Za fotografe, amaterske, profesionalce II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ne, nisem vedel ... a to lahko katerekoli fotke pošljem? mislim, narejene s katerimkoli fotoaparatom, ker imam eno res hudo na zalogi.
grin1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
veste kaj - za eno uslugo vas bom prosil - izbral bom 5 svojih top koncertnih fotk, tudi vaši predlogi so seveda več kot dobrodošli, ampak - izbrali bi jih pa skupaj in potem tisto fotko prijavim v razpis? kaj pravite? sam bom itak full kolebal med fotkami in ne bom vedel točno, katera ja ali katera ne ...
tongue-1.gif

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
velja....sicer pa nevem men se ni dalo brat pogojev...in so mi eno zavrnil....omejitev je 1600*1200 jest sm naložil 1200*1589 mogoče zato
stupid-1.gif

naložil sem jo lahko.....

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi: izbral bom 5 svojih top koncertnih fotk, tudi vaši predlogi so seveda več kot dobrodošli, ampak - izbrali bi jih pa skupaj in potem tisto fotko prijavim v razpis? kaj pravite?
Z veseljem ti bom pomagal in verjamem, da še marsikdo (tudi brez pripombe o delitvi nagrade), ti kar prilepi primere in bomo videli kaj bo iz tega.
Glede teh, ki si jih zadnje objavil, narejene s Panasonicom, bi recimo jaz glasoval za zadnjo, če bi nekoliko manj ali pa mnogo bolj šumela. Morda celo v BW varianti.
LP

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Luštna fotka, vendar presvetla (ok, si omenil da imaš pač take rad) in premehka. Poza in vse je super, le ostrine mi manjka (čeprav je to velikokrat posledica resizanja forumov).

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
Citat:
Uporabnik trigga pravi:
Luštna fotka, vendar presvetla (ok, si omenil da imaš pač take rad) in premehka. Poza in vse je super, le ostrine mi manjka (čeprav je to velikokrat posledica resizanja forumov).

je naknadno softana...je pa FB spet neki dodal ...se mi ni dal resajzat posebej.

Nazadnje urejeno:

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
dizzy pa pravkar slika svetovno prvenstvo v latinskoameriskih plesih za clane v mariboru. komaj cakam fotke
smile-1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
confused-1.gif

kaj ma to zdaj veze, kaj dela general80??

sam povedal sem, da sem dizzija vidu na delu, kako skace okol s svojim canonom in da komaj cakam fotke
smile-1.gif

stieber, vcasih te je tezko razumet
crazy1.gif

general80 ne plese, ampak igra ameriski nogomet. plesal sem pa jaz, ce rabis instrukcije, povej
rolleyes-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.