Xtreamer Vs. WD TV Media Player LIVE

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.163
4
38
Maribor
Citat:
Uporabnik Morphey pravi:
Ima mogoče kdo za posoditi USB WIFI anteno za Xtreamer Sidewinder?

Zadevo sem moral prestaviti nekam, kjer nimam UTPja in bi preden grem prebijati stene za kabel, najprej probal če imam na tem mestu dovolj dober signal.

Anteno v primeru delovanja tudi odkupim če je več ne rabite, drugače takoj vrnem.

Ima kdo? Bi res prosil.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Kje na xtreamerju sploh najdem youtube? Pod xtreamering je kup krame, ne najdem pa youtube aplikacije, ki bi jo lahko povezal z androidom kot to naredis pri youtube tv na smart tvjih.

NeMeBasat

Pripravnik
28. maj 2008
248
0
16
Toti Maribor
Da malo obudim temo...sicer ni 100% povezana z samim naslovom...upam, da dobimo kakšen dober nasvet oz. pomoč...do sedaj smo imeli predvajalnik, ki je sicer že malo za v arhiv EGREAT EG-M31B...nismo nikoli bili povsem zadovoljni z njim...od težav z zvokom (DTS od začetka ni podpiral zato je bilo potrebno zvok pretvarjati v AC3), včasih smo gledali diapozitive, predvajanje mkv datotek se je zatikalo itd...kasneje smo nabavili BluRay PHILIPS BDP7500mkII/12 s katerim smo rešili vsaj nekaj težav pri predvajanju mkv datotek...in ker se sedaj pojavlja ogromno BluRay filmov bi si radi ogledali tudi te pa jih žal predvajalnik ne predvaja iz zunanjega diska ali USB ključeka, bluray snemalnika pa tudi nimamo...zato smo se odločili da bi nabavili nov multimedijski predvajalnik...nekako se najbolj ogrevamo za Boxee Box...malo smo pobrskali po internetu in cene se gibljejo okrog 247€ (Conrad 195€) ali se ga da dobiti kje ceneje..zdaj nakup v tujini odpade, ker nimamo paypala oz. kartic, ki bi to omogočale...ali predlagate kaj drugega?...je ratal zdaj celi roman že ((o: ...kaj bi predvsem želeli od predvajalnika...da podpira mkv, DTS, bluray filme iz diska, USB ključeka ali preko brezžične povezave, da ne bomo spet gledali diapozitivov kot pri EGREAT-u...skratka normalno predvajanje in uživanje ob filmih visoke resolucije brez da si bomo pulili lase kot pri prejšnjem...Zahvaljujem se vam za vsak nasvet...Hvala! ((:)

LP B.

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Z boxee-jem mislim, da ne boš nič zgrešil. Poglej mal yt videj, da vidiš delovanje in vmesnik.
Tukaj gor pa pocukaj za rokav uporabnika @ynos pa ti bo iz prve roke znal kaj več povedat.

NeMeBasat

Pripravnik
28. maj 2008
248
0
16
Toti Maribor
Hvala @Fusion...bom poskusil pri uporabniku @ynos...sem pa si naložil PC verzijo Boxee-ja...ni slabo...samu BluRay filma iz diska pa mi ne odpre )):

NeMeBasat

Pripravnik
28. maj 2008
248
0
16
Toti Maribor
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
conrad v slo 195€? vzemi takoj.

Heheheh... @Jado saj bi takoj naročil samo še nisem dobil nobenega odgovora na vprašanja...najbolj me zanima, če podpira predvajanje BluRay filmov iz USB Ključeka ali zunanjega diska...instaliral sem si PC verzijo Boxee-ja pa mi ne predvaja teh vrst filmov ali pa ne znam..pa tudi @yanos mi ni odgovoril...WD naj bi predvajal te vrste datotek... ((:)

LP B.

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
kako misliš bluray filmov?
Imaš končnico mkv ali kaj drugega?
Kako velik je ta film?
Ti na računalniku ta film dela recimo z vlc playerjem normalno?
Si probal več takih filmov ali imaš samo enega na katerem sprobavaš?

ynosu pošlji zasebno sporočilo. to bi mogu videt, če je morda to temo spregledal.

NeMeBasat

Pripravnik
28. maj 2008
248
0
16
Toti Maribor
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
kako misliš bluray filmov?
Imaš končnico mkv ali kaj drugega?
Kako velik je ta film?
Ti na računalniku ta film dela recimo z vlc playerjem normalno?
Si probal več takih filmov ali imaš samo enega na katerem sprobavaš?

ynosu pošlji zasebno sporočilo. to bi mogu videt, če je morda to temo spregledal.

Ne vem kako naj drugače...Bluray film original z mapami BDMV in CERTIFICATE tako kot DVD z mapami AUDIO_TS in VIDEO_TS...ne ni končnica mkv ampak m2ts...ti filmi so veliki od 20 GB do 50GB...na računalniku te filme gledam s PowerDVD 12...po novem pa z Boxee Box-om preko PC-ja na TV-ju...z ynosom pa sva se že lepo pogovorila in bova v prihodnje izmenjevala dobre in slabe stvari Boxee Box-a...Hvala Fusion za nasvet... ((:)

LP B.

Bastard

Fizikalc
21. feb 2008
1.636
0
36
Imam problem z Xtreamer predvajalnikom in sicer:
Imam prvi model MK1 in nikakor mi ne dela Xtreamering. Kupil sem rabljenega in problem je sledeč, formatiral sem disc, nato zavihek Xtreamering in se mi pokaže rumeno okence z napisi. Sledim postopku, dam download in inštaliram zadevo. Po ponovnem zagonu ko grem v zavihek Xtreamering se pojavi spet to okno. Poizkusil sem na firmware-u 2.7.1 in 2.6.0

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Obujam staro temo. Še vedno imam Xtreamer 1 SideWinder, ki svojemu namenu popolnoma OK služi (večinoma sicer kot mrežni disk, saj je za filme bolj malo časa). Bi pa prosil za kakšna navodila kako usposobit na njem torrent clienta za prenose s partisa. Pred časom sem se s tem že mučil, pa ni delovalo. Tokrat mi je še bistven pogoj, da se jih da preko android tablice nalagat, saj laptopa nimam več...

danilo

Pripravnik
18. maj 2008
160
1
16
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Obujam staro temo. Še vedno imam Xtreamer 1 SideWinder, ki svojemu namenu popolnoma OK služi (večinoma sicer kot mrežni disk, saj je za filme bolj malo časa). Bi pa prosil za kakšna navodila kako usposobit na njem torrent clienta za prenose s partisa. Pred časom sem se s tem že mučil, pa ni delovalo. Tokrat mi je še bistven pogoj, da se jih da preko android tablice nalagat, saj laptopa nimam več...

Se pridružujem vprašanju??
confused-1.gif