Za fotografe, amaterske, profesionalce II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Hehe. Bos mogu bolj redno blog brat
tongue-1.gif

Hvala, hvala!
nahrung002.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
noge me hebejo, ja ... fotka je v osnovi precej prežgana - tudi v RAW obliki se verjetno ne bi 100% rešilo. v Lightroomu sem se igral ... ne toliko z levelsi, kot s curvsi in pa z barvnimi drsniki ... kar se dogaja v zgornjem delu fotke, zgleda full boljše, samo na rovaš dogajanja v spodnjem delu fotk, katerega ne morem rešiti ... eh ... škoda - dober moment ob nesrečnem momentu kar se osvetljave tiče ...

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
Najprej čestitke očku - veliko veselja in zdravja vsem!

Nato pa za DizzyReed-a: malo sem se tudi sam 'poigral', čeprav je res, da se nekaterih stvari skoraj ne da rešiti, izraznost ostaja:

predlog1.jpg

in še nekoliko bolj pogumen poseg:
predlog2.jpg

Toliko o mojem pogledu na možnosti te fotke, ki je polna strasti in naboja, tako, da je vprašanje, če nekioliko slabša kakovost sploh vpliva na vtis.
Če morda ne želiš takšnega 'seciranja' tvojih fotk, prosim zapiši - brišem takoj!
LP

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Zlatorog
smile-1.gif

Ne razumem tlko angleško ampak se mi zdi da ta model na vseh posnetkih bluzi bluzi bluzi video bi lahko skrajšal na minuto
smile-1.gif

al pa se motim

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Po moje se motiš, saj je za začetnika bolje, da mu nekdo stvar počasi in res dobro razloži, kot da mu nekdo v minuti pove v "daš na A, kolešček zavrtiš v levo in slikaš" stilu. Meni so njegove predstavitve v veliki večini všeč.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.