Pa sem takoj ze pojamrala, kaj mi ni vsec. Zdaj so ene stvari boljse, ker se res uci ocitno. Na klasicni poti nimam vec BV zaviranja, ko pride bus naproti, na kaki neznani cesti se vedno. Je trd, kar ne maram. Bere omejitve za en drek in se ne morem zanesti, da bo sam pravilno prilagajam hitrost na cesti. Ostalo pa dela dobro do super. Ene par bombonckov mi je res vsec, ki jih prej nisem imela. Kamera mrtvega kota, ko das zmigavec, opozorila za pesce/avte/premikajoce se stvari, ko rikvercas kje iz parkplaca (ceprav sem se jaz navadila rikverc parkirat, ker je lazje ven priti, ce ozko in ravno zaradi padalcev pred avto). Sam ve, kdaj grem v sluzbo/ven, ker urnik vedno enak, prilagodi navigacijo, sam bremza pred ovinki, ker ve da bom zavila ipd... Sem velik fen asistenc in ce delajo dobro, sem srecna. Manj je meni treba, bolj sem vesela. On tega ima Tesla kar nekaj in kar naprej posodablja in se zmisljuje nove fore in nekatere so (meni) res uporabne. Cakam soseda, da mi da zeleno luc, da je par stvari res že doteranih in pri nas dovoljenih na naslednjo stopnjo avtopilota, da dokupim.
Imam pa enakomerno porazdeljene kmje, nobenih ekcesno dolgih poti. Filam vsako 2. noč, ko zaparkiram avto, ko pridem domov, vsteknem kabel, ob 22h zacne.