Xtreamer Vs. WD TV Media Player LIVE

jezek

Guru
24. jul 2008
3.354
1.391
113
Ksz,

že dolgo nisem sledil debati, imam pa oba (wd in xtr.), pa me zanima, če obstaja rešitev, da xtreamer (prve generacije) ponovno začne vrtet youtube? Včasih je delalo. Na wd dela.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kaj je zdaj top predvajalnik za cca 150 eur+- kak eur.

Da predvaja tudi blueray iso, ni prepočasen (menu), tekoče vse dela, vsi audio kodeki, ni glasen...

Nabavil sem Boxee Box.. reskiral [nekateri ga pluvajo v nulo, drugi so zadovoljni z njem], na amazon.de je okoli 150€. Fina zadeva, mini PC baziran na XBMC firmwaru. Spila mi vse + browser z flash podporo ima. Lahko gledas streame BP
grin1.gif

Drugace ti pa sam preisce tvoj audio video library in doda poster filma, vsebino, igralce.. Skoraj kot, da bi na IMDB pogledal no. Na daljincku imas se QWERTY tipkovnico na hrbtni strani. Je pa jeba, ker je RF in ne dela s harmony daljinci. Moras en USB IR kupit [par dolarjev], pa dela.

Ima pa bug.. in sicer vcasih, ce resumas film je zvok na polni glasnosti.. Se 1x zazenes, pa je OK..

Je pa res, da nisem nek hardcore geek in mi je predvajanje 1080p, nadaljevank, youtuba, kaksen RSS feed pogledat in streamov dovolj.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.410
3.802
113
davorinm.wordpress.com
Zakaj ga eni pljuvajo?
smile-1.gif
drugace pa na sedanjem xtreamerju mi gre najbolj nazivce random errorji, ko kar zgine usb, ne predvaja kakega mkv dokler ne resetiras, in pa predvsem pooocaaaasnoooost.

bom pogledal malo tole zadevo.
smile-1.gif

22. jul 2007
13.396
1.652
113
124
Citat:
Uporabnik jezek pravi:
Ksz,

že dolgo nisem sledil debati, imam pa oba (wd in xtr.), pa me zanima, če obstaja rešitev, da xtreamer (prve generacije) ponovno začne vrtet youtube? Včasih je delalo. Na wd dela.
kateri fir. imaš gor?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Jah, pluvajo ga v glavnem geeki, ki sprobavajo 419149 firmwarov in pol kaj stekne in je cel halo.. Al pa folk, ki fasejo out of the box kej zjeban player. Moras pa vedt, da je to miniPC.. kaksen freeze [pri meni je 2x friznil, res pa je da nisem dal shutdown ampak sleep. Sleep ga baje mal zjebe) se zna zgodit od cajta do cajta
smile-1.gif

jezek

Guru
24. jul 2008
3.354
1.391
113
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Citat:
Uporabnik jezek pravi:
Ksz,

kateri fir. imaš gor?

Zadnji.

22. jul 2007
13.396
1.652
113
124
potem naloži zadnji xlive od dsapac-a in zadeva deluje - saj si menda registriran na xtreamer forumu?

jezek

Guru
24. jul 2008
3.354
1.391
113
Hvala za trud. Ne nisem registriran, poleg tega pa se na zadevo še nikoli nisem priklapljal s compom in šaril nekaj po ukaznih vrsticah...

Dr1m

Pripravnik
20. mar 2009
111
1
18
Goriška primorska
Obišči stran
Brskam po spletu in forumih, a nikjer ne zasledim podobne težave.
Namreč meni Xtreamer s FW 2.7. Youtube enostavno ne dela. Video vsebino sicer najde, a predvajat mi noče nobene. Pred tem ni predvajalo le redke video-vsebine, sedaj pa mi noče predvajat niti videov iz svojega računa.
Kot sem omenil, servis deluje in najde posnetke ter prikaže sliko, le predvajati noče.
A ima mogoče še kdo tako težavo?

lemar

Fizikalc
8. jan 2008
406
57
28
Malce iz kontexta.

SW2 ni več v proizvodnji, prodajajo se samo še za praznenje skladišč. Tudi bugastih FW nadgradenj verjetno ne bo več.
Piši kuči propalo....

miha123

Pripravnik
30. nov 2010
286
7
18
Ne vem kako si dovolijo tako nedokončane zadeva, kot je XT sw2 na trg. Sw2-ke bi morali talat zastonj in biti hvaležni, da jih ljudje sporočajo vse napake, da jih lahko potem odpravljajo.

Ponavadi, ko zadeva izdite je izpravna za uporaba, sw2 pa ni beta verzija, ampak je 10x beta pred beto.

Tako skropocali pa ne vidiš vsak dan.