Zakaj je v sloveniji tako kot je...

Citat:
Nepridiprava sta najprej razbila steklo , nato pa se je podjetnejši od njiju, 23-letni domačin, splazil v notranjost.

hysterical-1.gif

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Jao, to ne moreš verjet.

Kakšen je potem pravilni postopek v taki situaciji v očeh pravosodja? Lopove lepo pozdravit in jih prosit, da počakajo pol urce, da prileze policija?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Skuhaš jim kavo, pa še pokažeš, kje imaš kaj vrednega, da se ne bi zastonj matrali.
cheer.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Če ni v nevarnosti tvoje življenje ga ne boš premlatil kot merjasca ampak ga moraš onesposobiti z minimalno silo. Vsaj tako si jaz razlagam. Najboljše je, da se gremo vsi vpišemo v tečaj borilnih veščin in potem s raznimi prijemi oneposobiti nepridiprava ali pa s kakšnimi pripomočki.

Druga možnost je pa ta, da ga tok premlatiš, da se bodo njegovi pravnuki rodili z modricami ampak ne smeš pozabit prirediti kraja zločina sebi v prid.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
Če ni v nevarnosti tvoje življenje ga ne boš premlatil kot merjasca ampak ga moraš onesposobiti z minimalno silo. Vsaj tako si jaz razlagam. Najboljše je, da se gremo vsi vpišemo v tečaj borilnih veščin in potem s raznimi prijemi oneposobiti nepridiprava ali pa s kakšnimi pripomočki.

Druga možnost je pa ta, da ga tok premlatiš, da se bodo njegovi pravnuki rodili z modricami ampak ne smeš pozabit prirediti kraja zločina sebi v prid.

čak mal...ciganæiæ je glavo not vtaknil oni ga je pa po piskru mahnil....valda da se je malo zasigural, ker saj veš, ponavadi imajo ciganæiæi pištolj...

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Zakon veli drugače pa če se postaviš na glavo. Tudi jaz težko verjamem, da je zakon tak ampak se ga je treba držati ali pa nekako prirediti.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
Zakon veli drugače pa če se postaviš na glavo. Tudi jaz težko verjamem, da je zakon tak ampak se ga je treba držati ali pa nekako prirediti.

sej vem kakšen je zakon in definitivno bi se ga moral spremenit! Ker to je navadna svinjarija. Eto, pa da zdej vidim tisto društvo Zares, če bo zbiralo podpise za spremembo kazenskega zakonika in določen del ustave (da imajo tudi najhujši kriminalci enake pravice kot vsak pošten državljan)....Za cepivo smo že podpisoval....

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
Oba 2 bi nalomo ko prasca če je že šel v to,v avto pa poleg ene bolnice dol fuknit pa poklicat reševalce pa splinit. Zaj bo pač najebal, pretirana samoobramba

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Ista fora je bila pred manj kot letom dni na jesenicah... lastniku lokala grozili mafijaši, poj mu je pa grozenje z orožjem dopizdlo, pa jim je pokazal kar je bilo prav. Zdaj pa vprašanje, kaj bo z njim
bonk.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
kliknite na ta clanek iz dnevnika ter se zamislite... u bistvu bo najebal tisti ki se je branil ne pa tist ki bi moral...

dokler bo tako bojo kriminalci hodili prosti posteni se bomo pa tresli...

jao jao

tko pac je, sem odprl temo o popovicu v politiki. mojo mamo udarijo po penziji, ker je sredi noči v naselju pri osnovni šoli vozila 8kmh preveč, bandi pa še plačajo, da kradejo. se vidi kdo piše zakone in kako mar živini za malega človeka

13.gif

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
kazensko ovadbo so vložili zoper njega, ker je prekoračil silobran. Po zakonu je silobran tista obramba, ki je neizogibno potrebna, da storilec odvrne od sebe ali koga drugega istočasen protipraven napad. Storilec, ki je prekoračil meje silobrana, se sme kaznovati mileje; le pa je prekoračil silobran zaradi močne razdraženosti ali prestrašenosti, povročene s silobranom, se mu sme kazen tudi odpustiti.
S tem, ko je prodajalec udaril vlomilca z leseno palico (verjetno je šlo za kak kij) po glavi, je moral računati na to, da bo to povzročilo hude poškodbe (glede na to, da ima tisti zlomljeno lobanjo, ga je moral kar precej usekat), ki bi bile upravičene zgolj v primeru, da sta bila vlomilca oborožena oz. je bilo goroženo njegovo življenje.
Kakorkoli je zakon nenaklonjen uporabnikom silobrana, je človeško življenje še vedno na vrhu temeljnih človekovih pravic in temu primerno zaščiteno. Je pa res, da v praksi velikokrat pride do laikom nerazumljive sodbe, saj se večina ne zaveda, kakšna pravila veljajo pri silobranu.
Pa ne me narobe razumeti-če bi se meni zgodilo kaj podobnega, bi verjetno ravnala podobno, pa vsemu znanju navkljub. No, mogoče ga vsaj u prvo ne bi tako mahnila. Storilca sta očitno računala na prazen kiosk in bi se že ob manjši grožnji prodajalca orbnila in pot pod noge. Bi bilo pa zanimivo slišat, kakšna bo končna razsodba sodišča...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.191
1.198
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
Uvesti tisto, kar o uvedli angleži: ko ga dobiš v svojih hiši, mu lahjo narediš, kar hočeš. Ker to, da najdeš tujca v svojih hiši, je sedaj pri njih dovolj, da si na smrt prestrašen, to pa opravičuje uporabo smrtonosnih sredstev. SI bil pač na smrt prestrašen, kol je bil pri roki, pa si mu odprl glavo ...
Še bolje bi pa bilo zapisat v zakon: kriminalci, ki jih takole ujameš na delu, pač nimajo človekovih pravic. Zatolčeš ga kot mačka ...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
To je absurd! Nakoncu bo pa trafikant še kje najebal!

Seveda ga je z lato po glavi, jaz bi ga tudi, nekdo mi vlomi v trgovino, kaj te vem če ma pištolo, mogoče me je prisel ubit, kajpavem! Skoda da ga ni še bolj, bi ga kr do smrti zaključo!

Da meni pide nekdo vlamljat na bajto, vzamem golf palco, in seveda cilam glavo, če mu zbijem koleno, še vedno

lahko s tal strelja na mene! Če nebi vlomo jih nebi dobil po glavi. Tak enostavno je to.

In za vlomilca upravičeno lahko predvidevam da ima pištolo.

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik s22b pravi:

Kako ga bos onesposobil tako, da nebo mogel streljat nate?

Mahneš ga kot pri norcih, al pa spustis psa nanj, če psa nimas, pač jebat ga.

Na floridi lahko vlomilca tut ustreliš. Sicer ni napisano da lahko ustreliš njega, je pa napisano da lahko streljaš
po svoji bajti kok ti je mila volja. In jebat ga, sej ni imel tam kaj iskat.

sebenc

Zelenc'
6. sep 2007
21
0
1
Takim lopovam, je treba vzet vse pravice, jih premlatit ko mačka in jih poslat kamne zbijat, da nebi živel na račun davkoplačevalcev. Sedaj še svoje stvari nebi smel branit, do katerih si prišel na pošten način. Ja v naši državi je biti lepo lopov in barab, saj so zaščiteni ko kočevski medvedje.
Če nekoga dobim da se vtakne v moje stvari, ga nalomim ko prasca.
10.gif

Jao kam smo prišli, banda.
jezen.gif

lp.

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
Uvesti tisto, kar o uvedli angleži: ko ga dobiš v svojih hiši, mu lahjo narediš, kar hočeš. Ker to, da najdeš tujca v svojih hiši, je sedaj pri njih dovolj, da si na smrt prestrašen, to pa opravičuje uporabo smrtonosnih sredstev. SI bil pač na smrt prestrašen, kol je bil pri roki, pa si mu odprl glavo ...
Še bolje bi pa bilo zapisat v zakon: kriminalci, ki jih takole ujameš na delu, pač nimajo človekovih pravic. Zatolčeš ga kot mačka ...

Če bi pri nas to uvedli, bi verjetno hitro kateri od naših vsiljivih dimnikarjev zmanjkal med rutinskim molzenjem.
evil.gif