Za fotografe, amaterske, profesionalce II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
pa prasec ni nič povedal da je v MB
smile-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Ne, hbala, o moških, ki plešejo, imam še precej slabše mnenje, kot o osebah, ki imajo dres kao kamuflažna barva...
grin1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
koko? kje? zakaj? kje sem bil viden ... zgleda da bo treba pobolšat stealth mode.
smile-1.gif

@huggy: sem mislil, da veš, itak je blo full oglaševano, dvorana polna ...
grin1.gif

fotke: najboljše moram še šparat, jih še ne smem pokazat, ampak ... kmalu ...
wink-1.gif

nekaj malega showa (težka je bila, luči na splošno niso bile najbolje naštimane, kljub kameram, ki ponavadi pomenijo odlično luč - no, tokrat ne ...
tongue-1.gif
)

jm2944.jpg

jm3945.jpg

Miha in Nadiya

jm3144.jpg

Jurij in Jagodka

jm3317.jpg

world champions

jm4183.jpg

pa še dve malo bolj ... umetniški ...
grin1.gif

jm4225.jpg

jm4268.jpg

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
Mojstrovina!

Posebej še druga od zgoraj, nekako pa mi zraven ne paše zadnja, ne vem, morda je preveč sive?

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
@alexx: fantastično vzdušje, zelo dobra organizacija, res na nivoju svetovnega prvenstva.

mogoče edino kritika na lučko, ampak za gledalce je zgledala pa konkretno dobro. kar je tudi cilj.
smile-1.gif

@orioulus: zadnja bi si mogoče zaslužla posebno objavo... problem je pa, da mi je ravno posvetilo od strani in sem dobil močan flare efekt...če bi še dodal črno,pa odvzel svetilnost,mogoče bi bilo bolje,rešit sem jo hotel pa predvsem zaradi izraza - predanost in strast.:) kar je pri njima, se mi zdi, sploh izrazito.
smile-1.gif

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
Vsekakor je močna fotka!
Morda pa bi lahko flare lahko izkoristil kot dodatek izraznosti?

Brez zamere, ampak občutek imam, da bi se morda dalo iz tega posnetka potegniti še več.
Samo razmišljam ...
LP

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
vsekakor, se strinjam ... samo ... iskreno ... malo sem zmatran in sem samo preobrnil v črnobelo, pojačal črnine, malo potemnil ... se ji bom pa vsekakor še posvetil ...
smile-1.gif

priznam pa, da nikoli nisem obvladal pretirane obdelave fotk, čeprav nekatere moje "boljše" fotke vsebujejo nekaj photoshop elementov ... nikoli pa nisem pretiraval ...
smile-1.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.683
5.857
113
Lahko bi še Plohla malo gor nalimal.

Off:
Imel sem občutek da sta Jagoda in Jure veliko igrala na pozerstvu, kar se je na koncu tudi videlo tako na rezultatu, kot na tvojih fotkah.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
pha ... pozerstvo se mi zdi, da je v športnih plesih neki čist normalnega. moj vrstni red je bil Silde/Batagelj/Plohl - pač ti trije na stopničkah, čeprav sta me Italjana precej presenetila z uvrstitvijo v finale sploh.

tele fotke so precej pobrandane ... so pač ... že romale nekam drugam, so pa dosti dobre, pač, izpolnjujem "fotografske" želje in pa Jurija in Jagodo z ene druge tekme, kjer je podobna mimika in predanost, pa sta tam zmagala ...

jm4010.jpg

jm4163.jpg

jm0039.jpg

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
skoda, da juriju in jagodi ni ratalo na stopnicke. sem ze nekaj casa ven iz tega cirkusa, ampak sem ze po prvem kolu videl da bo tezko. vse skupaj je bilo malo prevec na silo. aleksej in ana zasluzeno prva, tudi plohl vbistvu ne sme bit razocaran z drugim mestom.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.683
5.857
113
Spet off.

Jaz sem pa za Plohla navijal, glede na to da poznam zgodbo zakaj sta onadva sploh prešla pod Hrvaško zastavo. Žalostno, ker bi Slovenija lahko imela srebro v rokah, ampak slovenska plesana zveza, kot kaže, že ve kaj počne
frown-1.gif

Jagoda in Jurij zmagujeta na tistih tekmovanjih, kjer imata lovke spredene v vrstah sodnikov, kar pa je za moje pojme zelo nešportno. Sta pač pozerja, ki si nabirata točke ne le na plesiščih, temveč tudi drugod. In tisti "drugod" jima velikokrat prinese zmago. Ampak to ne spada v ta forum...

Nazadnje urejeno:

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
iskreno - sam sem upal na "dvojne" "slovenske" stopničke ... navijal sem za oba, ker sta oba zelo dobra plesalca ... ampak ... zgodba o odhodu je res za drug forum, je pa tudi res, da imajo vsi plesalci spredene svoje veze ... ampak - tega ne bi smelo biti oz. se to sploh ne bi smelo dogajati - sodnik sodi prerformance ... zato pa je Blackpool to kar je - ne odstopajo od svojih standardov in tisti, ki so tam v finalu, si to definitivno zaslužijo.
smile-1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
to je ze vec desetletni problem sportnega plesa in tudi zaradi tega ne bo olimpijska disciplina, dokler se to ne bo uredilo...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.