Xtreamer Vs. WD TV Media Player LIVE

22. jul 2007
13.396
1.652
113
124
v TEJ SMERI jaz vidim prihodnost
zmaga.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Prodigy ima vgrajen DVD, lahko vgradiš 3.5" disk, novejši čip in menda je prvi 3D media predvajalnik na tržišču.

1980

Pripravnik
25. jun 2009
242
0
16
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Prodigy ima vgrajen DVD, lahko vgradiš 3.5" disk, novejši čip in menda je prvi 3D media predvajalnik na tržišču.

Torej, če odštejemo to, vse ostalo je enako oz. bo delovalo na enak način. Thx

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Za nove ne bi vedel, imel sem prvega, pa je bil kar solidno hiter. Ker imajo novi novejše, s tem tudi hitrejše procesorje, malo dvomim, da bi bili tako počasni.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Hm, pojma nimam, malo sem chekiral reviewe, pa jamrajo o pocasnosti, zato sprasujem kako je dejansko v praksi.

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.530
266
83
KZS

Sicer sem temo bral po "kosih", vendar nekako nisem uspel zaslediti, ali pa sem spregledal...

ali se da WD Live preko wifija gledati Siol IpTv (optika)?

iGE

Pripravnik
1. okt 2007
239
0
16
Da ne odpiram nove teme.
Sem pred nakupom nekega "playerja", uporabljal bi ga za gledanje HD filmov, kot mrežni disk in predvajanje glasbe(v glavnem).
Ostalo pa, mogoče internet, wlan povezava (da lahko DLam nanj), pregledovanje slik,...
Odločam se med dvema: Xtreamer Prodigy (vem da še ni) mi zna mogoče kdo povedati kako bistveno razliko?
Cenovno bi bil Prodigy kakih 50€ dražji, odvisno od diska. Pri WDju me malenkost moti odsotnost čitalca kartic.
Obstaja mogoče kak "player", ki bi imel že prisotnega torrent klienta?

Nazadnje urejeno:

1980

Pripravnik
25. jun 2009
242
0
16
Citat:
Uporabnik iGE pravi:
Da ne odpiram nove teme.
Sem pred nakupom nekega "playerja", uporabljal bi ga za gledanje HD filmov, kot mrežni disk in predvajanje glasbe(v glavnem).
Ostalo pa, mogoče internet, wlan povezava (da lahko DLam nanj), pregledovanje slik,...
Odločam se med dvema: Xtreamer Prodigy (vem da še ni) mi zna mogoče kdo povedati kako bistveno razliko?
Cenovno bi bil Prodigy kakih 50€ dražji, odvisno od diska. Pri WDju me malenkost moti odsotnost čitalca kartic.

Jast sem v enaki dilemi
grin1.gif

V sosednji temi je zasledti še en zelo zanimiv in enostaven player, ki naj bi bil bolj odzivnejši in cenejši, če ne potrebuješ youtuba in podbno, ampak zgolj za predvajanje, če sem prav razumel, naj bi bil odličen nakup klik

iGE

Pripravnik
1. okt 2007
239
0
16
teh "playerjev" je res malo morje, bo treba podroben research narest. bolj ko jih gledam, bolj postajam zahteven.
smile-1.gif

Dune HD max bi bil super, sam še kakih 100€ popusta morjo dat .
priden.gif

Nazadnje urejeno:

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Jaz sem za firmo moral (sicer za drug namen) nabavit par media playerjev in sem vzel Patriot (v Comtronu v akciji 75€), ki sem ga še malo stestiral doma. Zadeva svojo nalogo izpolnjuje brezhibno, v praksi pravzaprav nisem našel kakšnih (uporabnih) razlik v primerjavi s svojim Xtreamer Sidweinderjem in če bi zase še enkrat kupoval bi vzel kar tega...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
prodigy imajo na zalogi http://www.cekarcek.si/index.aspx?source=katalog&nadgrupa=10&grupa=107&id=10701
kaj izbrat pa odvisno kaj bi rad.
sam za filme gledat je skoraj vseeno kaj nabaviš od naštetih in patriot-a.
če bi rad kaj več pa se moreš poglobit.
če ne veš kaj rabiš, par namigov:) sharing fajlov s pc-ja, torrent klient, vgradnja diska, optični izhod za na hifi, youtube, brskaje po spletu s flash podporo, wifi priklop, usb priklop, bralnik kartic, brez ventilatorja...

iGE

Pripravnik
1. okt 2007
239
0
16
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
prodigy imajo na zalogi http://www.cekarcek.si/index.aspx?source=katalog&nadgrupa=10&grupa=107&id=10701
kaj izbrat pa odvisno kaj bi rad.
sam za filme gledat je skoraj vseeno kaj nabaviš od naštetih in patriot-a.
če bi rad kaj več pa se moreš poglobit.
če ne veš kaj rabiš, par namigov:) sharing fajlov s pc-ja, torrent klient, vgradnja diska, optični izhod za na hifi, youtube, brskaje po spletu s flash podporo, wifi priklop, usb priklop, bralnik kartic, brez ventilatorja...
sharing fajlov s pc-ja, torrent klient, vgradnja diska 3,5, optični izhod za na hifi, wifi priklop, usb priklop, bralnik kartic, brez ventilatorja
vse to
grin1.gif

a Prodigy ima torrent klienta, nisem nikjer zasledil?

Nazadnje urejeno:

iGE

Pripravnik
1. okt 2007
239
0
16
Našel, uradno Xtreamer Prodigy nima torrent klienta, ker pa naj bi ga poganjal android si ga verjetno lahko naložim?

iGE

Pripravnik
1. okt 2007
239
0
16
Citat:
Uporabnik predvajalnik pravi:
vprasanje kaksna bo dejansko povezava android-prodigy-torrent klient.. bomo videli ko ga priklopimo
smile-1.gif
sem se kar odločil za Prodigy, samo še zalogo počakam.