Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Še nekaj mojih športnih fotk hkrati pa bi se rad zahvalil Juretu za pomoč pri nakupu objektiva...
Mogoče še kakšni predlogi pri fotografiranju dvoranskih športov, ker sem še vedno zelen pri tem...
Pa nekaj malega iz pustovanja v Cvetličarni. Fotke so zelo na hitro skupaj spravlene (marsikaj se bo še popravilo, odkloniralo,..pa barve/svetlost je lahko malce razštelana, ker so fotke pripravljene na prenosniku :roll: ).
/EDIT: ne štekam zakaj mi je fotke tako grdo raztegnilo??? S klikom nanjo je pa ok.
Mah sej pravm, fotk niti še nisem ogledal na normalnem zaslonu, največji problem pa je da sem mel gor skoz sigmino 10-20, pa še to večinoma na 10mm, kar je pomenilo da sem kar težko fleš usmerila tja kamor bi moral. No v veliki merci je bil kriv tudi alko in mi je blo prehitro vse dobr
Bom naslednjič (oz. ko bom za koga fotkal, tole je bilo bolj zase) malce bolj pozoren na razne bounce in nastavitve
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.