Na katero študijo se opira ?
Na katero študijo se opira ?
Moraš še enkrat v vrtec, ker ga nisi naredil...
Vedel sem, da ne boš razumel... Vrni se v vrtec in ga poskusi naredit...Razočaranje fafangela ...ker ga vlada NE upošteva pri TOTALNI ZAPORI _IZOLACIJI DRŽAVE.
Poglej priponko 48625
NA to, da je naredil MF in na to da je epidemiolog (specializacija) in da že kakih 15 let ne počne drugega, za razliko od ostalih, ki se z epidemiologijo in virusi ukvarjajo zadnji dve leti ob prostem času, običajno so pa frizerji, avtomehaniki, ...Na katero študijo se opira ?
Če bo še prišel nazaj.Našega soseda ki je našel 100 izgovorov zakaj se ne cepit, najbolj pogost je pa bil da on je tolk odporen da bo to za njega samo prehlad so v četrtek zvečer odpeljali v UKC z rešilcem. Covid dobil teden dni nazaj. Me zanima kaj bo imel za povedat ko pride nazaj.
kje in kako se je nalezel ?Našega soseda ki je našel 100 izgovorov zakaj se ne cepit, najbolj pogost je pa bil da on je tolk odporen da bo to za njega samo prehlad so v četrtek zvečer odpeljali v UKC z rešilcem. Covid dobil teden dni nazaj. Me zanima kaj bo imel za povedat ko pride nazaj.
Njegova hči je prinesla domov. So zboleli vsi. Kje je ona dobila pa ne vem.kje in kako se je nalezel ?
Če bo še prišel nazaj.
Nič. Ali po toči zvoniti je prepozno.Našega soseda ki je našel 100 izgovorov zakaj se ne cepit, najbolj pogost je pa bil da on je tolk odporen da bo to za njega samo prehlad so v četrtek zvečer odpeljali v UKC z rešilcem. Covid dobil teden dni nazaj. Me zanima kaj bo imel za povedat ko pride nazaj.
ljudje smo skozi zgodovino našega obstoja razvili občutke kaj je za nas vredu in kaj ni. Za covid cepivo ima očitno 60+ % ljudi občutek da nekaj s tem ni vredu. Kljub vsakodnevnim bombardiranjem RTV hiš z oddajami o covidu, ki bolj pomotoma kot namenoma omenijo kaj slabega o cepivu in cepljenju.
Dobra....ko/ČE bomo imeli 2mio cepljenih...in bo tista diplomatka iz Bruslja edina potrjena da je umrla za posledicami cepljenja.....Izrael ima 9mio prebivalcev, to je 4.5x vec kot Slovenija. V videu je navedeno, da je v Izraelu stotine, tisoce podobnih primerov, ko so ljudje po cepljenu s pfizerjem, dozivelo nek hujsi stranski efekt kot posledico cepljenja z njim. Ce to prenesemo v SLO, bi torej morali slisati za vsaj kaksnih 50 podobih primerov. Pa jih? Jaz jih nisem videl nikjer in slisal tudi ne, tudi ne poznam nobenega z bilo kaksnim zapletom pri cepljenju. Pozna torej kdo koga, ki ima hujse zaplete po cepljenju?