažejo enako kot pri mnogih drugih kar pomeni, da je še več takšnih odgovornih ljudi in s tem instant pade Gonzova teza, da "Cepljeni ki se okužijo, ne hodijo na teste, ker jim je nerodno, da cepivo ne deluje" kateri sem dejansko nasprotoval.Srat te stisne ker ti poznaš veliko ljudi si misliš in posplošuješ, kot ostali . (si župnik, matičar, pogrebni govorec po novem, da poznaš veliko ljudi), res imaš svetniški sij nad glavo.
Pa tak za info, pravijo, da je v peklu dosti boljše, kot v nebesih, zato se ne grebi za nebesa.
Povsem možno, da je moja družba kriva za to mnenje in enako je pri tistih, ki menite, da je stanje drugačno ampak, če je temu tako, sem vesel - a veš tisto "povej mi s kom se družiš pa ti povem kdo si", očitno sem v dobri družbi. Še vedno pa vse prej napisano niti približno ne pomeni, da se vsi cepljeni tako odgovorno obnašajo in to sem tudi jasno napisal tako da za razliko od mnogih antivaxxerskih debilov jaz tega ne posplošujem na celotno družbo.