hehe ... res je, priznam, da sem kar srečen človek, da si lahko v življenju služim kruh s tistim, v čemer najbolj uživam.
tudi meni je ta ena ljubših, priznam pa, da ko sem razmišljal v koncertu in si ogledoval njegove live posnetke (pač, študija obnašanja na odru), sem si rekel - hočem imeti eno fotko s kitaro ... potem pa 1. šok - zaradi predkoncertnih obveznosti, sem zaradi napake v organizaciji zamudil prvih par minut koncerta (nekje sredi prvega komada prišel pod oder in sicer kot čisto zadnji in sem bil v poziciji skrajno levo, takoj za kamero, ki se je hvalabogu premikala - če bi bila statična, bi bil verjetno pečen). skratka, zamudil njegov res zanimiv prihod na oder. potem pa še ta šok, da v prvih treh komadih ni imel kitare pri sebi sploh. sem pa imel potem srečo, da sem se lahko izmuznil v parter z vso opremo, tam počakal na komad s kitaro, ter iz publike naredil posnetek, ki je v obeh člankih naslovni - sicer je popolnoma kontra temu, kar sem si zamislil, ampak glede na okoliščine ...
tisti dve fotki pa sta dejansko dve različni fotografiji - prva je res v ležečem položaju narejena, druga pa v pokončnem, malce rezana, da sem prišel še bližje, ker je malce bolje osvetljen njegov obraz.
je pa ena stvar zanimiva - prvič, odkar fotkam koncerte, sem delal na 800 ISO, 1/250 in f/4.
drugače pa bolj kot ne 1600 ISO 1/125 ali 1/160, včasih celo 1/100 in f2,8 ... luč pa precej topla, sem najprej, pač, kot ponavadi, nastavil WB na hladno, ponavadi malce ekperimentiram, nekje med 2800K in 3500K, tokrat sem pa bil zadovoljen šele pri 4500K ...