Xtreamer Vs. WD TV Media Player LIVE

22. jul 2007
13.396
1.652
113
124
no sam da si rešil
zmaga.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.551
1.084
113
Titograd
Kako naložiti na WD tv live nov FW? Imam ga že (1.05.04_V_WDLXTV.COM_WDLXTV_LIVE-0.5.1.1 ... verjetno neoriginal?) , ključek tudi, kak je postopek?

Moram nujno menjati, zdaj je gor originalni fw, ki je pa, milorečeno, sranje.... enkrat filme predvaja, drugič ne, potem jih spet.... zadevo bi najraje zabrisal skozi okno
bonk.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Mogoče neumno vprašanje. Na Par...s.si je vedno več 3D filmov. Se da te filme predvajat preko xtreamerja in klasičnega (brez oznake 3D) FullHD LCD in da bi ob tem vseeno imel 3D efekt? Recimo tako kot je bila pred davnimi leti reklama za Petrolov Proton
smile-1.gif

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.549
36
48
44
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Kako naložiti na WD tv live nov FW? Imam ga že (1.05.04_V_WDLXTV.COM_WDLXTV_LIVE-0.5.1.1 ... verjetno neoriginal?) , ključek tudi, kak je postopek?

Moram nujno menjati, zdaj je gor originalni fw, ki je pa, milorečeno, sranje.... enkrat filme predvaja, drugič ne, potem jih spet.... zadevo bi najraje zabrisal skozi okno
bonk.gif

Posnameš na ključek, vtakneš v WD in klikneš ok. A to si že probal?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.551
1.084
113
Titograd
probal sem to ja, po nekih navodilih....... dal gor na prazen ključ tiste 3 potrebne datoteke, dal v WD in prižgal zadevo..... trdi disk sem predtem izklopil. Nič se ne zgodi, če grem na opcijo update pa mi po preverjanju samo napiše da je "up to date"

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.551
1.084
113
Titograd
Ok, to sem zrihtal, problem je bil precej banalen...... zdaj pa bi rad uredil drugačen pogled datotek, videl sem da imajo z temi istimi FW, kot imam jaz, precej drugačen izgled, cover za vsak film, informacije o filmu itd. ... kako to narediti?

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.549
36
48
44
Citat:
Ok, to sem zrihtal, problem je bil precej banalen...... zdaj pa bi rad uredil drugačen pogled datotek, videl sem da imajo z temi istimi FW, kot imam jaz, precej drugačen izgled, cover za vsak film, informacije o filmu itd. ... kako to narediti?

Išči pod moviesheets :) Je kr nekaj dela s tem
smile-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.551
1.084
113
Titograd
Ja vidim da ti ki to delajo imajo kar dosti zajebancije s tem..... ampak jaz sem v mapi za FW dobil še mapo extras, noter pa fajle: s00 custom options, smb.conf in zero.... izgleda je nekaj v zvezi s tem, ampak ne najdem nikjer kaj narediti s tem?

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.549
36
48
44
Nič pametnega, to so pač nastavitve, ki jih lahko urejaš tudi preko webenda...To narediš potem ,ko uspešno naložiš nov FW
smile-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.551
1.084
113
Titograd
Zdaj pa si me........ pojma nimam več o čem se gre, kje sem, zakaj sem
smile-1.gif
tudi brez tega imam podporo za youtube HD itd. ali šele ti fajli dajo te neke dodatne funkcije? Ne spremeni pa mi izgleda?

Videl sem nekaj dobrih izgledov, tako da nimam želje sam tega delat, kvečjemu bi uporabil nekaj kar že obstaja..... Obstajajo kaki fajli, ki jih samo naložiš, podobno kot sem fw?

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.549
36
48
44
Citat:
Zdaj pa si me........ pojma nimam več o čem se gre, kje sem, zakaj sem
smile-1.gif
tudi brez tega imam podporo za youtube HD itd. ali šele ti fajli dajo te neke dodatne funkcije? Ne spremeni pa mi izgleda?

Videl sem nekaj dobrih izgledov, tako da nimam želje sam tega delat, kvečjemu bi uporabil nekaj kar že obstaja..... Obstajajo kaki fajli, ki jih samo naložiš, podobno kot sem fw?

Žal ne. Ko naložiš novi FW, se lahko skonektaš na WD preko browserja. Vpiši njegov IP in dobiš prijavno oknom, username je wdlxtv, geslo je isto. Potem se ti odpre stran, kjer lahko urejaš svega i svašta. Od torrentov, file manager, pluginov, izgleda...precej je enih stvari.

Moviesheets-i so malo bolj kompleksni. Moraš s posebnim programom zgenerirati te podatke, slikice, potem ti pa to wd vzame in ponudi na TV. Tudi jaz sem mislil, da gre to bolj avtomatsko ampak zal ne.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
3D brez 3D hardwera (tv in predvajalnik) ne moreš gledat.
Edino une lahko gledaš, ko potrebuješ modro-rdeča očala. Tega pa mislim, da ni med resnimi filmi.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
3D brez 3D hardwera (tv in predvajalnik) ne moreš gledat.
Edino une lahko gledaš, ko potrebuješ modro-rdeča očala. Tega pa mislim, da ni med resnimi filmi.
No, ravno to sem imel v mislih, da se da mogoče te filme gledat tudi na tak način... potem pa nič...

staher40

Zelenc'
25. jun 2010
19
0
1
l.p.
Mene zanima razlika med wd tv live plus in wd tv live tega slednjega imam sedaj doma bi pa mel plusa, pa ne vem kakšna je razlika me njima.
Pa 3D je možen ? ali kateri model od wd-ja mi priporočate?

hvala