GEN-I

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.606
7.126
113
En tu gor ga ima in je rekel, da ima 8,5l/100km. Sem povzela to, ker je manj kot povprecje na spritmonitorju (9,12), da bo ja mir...

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.606
7.126
113
Pa sem takoj ze pojamrala, kaj mi ni vsec. Zdaj so ene stvari boljse, ker se res uci ocitno. Na klasicni poti nimam vec BV zaviranja, ko pride bus naproti, na kaki neznani cesti se vedno. Je trd, kar ne maram. Bere omejitve za en drek in se ne morem zanesti, da bo sam pravilno prilagajam hitrost na cesti. Ostalo pa dela dobro do super. Ene par bombonckov mi je res vsec, ki jih prej nisem imela. Kamera mrtvega kota, ko das zmigavec, opozorila za pesce/avte/premikajoce se stvari, ko rikvercas kje iz parkplaca (ceprav sem se jaz navadila rikverc parkirat, ker je lazje ven priti, ce ozko in ravno zaradi padalcev pred avto). Sam ve, kdaj grem v sluzbo/ven, ker urnik vedno enak, prilagodi navigacijo, sam bremza pred ovinki, ker ve da bom zavila ipd... Sem velik fen asistenc in ce delajo dobro, sem srecna. Manj je meni treba, bolj sem vesela. On tega ima Tesla kar nekaj in kar naprej posodablja in se zmisljuje nove fore in nekatere so (meni) res uporabne. Cakam soseda, da mi da zeleno luc, da je par stvari res že doteranih in pri nas dovoljenih na naslednjo stopnjo avtopilota, da dokupim.

Imam pa enakomerno porazdeljene kmje, nobenih ekcesno dolgih poti. Filam vsako 2. noč, ko zaparkiram avto, ko pridem domov, vsteknem kabel, ob 22h zacne.

• Všeč mi je
Reactions: erikson in krko

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.606
7.126
113
Ce imam v navigaciji cilj (npr sam ze ve, da grem v službo ali iz sluzbe domov, ali pa ce sama odtipkam destinacijo), potem bo vedel, da bom nekje zavila recimo desno in ne da bi sama bremzala, bo kljub tempomatu sam upocasnil in "se pripravil" na zavoj.

Vsec mi je tudi, da opozori na semaforju, da se je zelena prizgala. Prihrani spremljanje in hupanje.

jezek

Guru
24. jul 2008
3.889
1.661
113
Se pravi filaš vsakih 160km? A to je nuja al maš samo rada polne? Ker trdih ne maraš baje....

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.606
7.126
113
Avtomatizem, ki me nikdar ne pusti na cesti. Ne pustim, da gre na ničlo in ne filam preko priporocenih 80%.

Žal pa ene trdote ne mores enostavno menjati z drugo. Tak da tu prav nic ne pomaga recimo, ce je nekaj, kar bi bilo fino, da je trdo, mlahavo, medtem pa glava in kolena trda. Kaj sele avto...