Xtreamer Vs. WD TV Media Player LIVE

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Moj vsevedni brat (designer) si je umislil Mediona iz Hoferja. Ker je moj predpotopni crknil, mi je dal tega Mediona. Zdaj vem, zakaj se je tako lahko ločil od njega.

Obstaja kakšna modifikacija, glede na to, da zadeva špila na Androidu in je obupna.

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.549
36
48
44
Kolikor vidim se na wdju da gledat iptv,ni mi pa se uspelo to zrihtat. Ce vam dela prek vlc, mora tut tukaj. Playlista je ista. Je kdo ze probal?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Če je kdo v dilemi kaj kupit:)
testmediaplayer.png

http://lifehacker.com/5946193/how-to-find-the-best-tv-set-top-box-and-ditch-cable-once-and-for-all

Nitroo

Fizikalc
27. jan 2009
507
67
28
Da ne odpiram nove teme...
ali obstaja kašen player, ki je sposoben rolat 10 bit video.... Anime je kodiran samo še v 10bit in se mi res ne da zadeva gledat na računalniku....

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
imaš kak link do take anime, bi probal na svojem htpc-ju. me res zanima, kako bo delalo:)

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.163
4
38
Maribor
Ima mogoče kdo za posoditi USB WIFI anteno za Xtreamer Sidewinder?

Zadevo sem moral prestaviti nekam, kjer nimam UTPja in bi preden grem prebijati stene za kabel, najprej probal če imam na tem mestu dovolj dober signal.

Anteno v primeru delovanja tudi odkupim če je več ne rabite, drugače takoj vrnem.

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.163
4
38
Maribor
Nisem še dobil. Bi lahko ti to posodil, da vidim, če bi na tej lokaciji sploh vleklo? Če bi, se lahko zmenima za ceno in ti jo odkupim (če je več ne potrebuješ), drugače ti jo po kakem dnevu ali dveh vrnem.

proteus

Pripravnik
25. nov 2011
709
2
18
Mam eno vprasanje, ker se stroski kar visajo in iscem cenejse varjante me zanima ali je moznost, da si kupim xtreamera in odjavim ip televizijo na t2ju. Mi bo potem vseeno delovala televizija? Kaj pa ce recimo tv ostne prijavljen vendar spremenim shemo na cist osnovno, a bom lahko gledal pol ostale programe, ki niso naroceni?
Hvala za odgovore:)

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Če misliš na navaden xtreamer, potem pozabi zamenjavo. Predvidevam, da niso naredil svetlobnega preskoka v tej smeri še iz časov prve ali druge generacije xtremrja. Sem probal tam gledat iptv, pa bi rajš gledal 5kanalov preko sobne tv, kot tist uporabljal.

Če pa misliš xtreamer, kater je vbistvu htpc in uporablja recimo vlc za gledat, to pa je pol uporabno. Uporabljam tudi sam, vendar navaden htpc, in ne xtreamer.

Če odjaviš iptv, potem ne moreš gledat tv. Če pa odjaviš samo "mega" programsko shemo, pa za t-2 ne vem kako je. Pri siolu dela to kar sprašuješ;)

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:

Če odjaviš iptv, potem ne moreš gledat tv. Če pa odjaviš samo "mega" programsko shemo, pa za t-2 ne vem kako je. Pri siolu dela to kar sprašuješ;)
Kaj pa Amis? Recimo preko PCja ali androida?