Xtreamer Vs. WD TV Media Player LIVE

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Stari Xtreamer mi počasi crkuje... vsakič, ko dam gledat kak film, mi štekne. Vrže ven USB, ga spet zažene...moram ugasnit in prižgat Xtreamerja, da spet dela. Počasi bo treba kupit nekaj novega.

Kaj se priporoča namesto tega? Da predvaja vse (3D mi ni pomemben), pa da je hitro odziven. Da se ne premika po folderjih s sekundnim zamikom kot stari Xtreamer.

prihaja apple tv3
htpc
Tablični računalnik

Vrjetno pa nič od tega ne boš izbral:)

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.409
3.801
113
davorinm.wordpress.com
htpcji so kul, samo malo predragi.
smile-1.gif

KAkšen naj bi bil Apple TV3?
smile-1.gif

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
To je sedaj veliko vprašanje. Možno celo, da ne bo posebna škatla, ampak kar celi TV. Uradno se ne ve nič, mogoče pa bodo tudi o tem v sredo kaj povedali.

B81

22. jul 2007
36.774
10.388
113
KSZ

Tale tema ima 19 strani, a lahko kdo pove, kateri WD TV media player se naj gleda za povprečnega uporabnika?

Hvala

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.363
81
48
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
KSZ

Tale tema ima 19 strani, a lahko kdo pove, kateri WD TV media player se naj gleda za povprečnega uporabnika?

Hvala
sva že dva oz. trije. Pred časom sem bil napaljen na egreat-e, ampak jih pri nas ne dobš več. Sedaj pa ne vem kaj kupiti

Jst10

Pripravnik
1. sep 2008
151
0
16
Sam sem kupil WD TV Live WiFi in sem (glede na ceno - popcorn je sicer boljši, a je tudi cena vsaj 2x več) z nakupom zadovoljen. Zaenkrat mi je predvajalo vse filme, ki sem jih zalaufal z diska brez težav; DTS zvok pošlje na reciver brez kakih težav; preko Wifi predvaja 720p filme, a ko gledaš kako akcijo oz. prizor, kjer se ogromno dogaja (ne vem kako opisat
wink-1.gif
) se mogoče malo zatika (zato jih raje gledam z diska).
Kar me najbolj moti je, da moraš podnapise še vedno enako poimenovat kot video file...

Skratka za povprečnega uporabnika je (po mojem mišljenju) Ok.

staher40

Zelenc'
25. jun 2010
19
0
1
l.p.
mi lahko negdo mogoče mal pove kako naj zamenjam FW ?
Imam WD TV LIVE in ko sem vse prebral kako zamenjati FW 1.05.04_V_WDLXTV.COM_WDLXTV_LIVE-0.5.1.1 je sledilo:
USB formatiram FAT na njega naložim tri fajle in usb vtaknem v wd in prižgem pa nič, on se kr postavi, zgodi se nič, kako naprej?

hvala
staher

laser

Pripravnik
9. okt 2007
442
3
18
če imaš sedaj naložen original firmware, in hočeš sedaj naložiti custom firmware moraš v tej datoteki z končnico ''.ver'' (verzija) spremeniti cel napis npr. zgledati mora tako nekako,če je sedaj verzija V='1.03.44_V' v takšnen zapis:
VERSION='1.03.45_V'
LOCATION='wdtvlive.bin'
PKG_LOCATION='wdtvlive.pkg'

ti je zato ker ima custom datoteka '.ver' malo drugače vpisano.

Nazadnje urejeno:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.551
1.084
113
Titograd
Citat:
Uporabnik Jst10 pravi:
Sam sem kupil WD TV Live WiFi in sem (glede na ceno - popcorn je sicer boljši, a je tudi cena vsaj 2x več) z nakupom zadovoljen. Zaenkrat mi je predvajalo vse filme, ki sem jih zalaufal z diska brez težav; DTS zvok pošlje na reciver brez kakih težav; preko Wifi predvaja 720p filme, a ko gledaš kako akcijo oz. prizor, kjer se ogromno dogaja (ne vem kako opisat
wink-1.gif
) se mogoče malo zatika (zato jih raje gledam z diska).
Kar me najbolj moti je, da moraš podnapise še vedno enako poimenovat kot video file...

Skratka za povprečnega uporabnika je (po mojem mišljenju) Ok.

Meni so podnapisi vedno šli, pa če imajo isto ime kot file ali ne
confused-1.gif

Tony_Soprano

Alter Mafia
7. jun 2008
1.405
0
36
Lep pozdrav
Ker si želim tekočega predvajanja 1080p filmov in ogleda kakega aktivnega 3d filma, me zanima če bo tale xtreamer vredu, tvjev usb namreč ni baš nešto.....
http://www.xtreamer.si/products/xtreamer-prodigy-silver/
So še kake druge alternative, ki predvajajo 3d filme?
Ali tale xtreamer filme z dts zvokom kej pretvarja al bom moral to še vedno početi na PCju?

Steve

Guru
13. avg 2007
9.961
1.841
113
Od xtreamerja je tudi sidewinder 3 varjanta za 3d. ima isti fw kot prodigy. Ga imam in vecjega srota se nisem imel v rokah. Hroscast tak da glava boli. Lep primer naprave, kjer se napisano in tisto kar dejasnko dobis…zelo razlikuje. Vse dela na pol, ali pa sploh ne. Zadeva je tak v pyzdi, da v 3.05 fw niti tekoce ne predvaja! Nonstop rahlo zatikanje, nima veze ce 720p rip ali 1080p bd iso. Aja rabis suport? Ne obstaja. Novi FW gor nalozit in problemi reseni? Jok brate…tam se zadeva sama resetira na vsake pol ure. Obdrzal ga bom dokler ne pride ven kaka pametna alternativa od kake priznane znamke….kitajskih polizdelokov pa never ever again. Saj bi ga ze zdaj lifral, samo 3d na 2.3m diagonale je very addictive
smile-1.gif

Preberi malo reviewe na amazon in temo na avsforums. Vsi jamrajo vec ali manj enako.

Ce imas rad svoj denar, rajsi pocakaj na kako priznano alternativo. Aja, pa njihovo geslo…why pay more? Becouse it´s f00kin working!
smile-1.gif