Citat:
Uporabnik WhiteCell pravi:
aja pa tele slike so 2x resizane...1x jest 1x FB
Verjetno bo problem v tistem drugem resizanju na facebooku. Probaj FB prepričati naj ti jih ne resiza, ali pa jih naloži drugam
Citat:
aja pa tele slike so 2x resizane...1x jest 1x FB
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Preosvetljena desna stran face pa rembrandt bi bil tečen, ker se senca, ki jo daje nos, ne zlije s senco na ličnici...generalno je pa okej.
Citat:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Preosvetljena desna stran face pa rembrandt bi bil tečen, ker se senca, ki jo daje nos, ne zlije s senco na ličnici...generalno je pa okej.
hehe hvala za nasvet
preosvetljena je namerno ( naknadno ), nevem pa kaj bi še zaradi sence naredil...je bilo slikano s softboxom....
Panasonic je v razredu kompaktov neverjetno napredoval in podobno iskušnjo tvoji sem imel tudi sam, vendar z modelom LZ8.Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
a vseeno, fotograf kot fotograf, nisem ravno zdržal brez. DSLR seveda ni bil dovoljen, sem pa s sabo vseeno imel očitno kar močno orožje - Panasonic TZ6. malce me je zanimalo, kako se bo obnesel, plus, da sem vseeno hotel odnesti kakšno "dobro" spominsko fotko.
dobre le za spomin? meni so okej, sem bil dejansko resnično presenečen nad zmogljivostmi tega digitalca ...
... čeprav ... za objavo na blogu še premišljujem. sem pa posnel en cel video, oz. en cel komad, morda tega objavim, ker me je z videem tudi precej presenetil.
Citat:
Uporabnik Huggy_Bear pravi:
@WhiteCell, tako kot ti je že stieber napisal. zdaj najbolažje je da maš zraven neko svetilko in svetilko postaviš, tako kot bi fleš ampak pri svetilki boš kar takoj videl kje pada senca, pri flešu pa boš mogo naret kar nekaj slik dokler neboš postavo na pravo mesto. Potem pa ko s svetilko ugotoviš pravo pozicijo, na tisto mesto postaviš fleš. pa pazi, da ko se "nosna" senca zlije z "ličnično", da bo oko še vseeno osvetljeno.