Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
da še jaz malo prekinem tole pustno koncertno razpoloženje.
skratka, danes šel na rokomet, v fotiču sem premaknil z sRGB na Adobe RGB - razlike, presodite sami - men je razlika precejšnja in zaenkrat ostajam na Adobe RGB.
fotke:
tekma je bila res trda, madonca, te babe so res ... babe ...
skratka, vabljeni seveda tudi na moj blog, kjer vas čaka reportaža cele tekme.
razlika je ko noč pa dan, moram videti še, ko bo kaj objavljeno in tiskano, to me najbolj zanima, kakšna bo razlika.
kar se tiče pogojev fotkanja - če sem hotel karkoli ustvarit, sem moral najprej dat kar na prioriteto časa, naštimal na 1/400, ampak je bilo na trenutke prekleto podsvetljeno, zato sem včasih dal celo na 1/320 ali celo 1/250 ... kar je za rokomet občutno prekratek čas. ISO mam pa samo al 1600 al 3200, pa nisem hotel dat na 3200, čeprav enkrat bom probal tudi na 3200 ... ko bi imel vmesne "postaje" bi bil ISO 2500 dovolj, se mi zdi.
Jaz niti nisem šel pred mestno občino, ker sem bil tlko pozen in sploh nisem vedel kje lahko not pridem kljub temu da sem imel press. Zato sem se malo nižje postavil in fotkal.
Kaj se mi je pokvarlo? Prvo sta mi obe bateriji kao crknili, pa sem kupla novo, ker na Kitiæu morm slikat. Samo enkrat mi je kazalo polno baterijo, po naslednjem polnjenju pa mi je takoj pokazalo, da je baterija napol prazna. Ok se je dalo drugič fotkat, potem pa se je fotoaparat samo ugasnil....Pol ure pred povorko in sem fotkala s hčerkinim kompaktom.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.