Xtreamer Vs. WD TV Media Player LIVE

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Mislim, da ima PLUS neko dodatno storitev, ki pa ni uporabna pri nas.Naj me nekdo popravi, če se motim.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.410
3.801
113
davorinm.wordpress.com
Stari Xtreamer mi počasi crkuje... vsakič, ko dam gledat kak film, mi štekne. Vrže ven USB, ga spet zažene...moram ugasnit in prižgat Xtreamerja, da spet dela. Počasi bo treba kupit nekaj novega.

Kaj se priporoča namesto tega? Da predvaja vse (3D mi ni pomemben), pa da je hitro odziven. Da se ne premika po folderjih s sekundnim zamikom kot stari Xtreamer.

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.315
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik staher40 pravi:
l.p.
Mene zanima razlika med wd tv live plus in wd tv live tega slednjega imam sedaj doma bi pa mel plusa, pa ne vem kakšna je razlika me njima.
Pa 3D je možen ? ali kateri model od wd-ja mi priporočate?

hvala

Plus podpira Netflix, ki je pa itak USA fora, drgje ne deluje. HW ni nobene razlike. No, razen Sigma 8654 v Live Plus in 8655 Sigme čipa v Live.

Skratka ne SPLAČA SE.

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.315
21
38
Ljubljana
Citat:
Kaj pa se splača? plusa kr ne najdem v trgovini?

Kaj pa fali tvojemu wd live-u? Če nimaš si daj custom ROM gor pa zadeva leti. Za 3D nimam pojma.
Če si pa že privrženec WD, pa vzemi WD TV LIVE HUB
smile-1.gif

staher40

Zelenc'
25. jun 2010
19
0
1
Ker še nisem nikoli zamenjaval SW mi lahko malo pomagaš sam se madgradi po netu tako. da imam ta zadnji sw gor upam.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
ja, tudi mene zanima, kaj je razlog, da bi rad menjal iz live na plus? in pa, kaksna funkcija ti manjka v original FW, da bi rad nadgradil v custom FW?

premalo informacij si podal, da ti lahko pomagamo
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.410
3.801
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Stari Xtreamer mi počasi crkuje... vsakič, ko dam gledat kak film, mi štekne. Vrže ven USB, ga spet zažene...moram ugasnit in prižgat Xtreamerja, da spet dela. Počasi bo treba kupit nekaj novega.

Kaj se priporoča namesto tega? Da predvaja vse (3D mi ni pomemben), pa da je hitro odziven. Da se ne premika po folderjih s sekundnim zamikom kot stari Xtreamer.

Anyone?

staher40

Zelenc'
25. jun 2010
19
0
1
Ja najbolje je forum pa beri ,probaj in po možnosti uniči!
Če je mogoče kdo na voljo, da mi pomaga sem mu hvaležen.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.551
1.084
113
Titograd
Ni postopek ki ga opišeš z dvema stavkoma, da bi ti kar tu nekdo to napisal. Dobil si link, tam imaš video guide, tudi napisano..... nardit boš pa moral sam
smile-1.gif

Šanse, da ti upgrade ne uspe, pa so vedno.... ne bi bil prvi in ne zadnji.

@ynos: WD TV Live je ql, prežveči vse, ampak res taprava napravica je postala šele ko sem naložil custom rom..... z originalnim je zadeva počasnejša, ni Youtube HD, ni dodatnih aplikacij za nalaganje filmov, najde se tudi kak film ki ga ne prebavi, kak dan ne prebavi sploh nobenega. Skratka, sem imel podobno zgodbo kot ti z Xtreamerjem, custom rom pa je stvar čisto spremenil, v pozitivno smer. 100 € je trenutno cena na mimovrste, podpora skupnosti je zelo dobra, jaz ga priporočam
smile-1.gif

staher40

Zelenc'
25. jun 2010
19
0
1
Postavite. Fff. Ver in. Bin datoteke iz zip namestite na koren napravo USB.
Varno odstranite napravo iz računalnika in jo vstavite v wdtv.
Nadgradnja je treba odkriti, izberite V redu in počakajte, da se dokonča.

bo tole držalo?

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Postavite. Fff. Ver in. Bin datoteke iz zip namestite na koren napravo USB.
Varno odstranite napravo iz računalnika in jo vstavite v wdtv.
Nadgradnja je treba odkriti, izberite V redu in počakajte, da se dokonča.

bo tole držalo?
Google translate?
confused-1.gif

staher40

Zelenc'
25. jun 2010
19
0
1
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Ok, to sem zrihtal, problem je bil precej banalen...... zdaj pa bi rad uredil drugačen pogled datotek, videl sem da imajo z temi istimi FW, kot imam jaz, precej drugačen izgled, cover za vsak film, informacije o filmu itd. ... kako to narediti?

prosim povej tisto bedno!