Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Prodigy ima vgrajen DVD, lahko vgradiš 3.5" disk, novejši čip in menda je prvi 3D media predvajalnik na tržišču.
Citat:
Uporabnik iGE pravi:
Da ne odpiram nove teme.
Sem pred nakupom nekega "playerja", uporabljal bi ga za gledanje HD filmov, kot mrežni disk in predvajanje glasbe(v glavnem).
Ostalo pa, mogoče internet, wlan povezava (da lahko DLam nanj), pregledovanje slik,...
Odločam se med dvema: Xtreamer Prodigy (vem da še ni) mi zna mogoče kdo povedati kako bistveno razliko?
Cenovno bi bil Prodigy kakih 50€ dražji, odvisno od diska. Pri WDju me malenkost moti odsotnost čitalca kartic.
sorry, včasih je bilo to eno in istoCitat:
Uporabnik Jado pravi:
monaco: comshop ne comtron.
sharing fajlov s pc-ja, torrent klient, vgradnja diska 3,5, optični izhod za na hifi, wifi priklop, usb priklop, bralnik kartic, brez ventilatorjaCitat:
Uporabnik Fusion pravi:
prodigy imajo na zalogi http://www.cekarcek.si/index.aspx?source=katalog&nadgrupa=10&grupa=107&id=10701
kaj izbrat pa odvisno kaj bi rad.
sam za filme gledat je skoraj vseeno kaj nabaviš od naštetih in patriot-a.
če bi rad kaj več pa se moreš poglobit.
če ne veš kaj rabiš, par namigov sharing fajlov s pc-ja, torrent klient, vgradnja diska, optični izhod za na hifi, youtube, brskaje po spletu s flash podporo, wifi priklop, usb priklop, bralnik kartic, brez ventilatorja...
sem se kar odločil za Prodigy, samo še zalogo počakam.Citat:
Uporabnik predvajalnik pravi:
vprasanje kaksna bo dejansko povezava android-prodigy-torrent klient.. bomo videli ko ga priklopimo