no, pa sem jih videl, slišal, pa še par fotk sem lahko naredil.
ampak - za fotografe so bile pa razmere naravnost obupne. glede na šov, katerega so prikazali, tako s pirotehniko, kot z lightom, seveda pa z glasbo samo, bi se lahko potrudili in nekaj uredili tudi za fotografe, da bi lahko kakšen pirotehnični vložek slikali. namreč, slikali smo lahko le 3. in 4. komad, poleg tega je bilo tako malo prostora, da res ni bilo za nikamor. potem pa še varnostniki, ki se niso hoteli niti malo premakniti ... mislim ... obup.
no, vseeno mi je uspelo narediti vsaj nekaj fotk, tule je, po mojem menju, najboljših 5.
ne izgleda dobro samo v videih in na slikah, v živo je še lepša. očitno so res vse finke lepe...
takale osvetlitev je zelo zanimiva, od spodaj...
tale kitarist, mislim, da po imenu Emppu, je pa že tako majhen, potem pa popolnoma počepne v tako zanimivo pozo in je še manjši...
skratka - marsikaj bi se dalo spremeniti, da bi bilo boljše, vseeno pa bi se mogoče slovenski glasbeniki lahko česa naučili od njih - npr., da bi bil povsod tak light, ker to, kar je bilo videti včeraj, je bilo ... enostavno - kapo dol.
splošni vtis - meni je bilo fajn, ne glede na fotografske zaplete in prigode.
no, vseeno mi je uspelo narediti vsaj nekaj fotk, tule je, po mojem menju, najboljših 5.
ne izgleda dobro samo v videih in na slikah, v živo je še lepša. očitno so res vse finke lepe...
takale osvetlitev je zelo zanimiva, od spodaj...
tale kitarist, mislim, da po imenu Emppu, je pa že tako majhen, potem pa popolnoma počepne v tako zanimivo pozo in je še manjši...
skratka - marsikaj bi se dalo spremeniti, da bi bilo boljše, vseeno pa bi se mogoče slovenski glasbeniki lahko česa naučili od njih - npr., da bi bil povsod tak light, ker to, kar je bilo videti včeraj, je bilo ... enostavno - kapo dol.
splošni vtis - meni je bilo fajn, ne glede na fotografske zaplete in prigode.
Nazadnje urejeno: