Za fotografe, amaterske, profesionalce

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Boga si
frown-1.gif

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Meni so zdaj v službi kupli 5D z 24-105 4L, včasih uporabljam 70-200 2.8 IS USM, pa je to karneke.
Ne bi rekla, če bi mela zase, ker pa je službeno, pa nočem niti videt tistega. Pa če bi bil to nevemkaki zoom na tripodu, ne bi doživljala orgazmov....
smile-1.gif
Bom poskusil komentirat, glede na to da si replicirala na mene...
smile-1.gif

Jaz sem pred 70-200 2.8L bil vajen samo el cheapo objektivov, ki pa so vseeno znali naresti odlične slike. Pač sem prebral veliko testov, preden sem kaj kupil (50mm 1.8, sigma 17-70). Ampak zdaj ko sem videl kaj zmore en L-ček, ne mislim več kupiti objektiva pod 1000€ ali $
evil.gif

Čeprav je sama kakovost slike najbolj pomembna in je 70-200 v tem car, pa so presneto pomembne tudi druge lastnosti. Kakovost izdelave - vse se tesno prilega, nič "lufta", USM, omg, USM...
redface-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
nekaj lepih slik..
dve malenkosti na hitro... avto je usran, sploh za une close up, ko slikas noter mej volan naravnost (da ne bo zgledalo amatersko)...

kdo ga je imel na testu? za kaksen medij, ali privat?

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
SG100595.JPG

Ej, a je tale cerkvica tam bolj blizu meje?? Mislim, da je blizu tudi vas Banja Luka.
grin1.gif

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Par fotk iz današnjega slaloma v Kr. Gori.

malo akrobatskega letenja pred 2. tekom

Najboljši z današnje tekme:

1. mesto

2. mesto

3. mesto

Vse slikano s Tamron 70-300mm F/4-5.6 Di aka "purple monster"
grin1.gif

SnuffyZ32

Pripravnik
11. okt 2007
199
0
16
Obišči stran
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Meni so zdaj v službi kupli 5D z 24-105 4L, včasih uporabljam 70-200 2.8 IS USM, pa je to karneke.
Ne bi rekla, če bi mela zase, ker pa je službeno, pa nočem niti videt tistega. Pa če bi bil to nevemkaki zoom na tripodu, ne bi doživljala orgazmov....
smile-1.gif

? lol

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
dobri momenti...
grin1.gif

se mi je zdelo preveč sumljivo tole, da bi s 300 mm prišel tako blizu akcije, ker sem bil sam na 200 mm x 1,4 konverterju (kolega posodil 70 - 200 mm L f/2,8 in telekonverter), pa sem bil še vseeno precej daleč...
tongue-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
še mojih par s Kranjske Gore.
grin1.gif

za začetek sobotni mini polet Maria Matta:

img5810.jpg

Killian Albrecht - ne vem zakaj, ampak ta mi je od vseh "akcijskih" najbolj všeč

img5854b.jpg

zmagovalec sobotnega veleslaloma, Ted Ligety

img5922.jpg

včerajšnja popestritev - Tomaž Poljanec, mislim pa, da je bila še večja popestritev komentator njegovega nastopa...
grin1.gif

img6686.jpg

in še ena prava akcijska sličica - Mario Matt v vertikali malo pred ciljem

img6889.jpg

tale mi pa osebno največ pomeni, morda zato, ker gre za enega najboljših smučarjev zadnjega časa (pa morda zato, ker ga je bilo izven proge precej težko ujeti)

img6007.jpg

drugače pa, na progo mi letos ni uspelo priti, ker smo obakrat zamudili, drugo leto pa mi proga ne uide...
wink-1.gif

se vidimo ... v Planici?
cheer.gif

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:

se vidimo ... v Planici?
cheer.gif

Mogoče se pa res vidmo v Planici. Jaz bom imel Pentaxa tako, da me boš bolj težko zgrešil. Bodo pa poleti zagotovo velik zalogaj za moj ubogi objektiv.
tongue-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
sm ze vse zmenjen, kako in kaj, problem je samo, da mi noben bog se ni potrdil akreditacije ... al sm se pa js sam cudn zmenu...
bonk.gif
jutr bom vedu, bom kr poklical in se preprical...

@chieff wiggum: sj sm ze zdej vidu enga s Pentaxom, sam ... ta je bil v notranjem krogu, dovoljenem za novinarje in fotkarje... verjetn nis bil ti...pa se mal Ceha je zgledal...
grin1.gif

@Predator: hvala
zmaga.gif

@Beat: a ti tud prletis? js upam, da mi bo Dax lahko rental 70 - 200 pa konverter...pol bom lahko mogoce kej uspicu dobrga ...
grin1.gif

aja - opozorilo - vsi, ki mislite nabavit CANONOV telekonverter za kombinacijo s Sigmo - ne bo slo! sem probal v nedeljo, pa ju nisem spravil skupaj - Sigma ima zaradi DG statusa (le za krop fotice) zadnjo leco bolj nazaj, pa zato ne pase gor.
zato pa Sigma prav lepo dela na Marku II, posledicno verjetno tudi na Marku III, seveda na APS-H senzorju, ne na full frameu...
wink-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.