Enako tudi tebi.Ti želim, da pri tem ostane. Če ne pa, srečno!
Enako tudi tebi.Ti želim, da pri tem ostane. Če ne pa, srečno!
Hja jaz sem dal že skoz, kljub temu, da sem se precej pazil. Tako, da ne bit tolk prepričan, da se tebe ne bo dotaknilo. Maš pač srečo zaenkrat.Enako tudi tebi.
Hja jaz sem dal že skoz, kljub temu, da sem se precej pazil. Tako, da ne bit tolk prepričan, da se tebe ne bo dotaknilo. Maš pač srečo zaenkrat.
...ali je dejansko to ignoriranje ukrepov s strani (pre)mnogih tako škodljivo ostali družbi kot se ga izpostavlja."Obenem me pa še vedno fascinira dejstvo, da je cvet zagovornikov ukrepov v zadnjem letu in pol pokasiral bolezen. Človek se vpraša ...
Nisem zagovornik ukrepov. Če te pa že glih zanima, sem se okužil na šihtu od stranke (tiskarja), kateri ni jebal 5% in še danes govori, da Covid ne obstaja, hodi brez maske in pametuje. Pa takrat je bil doma precej bogi ene 10 dni, ampak je trdil, da ni korona. Ko je blo pa poleti treba it s kemprjam na morje, je pa okoli iskal kako bi do potrdila prišel. Še vprašal me je, če mu svojga skopiram, pa kakšno št. zamenjam. Seveda nisem. Tolk no.Od kje ti ideja da sem jaz prepričan da se me pizdarija ne bo dotaknila? V to nisem nikoli verjel in tega niti ne pričakujem. Jaz samo ne grem tvegat s tretmajem za katerega sem (očitno utemeljeno) pričakoval, da ne bo naredil kar naj bi.
Obenem me pa še vedno fascinira dejstvo, da je cvet zagovornikov ukrepov v zadnjem letu in pol tu na alterju pokasiral bolezen. Človek se vpraša ...
Pravzaprav me ne zanima zares. Vseeno hvala ker si delil.Nisem zagovornik ukrepov. Če te pa že glih zanima, sem se okužil na šihtu od stranke (tiskarja), kateri ni jebal 5% in še danes govori, da Covid ne obstaja, hodi brez maske in pametuje. Pa takrat je bil doma precej bogi ene 10 dni, ampak je trdil, da ni korona. Ko je blo pa poleti treba it s kemprjam na morje, je pa okoli iskal kako bi do potrdila prišel. Še vprašal me je, če mu svojga skopiram, pa kakšno št. zamenjam. Seveda nisem. Tolk no.
Da se ne boš sam režal ko en butec. Fasal sem zadevo od soproge, ona od svojega delodajalca, ki ni šljivil ukrepov in hodil bolan na šiht. Z osnovnimi logičnimi ukrepi smo preprečili nadaljne širjenje na starejšo populacijo v družini. Bi še kaj vprašal?Obenem me pa še vedno fascinira dejstvo, da je cvet zagovornikov ukrepov v zadnjem letu in pol tu na alterju pokasiral bolezen. Človek se vpraša ...
A to ti sam retorična vprašanja postavljaš?Pravzaprav me ne zanima zares. Vseeno hvala ker si delil.
(res misliš, da bi bi bilo drugače, če majster nosil masko? retorično vprašanje; ne odgovarjat, prosim)
Vseeno bom odgovoril. Če bi nosil masko, bi se verjetno zavedal, da je nekaj na tem in bi tudi držal distanco oz. mu sploh ne bi blo treba hodit v firmo za breje golobe. Več ali manj se lahko vse prek telefona zmenil, sploh pa v tisti situaciji takrat.Pravzaprav me ne zanima zares. Vseeno hvala ker si delil.
(res misliš, da bi bi bilo drugače, če majster nosil masko? retorično vprašanje; ne odgovarjat, prosim)
Da se ne boš sam režal ko en butec. Fasal sem zadevo od soproge, ona od svojega delodajalca, ki ni šljivil ukrepov in hodil bolan na šiht. Z osnovnimi logičnimi ukrepi smo preprečili nadaljne širjenje na starejšo populacijo v družini. Bi še kaj vprašal?
Tole je začuda nekaterim povsem nedojemljivo. Še manj pa jim je jasna najbolj enostavna matematika v stilu 1+1 t.j. razumevanje dejstva, da z več smiselnimi ukrepi še naprej zmanjšuješ možnosti za prenos oz. v kontra - da z zanemarjanjem ukrepov povečaš možnosti za prenos virusa.Tako da sam zagovarjam predvsem te logične ukrepe, tudi maske v določenih primerih, ki ne preprečujejo, ampak seveda zmanjšujejo možnost prenosa.
Tole je začuda nekaterim povsem nedojemljivo. Še manj pa jim je jasna najbolj enostavna matematika v stilu 1+1 t.j. razumevanje dejstva, da z več smiselnimi ukrepi še naprej zmanjšuješ možnosti za prenos oz. v kontra - da z zanemarjanjem ukrepov povečaš možnosti za prenos virusa.
Osnovna matematika že deluje, problem je dodatna matematika.Mi je že žal, ampak; ta enostavna matematika do sedaj ni delovala. Kaj je narobe? Narod, matematika ali logika nekaterih, ki pravijo da če nehamo biti ljudje bo pa čez 14 dni zares konec?
In ne, (spet) ne potrebujem odgovora. Jaz ga poznam. Pišem (občasno) samo zato, da pokažem da eni uporabljamo glavo še za kaj drugega kot obešalo za masko in poslušanje "strokovnjakov" (katerim se vedno znova pokaže, da njihovo delovanje ne rešuje ničesar in samo producira dodatne probleme; zato navednice - mojstri so svoje nazive pošteno zaslužili, v to ne dvomim)
Catch je v smiselnosti ukrepa.Tole je začuda nekaterim povsem nedojemljivo. Še manj pa jim je jasna najbolj enostavna matematika v stilu 1+1 t.j. razumevanje dejstva, da z več smiselnimi ukrepi še naprej zmanjšuješ možnosti za prenos oz. v kontra - da z zanemarjanjem ukrepov povečaš možnosti za prenos virusa.
Pocaki, da ti razlozijo, da ta podatek jasno kaze, da cepiva odlicno delujejo ker je precepljenih dobrih 80% starostnikov, v bolnici je pa taksnih le 80%.Nizozemska
Bestuursvoorzitter Maastricht UMC: 8 op de 10 coronapatiënten zijn gevaccineerd
Bestuursvoorzitter Helen Mertens van het Maastricht UMC zei dat het overgrote deel van de coronapatiënten gevaccineerd is.www.ninefornews.nl
“We actually see that about two in 10 patients are not vaccinated. So the vast majority of our admissions are vaccinated patients anyway,” said Mertens about the situation in the MUMC.