Seveda sem. Po poizkusu nadgradnje Xtreameringa, pa je vse lepo zaživelo. Najlepša hvala za pomoč.
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Kako naložiti na WD tv live nov FW? Imam ga že (1.05.04_V_WDLXTV.COM_WDLXTV_LIVE-0.5.1.1 ... verjetno neoriginal?) , ključek tudi, kak je postopek?
Moram nujno menjati, zdaj je gor originalni fw, ki je pa, milorečeno, sranje.... enkrat filme predvaja, drugič ne, potem jih spet.... zadevo bi najraje zabrisal skozi okno
Citat:
Ok, to sem zrihtal, problem je bil precej banalen...... zdaj pa bi rad uredil drugačen pogled datotek, videl sem da imajo z temi istimi FW, kot imam jaz, precej drugačen izgled, cover za vsak film, informacije o filmu itd. ... kako to narediti?
Citat:
Zdaj pa si me........ pojma nimam več o čem se gre, kje sem, zakaj semtudi brez tega imam podporo za youtube HD itd. ali šele ti fajli dajo te neke dodatne funkcije? Ne spremeni pa mi izgleda?
Videl sem nekaj dobrih izgledov, tako da nimam želje sam tega delat, kvečjemu bi uporabil nekaj kar že obstaja..... Obstajajo kaki fajli, ki jih samo naložiš, podobno kot sem fw?
No, ravno to sem imel v mislih, da se da mogoče te filme gledat tudi na tak način... potem pa nič...Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
3D brez 3D hardwera (tv in predvajalnik) ne moreš gledat.
Edino une lahko gledaš, ko potrebuješ modro-rdeča očala. Tega pa mislim, da ni med resnimi filmi.